Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

ERP pentru managementul afacerilor

SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica ERP pentru distributie, productie, servicii si retail

SeniorERP - Cash Flow

SeniorERP include module specifice pentru gestiunea activitatilor de distributie, productie, servicii sau retail si poate fi extins cu solutii software specializate precum: CRM, Business Intelligence, SFA, WMS, E-commerce si altele.

Ce poate face SeniorERP pentru afacerea ta?

Reduci costurile de operare

Sistemul ERP este compus dintr-o serie de module care sunt destinate diverselor departamente precum productie, financiar-contabil, achizitii, vanzari etc. Chiar daca are o natura extrem de variata, informatia este operata o singura data si este accesibila oricarui modul ii este necesara. Astfel se economisesc resurse, se diminueaza probabilitatea de a comite erori de operare, se faciliteaza accesul la informatie de ultim moment. In plus, SeniorERP permite automatizarea activitatilor repetitive, precum emiterea facturilor si a documentelor anexe, generarea de comenzi de reaprovizionare sau transfer din alte depozite pe baza comenzilor de vanzare si multe altele.

SeniorERP - Cautare

Imbunatatesti procesele de vanzare

Modulul de vanzari din sistemul ERP permite unei companii sa-si (re)organizeze si urmareasca procesul de vanzare intr-un mod eficient, datorita optiunilor multiple de configurare si urmarire a canalelor de vanzare acoperite. Agenti comerciali, divizii de vanzari, distribuitori, key accounts, retail, legatura cu portalul online sunt doar cateva dintre facilitatile oferite.

In functie de complexitatea procesului comercial si/sau a dimensiunii companiei, poti opta atat pentru componentele ERP-ului dedicate optimizarii si gestionarii diviziilor si zonelor de vanzare, comenzilor de client, facturilor etc., dar ai la dispozitie si add-onuri specializate pe fiecare canal de vanzare in parte: agenti de teren, magazine, online, IKA sau de tip CRM, dedicate managementului relatiilor cu clientii efectivi si potentiali si partenerii de afaceri.


Cresti nivelul de onorare a comenzilor

Prin automatizarea lantului de preluare a comenzilor, achizitie, management stocuri, depozit, logistica, se elimina marea majoritate a potentialelor disfunctionalitati care conduc la neonorarea cererilor sau la livrarea de bunuri necomandate. Modulul Logistica din sistemul ERP permite planificarea si fluidizarea proceselor de aprovizionare, stocare, redistributie a bunurilor in interiorul unei companii sau livrare de bunuri catre clienti. Informatiile primare pentru planificarea acestor resurse sunt preluate din modulele conexe – Aprovizionare, Stocuri, Parc Auto – sau add-onurile specifice: SeniorInventory pentru optimizarea avansata a procesului de aprovizionare, sau SeniorWMS pentru receptia, depozitarea si livrarea marfurilor.

SeniorERP - Livrare

SeniorERP - Cash Flow
Imbunatatesti cashflow-ul

Prin implementarea de politici comerciale coerente si prin usurinta cu care se pot obtine indicatorii specifici, compania isi controleaza mult mai strict fluxurile monetare si perioadele de recuperare a banilor, impunand o disciplina financiara tuturor factorilor implicati. Modulul Controlling din ERP permite planificarea parametrilor financiari si ofera atat capabilitati proactive pentru avertizarea din timp in cazul depasirii negative a acestora cat si instrumente de analiza complexe in vederea determinarii factorilor de influenta.

Descarca prezentarea sistemului SeniorERP!

Optimizezi stocurile

In multe cazuri s-au semnalat reduceri majore ale valorilor imobilizate in stocuri, in conditiile in care satisfactia clientilor a crescut. Acest lucru se datoreaza instrumentelor de management operational si decizional care permit controlul proceselor de aprovizionare, productie, picking,  livrare etc. De asemenea, sunt tinute sub control stocurile care au termene scurte de expirare, rotatie lenta etc. In cazul firmelor care lucreaza cu stocuri pentru mii de produse si au procese de aprovizionare complexe si mari consumatoare de timp si resurse, add-onul SeniorInventory este extrem de util pentru optimizarea avansata a acestor procese, rezultand in reducerea cu pana la 85% a timpului de planificare a aprovizionarii.

SeniorERP - Informatii articol

Gestionezi eficient activitatile de productie 

Responsabilii din cadrul departamentului de productie au la dispozitie o serie de instrumente prin intermediul carora sa isi gestioneze activitatea: retete de productie, bonuri de intrare, de consum, wizard-uri de generare automata a documentelor, rapoarte de stoc in functie de reteta aferenta produsului etc. Astfel, se obtin o serie de beneficii, cum ar fi:

 • Automatizarea fluxurilor specifice activitatii de productie;
 • Posibilitatea de a urmari trasabilitatea de la materiile prime la produsul finit;
 • Transparenta costurilor de productie;
 • Echilibru intre productia previzionata si cea efectiva.

Facilitezi procesul decizional 

Deciziile de zi cu zi sunt luate pe baza informatiilor disponibile pe moment. Pentru analiza datelor, sistemul ERP ofera o serie de rapoarte pentru indicatorii de business, grupate pe categorii: vanzari, achizitii, stocuri etc. SeniorERP este completat de un add-on avansat de Business Intelligence: SeniorVisualBI, dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Sistemul BI ofera simplitatea in utilizare – doar drag&drop – si capabilitati avansate de analiza si raportare.

SeniorERP cuprinde mai multe module, specializate pe departamente si tipuri de activitati:

Administrare

Modulul Administrare din ERP ofera utilizatorilor posibilitatea definirii diverselor nivele de acces la informatie in cadrul aplicatiei, prin definirea de grupe specifice, spre exemplu pe departamente. Modulul permite de asemenea si personalizarea documentelor tiparite sau setarea actiunilor de backup. Aceasta componenta ofera facilitati de interventie in configurarea generala, in parametri generali ai sistemului, grupati pe diverse functionalitati, chiar si post implementare.

SeniorERP - Layout

Controlling

Modulul Controlling da posibilitatea planificarii parametrilor financiari ai companiei si ofera atat capabilitati proactive pentru avertizarea din timp in cazul depasirii negative a acestora cat si instrumente de analiza complexe in vederea determinarii factorilor de influenta. Avand in vedere nivelul extrem de ridicat de automatizare a generarii efectelor contabile, recomandam companiilor care implementeaza SeniorERP si care nu au utilizat in trecut un astfel de modul, sa-l considere ca o evolutie fireasca calitativa a activitatii departamentului financiar – contabil de la introducere/operare de date catre analiza si control.

Contabilitate

Modulul Contabilitate este creat in vederea automatizarii operatiunilor contabile generale, oferind flexibilitate si utilitate atat societatilor comerciale mici si medii cat si a celor mari cu activitate complexa (cu multe filiale si puncte de lucru, diverse valute). SeniorERP este actualizat in concordanta cu legislatia romana in vigoare si totodata este aliniat la standardele internationale de contabilitate. Modulul asigura inregistrarea tuturor documentelor primare cat si obtinerea tuturor situatiilor financiare contabile aferente exercitiilor financiare, la standardele europene.

SeniorERP - Contabilitate

SeniorERP - Operatii Casa
Trezorerie

Modulul Trezorerie integreaza fluxurile financiare din companie, urmarind in detaliu fiecare tip de operatiune si permitand structurarea logica a acestora in functie de natura: casa/banca, clienti/furnizori, incasari/plati etc. Pentru usurinta in exploatare si asigurarea de informatii calitative superioare, s-au implementat operatiuni specifice tipologiilor de probleme, capabile sa fundamenteze procese decizionale precum analiza de cash flow.

Mijloace fixe

Sunt urmarite in detaliu operatiunile aplicate asupra mijloacelor fixe pe toata durata functionarii acestora, responsabilii si localizarea acestora in cadrul companiei. Din punct de vedere financiar contabil, modulul Mijloace fixe implementeaza un numar configurabil de standarde de amortizare financiare, genereaza automat notele contabile si repartizeaza costurile pe centre conform criteriilor prestabilite.

SeniorERP - Amortizare Mijloc Fix

SeniorERP - Modificare Pret
Preturi

Nici unul dintre procesele de aprovizionare sau de vanzare nu poate fi eficient fara urmarirea preturilor de achizitie, respectiv de vanzare. Fie ca sunt in lei sau in valuta, exprimate in preturi fixe sau in procente de discount / adaos, specifice unui punct de lucru sau unei divizii, permanente sau promotionale, nete sau brute, gestionarea preturilor a fost proiectata in sistemul ERP pentru a fi intuitiva si eficienta chiar si pentru multe mii de articole aflate in conexiune cu multe mii de parteneri.

Vanzari

Modulul Vanzari al sistemului ERP permite unei companii sa-si (re)organizeze si urmareasca procesul de vanzare intr-un mod eficient, datorita optiunilor multiple de configurare si urmarire a canalelor de vanzare acoperite,  dar si a functionalitatilor de procesare a documentelor specifice – comenzi, facturi etc . Agenti comerciali, divizii de vanzari, distribuitori, key accounts, retail, legatura cu portalul on-line sunt doar cateva dintre facilitatile oferite. Pentru procesele mai complexe si de lunga durata precum vanzarea consultativa, sau pentru imbunatatirea relatiilor cu diferite tipuri de parteneri, recomandam si solutii CRM.

SeniorERP - Comanda Client

SeniorERP - Factura Furnizor
Aprovizionare

In functie de specificul clientului, modulul Aprovizionare din sistemul ERP poate urmari procesul de aprovizionare pornind de la estimarea necesarului de aprovizionat, trecand prin stadiile specifice unei comenzi de aprovizionare, sosirea documentelor fiscale, gestiunea receptiei de bunuri si finalizandu-se cu legaturi catre modulele de contabilitate, vanzari, stocuri etc. Pentru planificarea avansata a proceselor de aprovizionare, recomandam si SeniorInventory.

Descarca prezentarea sistemului SeniorERP!

Productie

In cadrul modulului de Productie, angajatii responsabili au la dispozitie o serie de instrumente prin intermediul carora sa isi gestioneze activitatea: retete de productie, bonuri de intrare, de consum, wizard-uri de generare automata a documentelor, rapoarte de stoc in functie de reteta aferenta produsului etc. Fiecare reteta poate avea una sau mai multe versiuni, pentru a evita supraincarcarea inutila a nomenclatoarelor de produse in cazul productiei de serie mica sau unicat.

SeniorERP - Generare Consumuri din OC

SeniorERP - Comenzi Intre Depozite
Stocuri

Urmarirea termenelor de valabilitate, garantii, alocarea de diferite proprietati corespunzatoare unor game variate, gestionarea in timp real a stocurilor aflate in depozite distribuite geografic, cunoasterea in orice moment a costului marfii conform metodei de descarcare de gestiune selectate, urmarirea loturilor, gestionarea corecta a ambalajelor cu regim returnabil sau a activitatilor de service asociate unui produs, sunt probleme uzuale la care Modulul Stocuri a fost proiectat sa raspunda. 

Parc Auto

Firmele care dispun de propriul parc auto au nevoie de un instrument eficient si flexibil pentru administrarea acestora. Modulul Parc Auto din sistemul ERP este un produs indispensabil pentru managerul de flota in vederea cresterii rentabilitatii, disponibilitatii si a eficientizarii utilizarii automobilelor dintr-o companie, modulul oferind evidenta permananeta a activitatii fiecarei masini: traseu, consum, accidente, amenzi.

SeniorERP - Mijloc de Transport

SeniorERP - Zona Livrare
Logistica

Rolul logisticii este sa fluidizeze procesele de aprovizionare, stocare, redistributie a bunurilor in interiorul unei companii, sau livrare de bunuri catre clienti. Modulul Logistica din SeniorERP planifica resursele de infrastructura existente in vederea obtinerii unei utilizari optime a acestora. Informatiile primare sunt preluate din modulele ERP conexe, din SeniorWMS – software specializat in managementul tuturor fluxurilor din depozit, sau din SeniorInventory – software dedicat optimizarii proceselor de aprovizionare.

Nomenclatoare

Modulul Nomenclatoare din cadrul sistemului ERP include functionalitati dedicate pentru gestiuni, articole, parteneri, personal, trezorerie, mijloace fixe, contabilitate, documente, geografice, parc auto, controlling, containere si permite definirea si configurarea informatiilor companiei, maparea fluxurilor de lucru si asocierea diferitelor tipuri de documente.

SeniorERP - Nomenclator

SeniorERP - Spatiu de Lucru
Spatiu de Lucru

Modulul Spatiu de Lucru este destinat centralizarii celor doua tipuri mari de activitati: operarea datelor curente, respectiv emiterea de rapoarte de sinteza. Intre scopurile acestei componente a sistemului ERP se regasesc eficientizarea si reducerea timpului de acces la informatia relevanta pentru utilizator si concentrarea acesteia intr-un singur loc. Pentru analiza avansata a datelor companiei, recomandam SeniorVisualBI.

Datorita avantajelor oferite de tehnologia de ultima generatie inglobata in sistem, SeniorERP ofera o politica de licentiere flexibila.

Alege varianta de ERP care se potriveste afacerii tale:

 • SeniorERP Express
 • Licentiere gratuita
 • Gestiune
 • Trezorerie
 • nu include
 • nu include
 • nu include
 • nu include
 • nu este disponibil
 • nu este disponibil
 • nu este disponibil
 • nu este disponibil
 • nu este disponibil
 • nu este disponibil
 • nu este disponibil
 • maxim 5 utilizatori
 • SeniorERP Online
 • Abonament lunar
 • Gestiune
 • Trezorerie
 • Contabilitate
 • Mijloace fixe
 • nu include
 • nu include
 • nu este disponibil
 • nu este disponibil
 • nu este disponibil
 • nu este disponibil
 • nu este disponibil
 • nu este disponibil
 • nu este disponibil
 • numar nelimitat de utilizatori
 • SeniorERP Enterprise
 • In functie de proiect
 • Gestiune
 • Trezorerie
 • Contabilitate
 • Mijloace fixe
 • Logistica
 • Controlling
 • Business Intelligence
 • WMS
 • SFA
 • Retail
 • E-commerce
 • HR & Salarizare
 • EDI
 • numar nelimitat de utilizatori

Afla cat costa!

SeniorERP Express

SeniorERP Express reprezinta un pachet ERP de start-up pentru companiile care-si doresc controlul proceselor de baza ale afacerii, insa nu dispun de resursele financiare pentru o astfel de investitie. Aceasta varianta de licentiere presupune acces gratuit la 5 licente de baza ( Gestiune & Trezorerie ). Plata licentelor are loc in momentul in care se ia decizia extinderii numarului de utilizatori sau se doreste accesarea de functionalitati extinse.

SeniorERP Express se adreseaza companiilor care:

 • Sunt la inceput de drum, dar doresc accesul la tehnologie moderna
 • Doresc un sistem capabil sa sprijine nevoia de automatizare si eficientizare a proceselor operationale
 • Doresc rapoarte detaliate despre activitatile de baza
 • Au mai putin de 5 utilizatori
 • Nu dispun de resursele financiare pentru a suporta acum costul licentelor
 • Dispun de resurse hardware minime necesare implementarii
 • Dispun de servicii minime de administrare IT
 • Au contabilitatea externalizata sau exista deja in interiorul companiei o aplicatie contabila


SeniorERP Online

SeniorERP Online primul ERP din Romania disponibil in cloud, pe platforma Windows Azure. Aceasta varianta de licentiere, de tip SaaS – Software as a Service ( Software ca Serviciu ), permite utilizarea sistemului ERP doar prin plata unui abonament lunar, beneficiind in acelasi timp de flexibilitatea, scalabilitatea, disponibilitatea si securitatea celei mai noi platforme de cloud computing de la Microsoft.

Abonamentul SeniorERP Online pe platforma Windows Azure include:

 • Software – acces la versiunea completa a platformei SeniorERP si la cele mai noi functionalitati disponibile in sistem
 • Hardware – acces la servere de ultima generatie si un mediu de lucru sigur, scalabilitate atat ca numar de operatiuni si cat si ca dimensiune a bazei de date, fara alte costuri
 • Administrare – pentru ca sistemul este in Cloud, nu este nevoie de personal dedicat pentru administrarea infrastructurii aferente
 • Sistem de Operare – nu este necesara alocarea de resurse pentru configurarea sistemului de operare compatibil cu sistemul informatic, pe server
 • Back-up si failover – informatia este replicata in cel putin trei copii in mod garantat, fapt care elimina riscul pierderii datelor si asigura disponibilitatea sistemului si a datelor 24×7
 • Acces la servicii de tip Data Center care respecta cele mai inalte standarde de securitate a datelor: Windows Azure opereaza pe infrastructura Microsoft Global Foundation Services – certificata ISO27001, recunoscut la nivel international ca principalul standard de management al securitatii datelor
 • Mentenanta – beneficiezi de mentenana fara costuri aditionale


SeniorERP Enterprise

Prin achizitionarea SeniorERP Enterprise, sistemul poate fi hostat pe serverele proprii ale clientului sau la un provider specializat, astfel incat sa intruneasca cerintele IT specifice companiei. Spre deosebire de varianta online, in cazul SeniorERP Enterprise clientul are drept de proprietate asupra licentelor software, dar asigurarea infrastructurii hardware si a serviciilor de mentenanta aferente vor reveni tot in responsabilitatea clientului:

SeniorERP EnterpriseSeniorERP Online
Licente softwareProprietateInchiriere
Locatie sistem si dateUnde se doresteprin Internet
HardwareResponsabil clientInclus
Software (Windows & SQL Server)Responsabil clientInclus
MentenantaResponsabil clientInclus
Resurse ITResponsabil clientNu este necesar

Pentru detalii despre tehnologia utilizata in dezvoltarea sistemului ERP si conditiile minime de infrastructura hardware, click aici.

Alege SeniorERP Enterprise sau Online pentru afacerea ta si beneficiezi de:

 • Intuitivitate crescuta in operare: utilizatorii SeniorERP se regasesc natural in functionalitatile din sistem, datorita specializarii acestuia pe domenii de activitate
 • Reducerea timpului si riscurilor de implementare, datorita know-how-ului echipei de consultanti Senior Software
 • Automatizarea proceselor de lucru si cresterea vitezei de lucru
 • Solutii proactive, inovatoare la cerinte legate de performanta in operare si de contextul de business
 • Siguranta si scalabilitate garantate prin platforma tehnologica de ultima generatie
 • Flexibilitate in dezvoltarea companiei
 • Un parteneriat pe termen lung, sustinut prin servicii de calitate si ritmul alert de dezvoltare al sistemului

 

Afla cat costa implementarea sistemului SeniorERP!  sau  Solicita o demonstratie a sistemului!

Tuplex Romania utilizeaza SeniorERP

Motivul pentru care am decis ca avem nevoie de o solutie moderna de tip ERP a fost simplu: software-ul pe care il utilizam nu ne putea asigura suportul pentru o dezvoltare sanatoasa a business-ului, pe termen lung. Dinamica de crestere a cifrei de afaceri a impus crearea unor noi proceduri de lucru si imbunatatirea celor existente. De aceea, aveam nevoie de viteza de lucru si acces in timp real la date concrete, centralizate, pe baza carora sa putem lua decizii eficiente si rapide. Pentru a obtine un randament maxim era necesara o solutie software flexibila, adaptabila activitatii noastre. Citeste mai mult