Despre serviciile ERP Senior Software

Despre serviciile ERP Senior Software

Servicii ERP:
calitatea serviciilor garanteaza succesul implementarii unui sistem ERP

Fiecare companie are nevoie de un sistem informatic ERP performant de gestiune a resurselor proprii si a relatiei cu clientii. O implementare de succes depinde in aceeasi masura de calitatea intrinseca a sistemului informatic ERP, cat si de modul in care acesta este parametrizat conform necesitatilor clientului.
Datorita experientei acumulate deja in domeniul dezvoltarii de sisteme ERP, precum si a calitatii personalului, Senior Software ajuta companiile sa-si atinga propriile obiective de crestere, oferind servicii ERP cu valoare adaugata.

Implementarea a decurs foarte bine, chiar peste asteptari, tinand cont ca aproape 90% din implementare a avut loc remote. Au fost foarte multe integrari si automatizari intre ERP si magazinul nostru online. Lucrurile merg bine, rezultatele sunt bune.”

Sergiu Dangulea, General Manager Spy Shop

Senior Software ofera servicii ERP care ajuta clientii sa obtina beneficii precum:

Siguranta
Datelor afacerii, oferita prin intermediul serviciilor de backup.

Fiabilitate
Demonstrata de portofoliul mare de clienti care utilizeaza sistemul ERP Senior Software.

Costuri predictibile
Preturile pentru serviciile ERP sunt comunicate in mod transparent clientului, prin contract.

Senior Software servicii ERP implementare si mentenanta

Incredere in furnizor
Garantata de experienta acestuia in implementarea de solutii sisteme ERP.

Stabilitate
Orice schimbare din mediul de business este integrata rapid in sistemul informatic ERP.

Scalabilitate
Beneficiezi de aceeasi performanta si aceleasi servicii ERP indiferent de dimensiunea companiei.

Ce servicii ERP oferim clientilor ?

Know-how

In urma experientei acumulate, am adaptat sistemul ERP Senior Software cerintelor specifice companiilor, respectand dorinta acestora de simplitate in utilizare, automatizare a operatiunilor repetitive, scalabilitate si operare in timp real.

Specializare

Fluxurile de lucru specifice sunt implementate in mare masura in sistemul informatic ERP, iar procesele de afaceri ne sunt familiare, de aceea timpul de implementare este redus si ne este usor sa conducem clientul catre obiectivele propuse.

Tehnologie

Tehnologia de ultima generatie integrata in SeniorERP reprezinta o garantie in plus oferita firmei care implementeaza un sistem ERP ca dezvoltarea viitoare nu va fi limitata, ci va fi sustinuta de infrastructura informatica.

Calitate

Procesul de implementare este foarte clar definit si controlat, iar dupa finalizarea acestuia, proiectul este preluat de catre departamentul de suport si mentenanta ERP, astfel incat suntem in permanenta alaturi de clientii nostri.

Servicii ERP oferite de Senior Software

Analiza de business ERP. Analiza proceselor de afaceri

Analiza de business ERP sau a proceselor de afaceri presupune cunoasterea si stabilirea fluxului de activitati si documente specifice, analiza datelor si problemelor de integrare. Sunt identificate posibilitatile de optimizare si customizarile necesare in sistemul ERP pentru desfasurarea la parametrii optimi a activitatii clientului. Afla mai multe! →

Project management ERP. Managementul de proiect

Project management ERP sau managementul de proiect presupune cercetarea in profunzime a necesitatilor utilizatorilor, a resurselor disponibile pentru proiect, precum si a complicatiilor sau riscurilor care pot afecta proiectul. Furnizeaza o fundatie solida si un reper fata de care poate fi evaluata desfasurarea proiectului. Afla mai multe! →

Implementare software ERP. Implementarea sistemului

Odata cu demararea implementarii unui software ERP intreaga activitate a companiei clientului se bazeaza pe experienta si cunostintele implementatorilor. De aceea, este nevoie de multa atentie in incredintarea acestei responsabilitati, pentru a asigura bunastarea propriei companii. Afla mai multe! →

Dezvoltare sisteme ERP. Dezvoltari personalizate

Pentru a furniza un instrument informatic eficient, cerintele de dezvoltare pentru sistemul informatic ERP trebuie tranformate in specificatii comun agreate si validate din punct de vedere functional.
Senior Software asigura dezvoltari ERP customizate la cerere pentru satisfacerea necesitatilor clientilor. Afla mai multe! →

Consultanta ERP si suport post-implementare

Pentru a asigura satisfactia clientului si dupa implementarea aplicatiei, Senior Software pune la dispozitia acestora sistemul de suport post-implementare si servicii de consultanta ERP. Clientii pot apela la serviciul de suport pentru intrebari de natura tehnica sau in cazul unor eventuale raportari ale unor situatii de functionare anormala a solutiei. Afla mai multe! →

Mentenanta sistemului ERP

Senior Software pune la dispozitia companiilor care nu au un departament IT un serviciu de mentenanta a sistemului ERP – SeniorERP. Acesta este menit sa asigure buna functionare a aplicatiei si sa micsoreze semnificativ riscul aparitiei intreruperilor de activitate. Afla mai multe! →

+

Implementari

Ani de experienta

Utilizatori activi

mld.

EUR gestionate cu SeniorERP

Software ERP cloud. Concentreaza-te mai mult pe afacere si mai putin pe mentenanta sistemului ERP

Senior CloudBridge este prima solutie software de pe piata romaneasca cu ajutorul careia poti sa gestionezi solutia SeniorERP on premises prin cloud.

Sistemul software ERP in cloud permite conectarea securizata a operatorilor Senior Software la statiile de lucru ale companiilor care utilizeaza SeniorERP, prin intermediul celei mai rapide platforme cloud la nivel mondial, Microsoft Azure.

Administrarea si mentenanta sistemului ERP

Monitorizarea continua a functionarii corecte a SeniorERP precum si a sistemului de operare (OS) si realizarea upgrade-urilor sistemului ERP printr-un singur click.

Dezvoltare sisteme ERP. Managementul customizarilor

Toate customizarile dezvoltate in sistemul ERP SeniorERP sunt centralizate in Senior CloudBrigde. Aici, sunt analizate, imbunatatite si generalizate, iar apoi pot fi aplicate rapid clientilor.

Ce beneficii obtii cu acest tip de servicii ERP?

50% reducere a cheltuielilor de upgrade sistem ERP

60% scadere a timpului petrecut la sediul clientului

Reducerea costurilor cu instalarea si configurarea solutiei pe noi statii de lucru

Scaderea semnificativa a timpului de upgrade

Eliminarea necesitatii de blocare temporara a activitatii utilizatorului pentru implementarea diverselor customizari si dezvoltari in sistemul ERP