Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Business Intelligence pentru analiza datelor

Descopera cat de simpla este analiza datelor cu cel mai intuitiv sistem Business Intelligence, dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor

Oricine doreste sa analizeze, sa monitorizeze sau sa controleze operatiunile pe care le desfasoara poate utiliza SeniorVisualBI deoarece:

Este extrem de usor de utilizat: doar Drag & Drop

Sistemul Business Intelligence oferit de Senior Software vine in ajutorul utilizatorilor non-tehnici cu modalitati de prelucrare si vizualizare a datelor foarte rapide si intuitive, permitand persoanelor din orice nivel al companiei sa obtina dashboard-uri interactive usor de inteles de oricine, chiar si fara consultanti.

Business Intelligence Interfata sistem

Business Intelligence tableau software

Este complet vizual si interactiv

Analiza datelor cu SeniorVisualBI nu se rezuma doar la cateva grafice statice, pe intervale de timp mai mari. Dashboard-urile pot fi studiate in profunzime, trecerea de la o imagine de ansamblu la detalii specifice facandu-se foarte usor. Utilizatorii pot realiza analize comparative, grafice in miscare pentru a observa dinamica in timp a indicatorilor, analize multidimensionale si de tip “What-If”, pentru testarea de  scenarii de business.

Utilizatorii au acces la milioane de inregistrari cu un click

Cu sistemul Business Intelligence oferit de Senior Software analizezi un volum imens de date, aducand la un click distanta informatii despre articole, parteneri, cash-flow, profit, discounturi, mijloace fixe, stocuri etc. Indiferent de volumul de date, acestea pot fi reprezentate si analizate printr-un numar nelimitat de vizualizari.

Business Intelligence soft analiza BI

sistem Business Intelligence

Este disponibil oriunde si oricand, pe desktop sau dispozitive mobile
SeniorVisualBI este optimizat si pentru dispozitive mobile: toate functionalitatile – filtre, parametri, analize vizuale si chiar optiunile de marire, sunt adaptate automat, nefiind necesara dezvoltarea de analize paralele destinate acestui tip de consum. Sistemul adapteaza automat modul de prezentare a informatiilor in functie de natura dispozitivului de pe care sunt accesate.

SeniorVisualBI este dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor
Conform studiilor anuale realizate de Gartner (companie de consultanta si cercetare in tehnologie, recunoscuta la nivel global) Tableau Software este lider mondial din punct de vedere al capabilitatilor si performantei sistemului Business Intelligence. Si in 2015 Tableau este  lider in sectiunea “Platforme de analiza si business Intelligence”.

Afla mai multe despre Tableau Software

[/one_half]

Business Intelligence Tableau Software

Solicita o demonstratie pentru sistemul SeniorVisualBI!

General Parma Food utilizeaza sistemul Business Intelligence – SeniorVisualBI

Intr-o companie ca a noastra, cu peste 3.000 de produse, controlul cheltuielilor este esential si nu poate fi realizat decat avand mereu informatie la indemana. BI-ul iti permite analiza indicatorilor online si iti asigura rapiditate in interpretarea datelor. SeniorVisualBI ne-a permis sa luam decizii de eficientizare intr-un timp scurt pe baza informatiilor privind costurile pe fiecare traseu, canal de activitate, produse, date privind blocajele de stoc, ne-a ajutat sa vedem incasarile pentru a interveni rapid pentru recuperarea creantelor in domeniile cele mai expuse. Daca nu am fi avut toate aceste informatii, nu am fi putut lua decizii decat intuitiv si fara o eficienta masurabila. Citeste mai mult