TERMENI SI CONDITII

Identitatea firmei si descrierea produselor si serviciilor

Site-ul www.seniorerp.ro este proprietate a SC Senior Software Agency SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/8341/2003, avand Cod Unic de Identificare RO15525700, sediul in Bucuresti, Sector 5, Bulevardul Tudor Vladimirescu, Nr. 45, Etaj 1-2, Nr. cadastral 200670-C1, tel. 021.310.74.81.

Senior Software Agency SRL este o companie ce furnizeaza sisteme software pentru managementul afacerilor si servicii asociate precum softuri de tip ERP, CRM, SFA, WMS, Inventory Optimisation, TMS, BI, CPM / EPM, E-commerce, MES, APS etc. si servicii de analiza, audit, implementare, suport tehnic si altele.

Utilizarea site-ului prin vizitarea / vizualizarea acestuia sau prin solicitarea de informatii despre produsele si/sau serviciile listate, prin intermediul acestuia, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina.

Daca nu doriti sa acceptati termenii si conditiile stipulate in cele ce urmeaza, va rugam sa nu utilizati seniorerp.ro sau acele servicii oferite de seniorerp.ro cu a caror termeni de utilizare nu sunteti de acord.

Proprietarul site-ului poate modifica regulile in orice moment prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a va actualiza cu drepturile si obligatiile pe care le aveti.

Informatii generale despre utilizarea site-ului seniorerp.ro

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, filmele, aplicatiile software sau alte feluri de continut sunt protejate prin legile drepturilor de autor atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul altor state. Toate materialele sunt proprietatea Senior Software Agency SRL, cu exceptia cazurilor in care este specificat altfel. Preluarea si/sau utilizarea informatiilor disponibile pe seniorerp.ro in alte scopuri decat cele de informare, fara permisiunea explicita in scris a proprietarului reprezinta o violare a drepturilor de autor (cf. legii 8/1996 si a altor legi ulterioare ale Romaniei).

Definitii si termeni

Senior Software este denumirea comerciala a S.C. Senior Software Agency S.R.L., Proprietarul prezentului site.

Prin utilizator intelegem orice persoana fizica care acceseaza seniorerp.ro, indiferent de motiv, nationalitate sau localizare geografica.

Site – domeniul www.seniorerp.ro si subdomeniile acestuia.

Continut
– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor de catre Proprietar prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Proprietarului, Utilizatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de Produsele si/sau Serviciile oferite de Proprietar intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Proprietar, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail) asupra Produselor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Proprietar intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Proprietarului cu referire la informatiile continute de acesta.

Confidentialitate

Senior Software Agency va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Cititi obligatiile pe care si le asuma Senior Software Agency in prelucrarea datelor personale in documentul numit Politica de Confidentialitate.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Proprietarului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii . Sunteti, de asemenea, de acord ca Proprietarul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Senior Software Agency nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a Senior Software Agency, Utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Senior Software Agency: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator daca este cazul, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care Senior Software Agency poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Produselor si/sau a Serviciilor etc.

Publicitate

Newsletterele Senior Software sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Senior Software Agency. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care Utilizatorul acceseaza site-ul seniorerp.ro are posibilitatea sa se aboneze, adica sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Utilizatorul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Proprietar in orice moment:
– prin contactarea Senior Software in acest sens.
– prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in newsletterele primite de la Senior Software.
– renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.