Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Vitacom Electronics gestioneaza peste 50 000 de produse cu SeniorERP

Vitacom Electronics, cel mai mare distribuitor de materiale si componente electronice, produse si accesorii IT&C (informatie, technologie si comunicare) si A/V (audio, video) a implementat solutia integrata de management al resurselor intreprinderii furnizata de Senior Software: SeniorERP. Acest demers are ca obiectiv mentinerea pozitiei de lider pe piata de profil, printr-o mai buna intelegere a nevoilor clientilor si optimizarea proceselor interne.

„Am decis implementarea unui sistem ERP pentru a crea premisele necesare cresterii companiei; adoptarea unui astfel de sistem bazat pe o tehnologie moderna ne-a oferit acces la “bunele practici” incorporate in soft. Principalele obiective pe care le-am urmarit prin implementarea sistemului sunt cresterea nivelului de incredere al clientilor, un grad mai mare de satisfactie al acestora, astfel crescand veniturile companiei dar si eficienta angajatilor si simplificarea proceselor interne, scurtarea timpilor pe activitati si eliminarea elementelor neproductive, astfel reducand costurile.” Domnul Edgar Zoltan, Manager Asigurarea Calitatii in cadrul companiei Vitacom.

Add-on-ul EDI (Electronic Data Interchange) integrat in SeniorERP a oferit companiei Vitacom o modalitate mai simpla si mai putin costisitoare de transfer al documentelor catre IKA (International Key Accounts), de exemplu, Carrefour. Tehnologia folosita a dus la imbunatatirea comunicarii cu marile lanturi comerciale si adaptarea la conditiile impuse de acestia. Totodata, au fost eliminate erorile umane, iar transmiterea de informatii se face mult mai rapid.

Citeste mai mult

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.