Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Senior Software – Cel mai dinamic furnizor local de solutii software integrate pentru managementul afacerilor

Senior Software este unul dintre cei mai inovatori furnizori de software pentru managementul afacerilor. Compania numara peste 250 de implementari atat in tara cat si in strainatate, in companii din domenii precum: FMCG, materiale de constructii, electrice si electronice, materiale de constructii, componente si accesorii auto, farma si medical, utilaje si echipamente etc.

In vara anului 2014, Senior Software a deschis un punct de lucru la Cluj, al doilea dupa cel din Constanta. Pe aceasta cale, compania urmareste sa fie mai aproape de clientii sai, inclusiv din punct de vedere geografic, si sa creasca gradul de disponibilitate catre companiile din zona.

Pana in prezent solutiile Senior Software au fost alese de companii cu activitati de distributie, productie si servicii, printre care se numara si:

colaj sigle erp cluj sisteme

Solutiile Senior Software

erp cluj sisteme senior software

ERP – cea mai noua tehnologie dedicata managamentului integrat al tuturor operatiunilor si activitatilor dintr-o companie. Modularitatea si licentierea flexibila a sistemului sunt doar cateva dintre avantajele acestuia.

Descopera SeniorERP!


Business Intelligence – solutie de analiza si raportare avansata dezvoltata pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Este usor de utilizat – cu Drag&Drop – si ofera o gama larga de grafice si vizualizari interactive.

Vezi demo BI!

business intelligence cluj sisteme senior software

cpm cluj sisteme senior software

CPM – sistem de management al performantei companiei care inlocuieste clasicele fisiere Excel cu un mediu de planificare multidimensional. Procesele de bugetare, planificare si prognoza devin mult mai fiabile si mai putin costisitoare.

Afla mai multe detalii!


SFA – cea mai moderna aplicatie SFA destinata automatizarii si gestiunii activitatii echipelor de vanzari de pe teren. Interfata sistemului SFA este optimizata pentru fiecare tip de dispozitiv mobil cu Android.

Vezi detalii!

sfa cluj sisteme senior software

ecommerce cluj sisteme senior software

E-commerce – platforma de comert electronic, potrivita atat pentru comertul B2B, cat si pentru cel B2C. Le ofera companiilor acces la un nou segment de clienti, la metode moderne de promovare si poate fi integrata cu solutia ERP.

Afla beneficiile pe care ti le ofera!


Retail – solutia completa dedicata vanzarii prin magazine. Asigura desfasurarea procesului de vanzare cu amanuntul in orice tip de magazin si include multiple interfete de vanzare specifice profilului magazinului respectiv.

Descopera SeniorERP for Retail!

POS Senior ERP for Retail

crm cluj sisteme senior software

CRM – gestioneaza activitatea echipelor de vanzari, marketing, service si management al proiectelor, automatizand toate procesele specifice acestora si oferind prospectilor si clientilor companiei experiente unice.

Afla cum!


WMS – gestioneaza activitatea din cadrul depozitelor si optimizeaza stocurile. Include functionalitati avansate pentru receptia, asezarea, picking-ul, impachetarea, livrarea, reaprovizionarea, inventarierea, returul marfurilor si nu numai.

Vezi detalii!

wms cluj sisteme senior software

inventory cluj sisteme senior software

INVENTORY – automatizeaza si optimizeaza procesele de reaprovizionare si gestionare a stocului. Mai exact, iti indica ce, cat, cand sa comanzi si unde sa stochezi marfa, pentru a obtine echilibrul intre profitabilitate si calitatea serviciilor.

Afla mai multe!


TMS – software pentru optimizarea rutelor de livrare. Ajuta companiile sa isi planifice in mod optim si rapid rutele de livrare, pentru ca acestea sa poata livra mai multa marfa intr-un timp mai scurt si la costuri minime.

Descopera sistemul de planificare rute!

tms cluj sisteme senior software

 

Solicita o demonstratie gratuita!

 

YLI, importator si distribuitor de sisteme si subansamble pentru control acces si securitate utilizeaza SeniorERP

Am ales solutia SeniorERP datorita orientarii mai clare a acesteia catre zona de distributie in care activam noi (fata de alte solutii avute in vedere), datorita platformei software si de baze de date folosite, a posibilitatii de customizare ulterioara de catre noi si nu in ultimul rand datorita recomandarilor primite din partea clientilor Senior Software. Un alt aspect decisiv a fost si acela ca am gasit deschiderea pentru implementarea solutiei si la sediul nostru din Ungaria, Senior Software neavand in acel moment o solutie adaptata pentru aceasta piata. Citeste mai mult