Platforma B2B de vanzari online automatizate. Creste vanzarile cu portal B2B pentru comert electronic

SeniorB2B – magazin online pentru vanzari B2B automatizate

Fii mai aproape de clientii tai cu platforma ecommerce B2B!

Automatizeaza vanzarea si gestioneaza usor relatiile cu partenerii si procesele comerciale complexe cu o platforma ecommerce B2B 100% personalizabila, ce prezinta aceeasi usurinta in utilizare ca a unui magazin B2C.

Cu platforma ecommerce SeniorB2B pentru vanzari business to business de la Senior Software, vinzi mai mult, mai repede si mai sigur, fara sa cresti numarul de angajati si fara alte costuri suplimentare. Este ca si cum ai avea la dispozitia ta 24/7 cel mai eficient agent de vanzari online.

Cu portal B2B cresti vanzarile si profitabilitatea, prin:

Marirea productivitatii echipei de vanzari

Clientii pot vizualiza toate detaliile cu privire la produse in portalul B2B si pot plasa comenzi fara asistenta din partea echipei de vanzari.

Eliminarea erorilor si a taskurilor repetitive

Clientii plaseaza singuri comenzile in platforma ecommerce B2B, iar datele sunt prelucrate o singura data, acestea fiind transmise rapid in ERP.

Reducerea costurilor

Prin automatizarea vanzarilor online in platforma B2B are loc optimizarea fluxurilor de comanda si reducerea costurilor operationale, ca urmare a gestionarii simultane a unui numar mare de comenzi.

Fidelizarea clientilor

Navigarea usoara in magazinul online B2B, plasarea si procesarea rapida si corecta a comenzilor, dar si ofertele personalizate, ii vor face pe clientii tai sa iti ramana fideli.

Descopera platforma B2B 100% customizabila si usor de administrat

Politici comerciale

Toate politicile comerciale sunt preluate din ERP (liste de pret, discounturi, termene de plata, limite de credit etc.).

Actualizari automate

Stocurile sunt actualizate automat in platforma ecommerce SeniorB2B si se asigura acces imediat la date corecte de interes din relatiile comerciale.

Generare documente vanzari

Documentele din procesul de vanzare (avize, facturi etc.) sunt generate din cateva click-uri odata ce are loc transmiterea comenzilor in ERP.

platforma ecommerce B2B integrata cu ERP avantaje

Customizare magazin online

Interfata portalului in cloud de tip ecommerce platform B2B poate fi personalizata usor, prin drag & drop (bannere, oferte, imagini etc.), solutia fiind prevazuta cu UI Builder.

Istoric comenzi

Acces rapid la istoricul comenzilor, platilor si facturilor atat pentru tine, cat si pentru partenerii tai (scadentar etc.).

Multilingv si multivaluta

Platforma ecommerce B2B Senior Software este multilingva, are capabilitati mulivaluta si dispune de modalitati multiple de plata.

Satisfactie garantata pentru clientii tai

Portalul de tip magazin online B2B include toate functiile necesare pentru derularea optima a unor tranzactii de tip business to business, permitand fidelizarea clientilor si cresterea vanzarilor. Cloud ecommerce platform SeniorB2B le ofera clientilor o experienta de cumparare la fel de simpla ca cea oferita de un magazin online B2C, dar cu beneficii similare unei discutii cu un agent de vanzari.
Descarca factsheet B2B gratuit!

Identificare si vizualizare usoara pentru produsele din portofoliu

Realizare comenzi multiple simultan si creare oferte in portal

Urmarire etape comenzi (in procesare, finalizate etc.)

Live chat, pentru informarea rapida a clientilor cu date de interes

Notificari si alerte automate cu privire la stoc, pret, oferte

Sugestii de produse pentru clienti prin up sell si cross-sell

Vezi cum functioneaza platforma e-commerce SeniorB2B

cloud ecommerce platform SeniorB2B – magazin online

“B2B ne-a ajutat sa trecem de la comenzi realizate prin e-mail, la comenzi automatizate, cu trimitere foarte rapida in ERP si cu generare imediata de facturi si avize. Am scurtat foarte mult timpii si am eficientizat activitatea, eliminand erorile umane.”

Valentina Balan, Project Manager – Agroland

B2B ecommerce platform – magazin online Senior Software

Ce obtii daca integrezi portalul B2B cu un soft ERP?

Integrarea platformei de vanzari B2B ecommerce cu ERP software iti permite sa preiei din sistemul pentru managementul resurselor toate informatiile de interes pentru vanzari (date de clienti, stoc, catalog produse, liste preturi etc.) si sa generezi rapid documentele necesare in procesul de vanzari.

Conectarea platformei e-commerce B2B in cloud cu un software ERP te ajuta sa pastrezi acuratetea datelor si istoricul facuturilor si, nu in ultimul rand, sa desfasori intr-un timp mai scurt operatiunile pe care le implica tranzactiile comerciale de tip business to business.

Afla mai multe despre integrarea cu ERP!

Investeste acum in solutia ecommerce integrata B2B si asigura un viitor de succes afacerii tale!

Afla detalii!

Descopera toate solutiile Senior Software

Proiecte implementate