Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Implementeaza sisteme informatice cu fonduri europene!

Raportul calitate/pret, varietatea functionalitatilor sau compatibilitatea cu cerintele specifice activitatii desfasurate sunt doar cateva dintre motivele pentru care un numar mare de companii a ales sa isi gestioneze afacerea cu solutiile noastre.

erp cu fonduri europene

Ca urmare a prezentarilor facute catre principalii furnizori de soft ERP de pe piata am constatat ca SeniorERP acopera necesitatile societatii si cerintele proiectului aprobat spre finantare. Functionalitatea softului este remarcabila, dat fiind timpul relativ scurt avut la dispozitie pentru implementare, dovada a faptului ca echipa de implementare si-a atins obiectivele si a reusit sa se faca inteleasa de toate compartimentele functionale ale SC Bico Industries SRL. Consideram ca abordarea Senior Software a fost una onesta, care la bugetul alocat prin proiect a oferit maximul de elemente (module si aplicatii) inglobate in produsul final.

Bico Industries – Catalin Tirlea, Director Executiv.

 

Dupa o analiza amanuntita am ajuns la concluzia ca Senior Software ne ofera un bun raport pret/calitate, o flexibilitate sporita si posibilitatea de a gestiona si analiza mai bine informatiile utile companiei. De asemenea, extrem de importanta a fost compatibilitatea solutiilor oferite domeniul nostru de activitate, sistemele Senior Software fiind capabile sa acopere cele mai multe dintre cerintele pe care le-am formulat in cadrul proiectului de finantare.

Medica M3 – Mihai Maxim, Marketing Manager.

 

Daca stam sa analizam fluxurile de informatii din cadrul unei companii care activeaza in sectorul privat la ora actuala, ne dam seama ca un sistem informatic integrat este indispensabil. Motivele pentru care am ales sa colaboram cu Senior Software au fost in principal legate de profesionalismul de care a dat dovada in toate etapele acestui proiect, intelegerea modelului de business al Coriolan, de flexibilitatea in customizarea solutiilor, cat si de timpul de raspuns rapid la solicitarile de natura tehnica.

Coriolan Distributie – Ionel Silav, Administrator.


Afla mai multe detalii despre achizitia de sisteme informatice cu fonduri europene de la un consultant Senior Software: