Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Tableau Software este lider in raportul Gartner si in 2014

Pentru al doilea an consecutiv, Tableau Software este plasat ca lider in raportul “Magic Quadrant al solutiilor Business Intelligence si platformelor de analiza”, realizat de Gartner – lider mondial in consultanta pe tehnologie.

Intuitivitatea crescuta, dashboard-urile interactive, capabilitatile de vizualizare si combinare a datelor din diverse surse sunt doar cateva dintre atributele solutiei Business Intelligence de la Tableau Software pe care utilizatorii le apreciaza.

Printre punctele tari ale aplicatiei Business Intelligence, mentionate in cadrul analizei Gartner se numara:

 • Capacitatea de a transforma utilizatorii obisnuiti in „supereroi” ai datelor, oferindu-le o modalitate interactiva de a crea o varietate mare de analize – de la cele mai simple pana la cele mai complexe
 • Puterea de intelegere a pietei – definita prin faptul ca le permite utilizatorilor sa realizeze analize complexe fara ajutor din partea departamentului de IT si cu minime cunostinte tehnice
 • Rezultatele foarte bune obtinute in urma chestionarii utilizatorilor:
  • 73% dintre acestia declara ca au ales solutia Tableau in primul rand pentru usurinta in utilizare
  • Un procent semnificativ au declarat ca l-au ales pentru costurile scazute de implementare, Tableau situandu-se printre furnizorii cu cel mai scazut cost de implementare per utilizator.
  • A obtinut calificative peste medie pentru rapoarte si interogari ad-hoc
  • A fost clasat pe locurile 1 sau 2 pentru dashboard-uri, capacitatea de combinare a datelor, inteligenta geospatiala, mobilitate si interactivitate

 Despre SeniorVisualBI

Toate caracteristicile care fac din Tableau Software unul din cele mai indragite sisteme Business Intelligence la nivel mondial se regasesc si in SeniorVisualBI – solutia Business Intelligence de la Senior Software, dezvoltata pe platforma Tableau – oferind companiilor din Romania functionalitati de top si rezultate pe masura. In prezent, SeniorVisualBI sustine procesul decizional a peste 100 de clienti Senior Software, companii care impreuna ruleaza afaceri de peste 1 mld. EUR.

Ce spun clientii Senior Software:


Doamna Alina Yolcu, Manager General Tuplex Romania – unul dintre liderii in domeniul distributiei de materiale plastice:

Implementarea unui software integrat fara a avea acces la centralizarea datelor prin rapoarte customizate in timp real nu si-ar fi avut rostul. Prin sistemul BI reusim sa accesam informatiile intr-un mod structurat, prelucrate in functie de nevoia de analiza a diversilor indicatori necesari unui management performant. In business adevarul sta in date, iar daca datele nu sunt prelucrate si analizate pana la amanuntul care poate fi decisiv, managementul nu poate lua masurile necesare dezvoltarii sau salvarii unui business. Un program BI te poate ajuta, ca manager, nu numai sa identifici probleme, dar si sa imbunatatesti indicatori vitali si sa planifici.

Domnul Vasile Boitos, Director General German Electronics – unicul distribuitor in Romania al produselor Conrad:

Analizarea si prelucrarea unui volum mare de informatii, interpretarea si compararea rapida a datelor, indiferent ca este vorba de departamentul financiar, vanzari etc., sunt esentiale in luarea unor decizii corecte pentru activitatea companiei. Sistemul BI ne va permite eficientizarea procesului decizional si urmarirea tuturor indicatorilor ce influenteaza costurile si vanzarile.

Doamna Roxana Jeglinschi, Director IT si Dezvoltare al companiei Caranda – al doilea mare producator si distribuitor de baterii si acumulatori din Romania:

Imi place SeniorVisualBI pentru ca imi permite sa imi construiesc singura rapoartele, nu mai am nevoie de un programator care sa faca acest lucru pentru mine. Cu ajutorul sistemului BI urmarim de la viramente si incasari pana la vanzari detaliate pe produs, furnizor sau client.

Pentru mai multe informatii despre solutia Business Intelligence sau pentru a interactiona cu aceasta accesati www.seniorerp.ro/Business-Intelligence

Despre Tableau Software

Tableau Software este unul dintre principalii furnizori la nivel mondial de sisteme pentru analiza si vizualizarea datelor. Solutia pe care o ofera reprezinta noua generatie de Business Intelligence intrucat pune accentul pe vizualizare si simplitate in utilizare. In prezent peste 17 000 de clienti utilizeaza solutia Business Intelligence oferita de Tableau Software.

Pentru mai multe detalii despre studiul Gartner pe solutii Business Intelligence accesati www.gartner.com

Descarca acum o prezentare completa a solutiilor noastre!