Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Tableau este in continuare cea mai indragita solutie Business Intelligence de catre utilizatorii sai la nivel mondial

Tableau Software este si in acest an principala atractie in raportul pe solutii Business Intelligence “Magic Quadrant Report for Business Intelligence Platforms” realizat de Gartner, lider mondial in consultanta pe tehnologie. Tableau a obtinut feedback pozitiv din partea respondentilor pe toate criteriile studiului Gartner, inclusiv usurinta in utilizare, functionalitati, oferirea de beneficii concrete pentru afaceri si nu numai. Rezultatele bune obtinute in aceste categorii i-au adus solutiei BI statutul de Challenger, remarcandu-se in special prin abilitatea crescuta de executie.

In raportul Gartner pe 2011, Tableau Software era considerata solutia Business Intelligence cu cel mai ridicat nivel de satisfactie al clientilor , iar anul acesta este in continuare cea mai indragita de catre utilizatori, cuvantul folosit de acestia pentru a-l descrie fiind “distractie”! Principalele caracteristici care il recomanda sunt functionalitatile, calitatea si performanta produsului, suportul de calitate, stabilitatea ca furnizor de solutii informatice etc, obtinand punctaj maxim pentru multe dintre acestea, in urma sondajelor facute de Gartner.

Punctul forte al sistemului de analiza dezvoltat de Tableau Software ramane in continuare capacitatea sa de a veni in intampinarea nevoii tot mai mari exprimate pe piata de a avea instrumente Business Intelligence intuitive si interactive care sunt usor de folosit, fara a necesita cunostinte de specialitate. Mai mult decat atat, abilitatea crescuta de executie, pentru care solutia a primit un rating foarte bun, reprezinta un factor important in beneficiile concrete pe care o companie le poate obtine utilizand o solutie Business Intelligence.

Sistemul Business Intelligence de la Tableau Software este recunoscut pentru modul in care imbina cu succes simplitatea in utilizare cu posibilitatea de a obtine analize sofisticate. In plus, usurinta cu care se pot impartasi rapoartele create cu alti utilizatori si disponibilitatea lor pe dispozitive mobile sunt atribute din ce in ce mai apreciate de catre cei care il utilizeaza, fie ca sunt angajati ai companiei sau manageri.

Toate caracteristicile care fac din Tableau Software unul din cele mai indragite sisteme Business Intelligence la nivel mondial se regasesc si in SeniorVisualBI, oferind companiilor din Romania functionalitati de top si rezultate pe masura.

Pentru mai multe informatii despre sistemul Business Intelligence sau pentru a descarca o versiune gratuita pentru uzul personal accesati www.seniorerp.ro/BI

Pentru mai multe detalii despre studiul Gartner pe solutii Business Intelligence accesati www.gartner.com

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.