Aplicatie mobila ERP

Prospectare | Oportunitati | Divizii & Zone de vanzari | Canale de vanzare

aplicatie ERP mobile app android pentru productivitate si mobilitatei

Cu un soft ERP mobile app esti productiv oriunde te-ai afla

Pentru angajatii care isi desfasoara activitatea in afara birourilor este extrem de util un soft ERP mobile, disponibil atat in browser web, cat si intr-o versiune ERP mobile app android optimizata pentru tableta sau telefon. Aceasta acopera cu succes fluxuri de vanzare de tip presales, vansales sau vanzare consultativa.

Accesul in timp real la informatii despre stocuri, clienti si preturi, dar si posibilitatea operarii incasarilor direct din aplicatia mobila, ofera predictibilitate si un control crescut asupra cash-flow-ului.

“In momentul de fata, cu ERP de la Senior Software, lucrurile sunt mult mai facile, situatiile si informatiile vin mult mai repede. Am implementat inclusiv preluarea comenzilor pe tableta, fapt care permite transmiterea si vizualizarea stocurilor in timp real. […] E o diferenta de la cer la pamant fata de modalitatea de lucru de dinainte”

David Todoran, Administrator Mirdatod Prod

Vezi studiul de caz video!

Care sunt beneficiile pe care le ofera aplicatia mobila ERP

Acces rapid la informatii

pentru angajatii de pe teren, din depozit si nu numai

Mobilitate crescuta a personalului

si vizibilitate mai mare asupra activitatii acestora

Viteza mare de livrare

comenzile ajungand instant la sediul central

beneficiil aplicatie ERP mobile android - resurse companie

Mai putine erori de operare

datorita intuitivitatii aplicatiei ERP – mobile android si a accesului la date actualizate

Calitate ridicata a serviciilor

pentru ca le poti oferi clientilor pe loc informatiile cerute

Simplificarea proceselor

si implicit scurtarea ciclului de vanzare a marfii cu ajutorul ERP mobile app

Companiile care au ales solutia SeniorERP – mobile android au obtinut:

%

scadere a timpului dedicat facturarii

%

reducere a timpului de procesare a comenzilor

%

crestere a productivitatii angajatilor

Solutia software ERP mobile acopera orice flux de vanzare

Presales
Planifica in detaliu fiecare activitate, inclusiv vizitele la clienti. Agentii din teren pot prelua rapid comenzile de la clienti, avand acces la informatii actualizate cu privire stocuri, preturi, politici comerciale.

Vansales
Optimizeaza traseul zilnic al fiecarui angajat si realizeaza rapid transferuri de marfa din gestiunea principala catre masina agentului. Angajatii din teren pot factura si emite rapid chitante pentru marfa vanduta.

“Pe partea de ERP Mobile, lucrurile au functionat foarte bine si corect din prima clipa. Interfata este foarte prietenoasa si colegii nostri au reusit sa faca fata cu brio. Avem stocurile si comenzile pe care le putem emite din tableta, avem poze cu produse, liste de preturi si multe alte lucruri pe care inainte nu le puteam accesa in showroom. Aplicatia ne ajuta extraordinar de mult”

Alin Moldovan, Manager Dezvoltare Viamso

Vezi studiul de caz video!

Functionalitati CRM din aplicatia mobila ERP

Prospectare & Clienti potentiali

Primul pas in procesul de vanzare este interactiunea cu potentialul client. Cu ERP mobile app pentru android ai la indemana instrumentul potrivit pentru a capta toate informatiile necesare pentru finalizarea vanzarii.

Aplicatia mobila SeniorERP este usor de utilizat si te ajuta sa inregistrezi, direct de pe teren, datele de contact si preferintele viitorilor tai clienti.

Afla mai multe!

Formulare de Marketing

Cu solutia ERP aplicatie mobile android esti tot timpul la curent cu ce se intampla in piata, si astfel poti fi cu un pas inaintea competitorilor. Configureaza in SeniorERP diferite tipuri de formulare, pentru a obtine informatii despre produsele competitiei, satisfactia clientilor, preferintele acestora si nu numai.

Agentii din teren pot completa cu usurinta aceste formulare in timpul vizitelor, direct din aplicatia mobila ERP, instalata pe tableta sau telefon.

Afla mai multe!

Oportunitati

Odata ce ai identificat un interes pentru produsele pe care le oferi, il poti inregistra in ERP mobile app sub forma de oportunitate atasata unui client.

Cu aplicatia mobile ERP, angajatilor din teren le este usor sa adauge date despre oportunitatile aparute si sa le transforme apoi, cu un singur click, in comenzi ferme de vanzare.

Afla mai multe!

marketing vanzari – ERP mobile app tableta

Cu aplicatia mobila ERP lucrezi mai eficient,
pentru ca iti ofera:

Serviciu de e-mailing
Trimite si primeste e-mailuri, urmareste statusul acestora si activitatea destinatarului, automatizeaza operatiunile de instiintare de plata in functie de data scadenta.

Rapoarte
Urmareste situatii cu privire la comenzi, livrari, exigibilitati sau diverse rapoarte contabile: balanta contabila, jurnalul de vanzari, fisa de cont si nu numai.

Taskuri si alerte
Creeaza taskuri si alerte in ERP mobile app pentru a te asigura ca nu pierzi nimic din vedere. Managerul de vanzari le poate aloca sarcini angajatilor din teren chiar de la sediul central.

Dashboarduri
Prin intermediul unor grafice intuitive pot fi analizate in aplicatia mobile ERP vanzarile la nivel de agent, zona, produs, client, taskurile realizate, situatia soldurilor clientilor si multe altele.

Functionalitati SFA in SeniorERP mobile android app

Vizite & Activitati

Organizeaza eficient activitatea angajatilor de pe teren si permite-le sa fie cat mai productivi. In aplicatia mobila a sistemului ERP pot fi inregistrate vizitele la clienti, impreuna cu detaliile aferente acestora si activitatile desfasurate.

Mai mult, agentul poate primi alerte direct pe telefon, asigurandu-se astfel ca nu rateaza niciun pas.

Afla mai multe!

Comenzi de vanzare

Adauga comenzi de vanzare direct din aplicatia mobila ERP, iar acestea vor fi vizibile imediat in SeniorERP, pentru a fi procesate in cel mai scurt timp.
In momentul crearii comenzii, utilizatorul are acces la stocurile disponibile in timp real, iar dupa salvarea comenzii, acestea vor fi rezervate pentru nu putea fi vandute catre altcineva.

Afla mai multe!

Facturi

Factura de client poate fi generata prin apasarea unui singur buton, direct din comanda creata in aplicatia mobila ERP. Bineinteles, aceasta poate fi creata si direct, fara a exista o comanda prealabila. Daca toti parametri sistemului au fost setati, emiterea unei facturi consta in selectia clientului, a punctului de lucru, a articolelor facturate si in completarea cantitatilor.

Restul informatiilor se completeaza automat, pe baza regulilor de business prestabilite.

Afla mai multe!

Incasari

Angajatii din teren pot realiza incasari chiar la sediul clientului, stingerea soldurilor din ERP facandu-se in timp real. Aceasta functionalitate este extrem de utila daca, de exemplu, un client a depasit termenul de plata, iar contul lui a fost blocat si nu mai poate plasa comenzi noi.
Daca alege sa plateasca pe loc, datele se inregistreaza imediat in sistem si contul lui este deblocat.

Afla mai multe!

functionalitati SFA - ERP mobile app android

“Sistemele Senior Software sunt mult mai flexibile decat programele pe care le foloseam. Solutia ERP prezinta functionalitati superioare si permite integrarea unei game mai mari de activitati precum oferte, trimitere de e-mailuri si rapoarte, comunicare prin taskuri etc.”

Tiberius Eva, Administrator Atma Grup

Functionalitati WMS din aplicatia mobila ERP

Pregatirea comenzilor in depozit
Odata confirmata comanda in ERP, aceasta ajunge automat in aplicatia mobila, iar angajatul responsabil cu pregatirea ei poate sa inceapa colectarea marfurilor din depozit, scanand codurile de bare ale produselor.

Afla mai multe!

Livrarea marfurilor la clienti
Vizualizeaza cu usurinta livrarile pe care trebuie sa le realizezi, inclusiv in cadrul unui calendar de livrari, pentru a-ti organiza cat mai eficient timpul.

Afla mai multe!

Receptia marfurilor

Marfurile primite de la furnizor sunt receptionate prin scanarea codurilor de bare.

Astfel, se pot inregistra diferentele constatate la sosirea marfurilor, iar pe baza constatarii de intrare se poate genera cu usurinta NIR-ul aferent.

Afla mai multe!

Inventarierea marfurilor aflate in stoc
Timpul alocat acestei activitati scade semnificativ, iar acuratetea procesului creste, pentru ca totul este realizat prin scanarea codurilor de bare atasate marfurilor.

Afla mai multe!

Receptia retururilor
Retururile de la clienti sunt tratate similar cu receptiile de marfa, diferenta fiind ca acestea sunt asociate automat cu documentele de vanzare din care provin.

Afla mai multe!

functionalitati WMS - gestiune depozit ERP mobile Android

Ia legatura cu un consultant si afla mai multe despre aplicatia mobila SeniorERP mobile app Android!

Contacteaza un consultant!

Descopera toate solutiile Senior Software

Companii care si-au automatizat activitatea cu sistemele Senior Software: