Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Sistemele ERP, BI si SFA de la Senior Software sprijina extinderea la nivel national a distribuitorilor

HP Distribution, distribuitor local de echipamente tehnico-sanitare si accesorii pentru gaz, intentioneaza sa isi extinda in acest an activitatea la nivel national si sa-si mareasca portofoliul de produse. Avand in vedere volumul tot mai mare de date ce trebuie gestionat si analizat, compania a ales sa implementeze sistemele ERP, BI si SFA de la Senior Software, in special datorita flexibilitatii si stabilitatii acestora, dar si a serviciului de suport post-implementare.

HPD, localizata in Timisoara, distribuie echipamente tehnico-sanitare si accesorii pentru gaz: detectoare de gaz, filtre, racorduri. Compania s-a remarcat ca un jucator important pe piata de profil din Romania prin personalul foarte bine instruit, suportul post-vanzare, competitivitatea crescuta a produselor, raportul foarte bun pret – calitate si politicile comerciale personalizate in functie de nevoile clientului.

Dezvoltarea companiei si dorinta de a trece de la o piata locala la una nationala au creat un nou context, in care exigentele legate de productivitate au crescut semnificativ, fiind astfel necesara reorganizarea activitatii si automatizarea proceselor operationale. Domnul Christian Ponk, Administratorul companiei HPD, declara: “Dat fiind volumul tot mai mare de date care trebuia gestionat, informatia tot mai complexa de care aveam nevoie pentru a ne desfasura activitatea in conditii optime precum si feedback-ul slab pe care il primeam de la fostul sistem informatic, am considerat oportuna implementarea unui sistem ERP.”

Citeste tot comunicatul aici

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.