Tracking AWB software SeniorAWB

Extinde beneficiile sistemului ERP pentru un proces
de livrare mai eficient, la costuri reduse

Software generare AWB – automatizarea si optimizarea procesului de livrare

Automatizeaza procesul de livrare cu softul de tracking AWB SeniorAWB

SeniorAWB este o solutie software de traking AWB pentru eficientizarea procesului de livrare, ce permite vizualizarea si gestionarea tuturor livrarilor intr-un singur loc. Softul de generare AWB ofera acces la toate serviciile de curierat nationale si internationale, iar automatizarea posibila cu SeniorAWB simplifica operatiunile, reduce costurile si asigura promptitudine in livrari.

Sistemul permite evaluarea serviciilor de curierat si urmarirea KPI-urilor, putand astfel sa iei cele mai bune decizii si sa imbunatatesti relatiile de business. Alocarea dinamica a comenzilor, posibila prin solutia de tracking si generare SeniorAWB, contribuie la cresterea performantei in livrari si la scurtarea timpilor de lucru.

SeniorAWB software AWB Air Waybill

De ce sa alegi SeniorAWB software?

+25 optiuni de livrare disponibile

25% scadere a costurilor lunare de livrare

+700 puncte de pick up & drop off

15% crestere a performantei de livrare

+50 curieri nationali si internationali

20h economisite lunar in gestionarea comenzilor

Integreaza SeniorAWB tracking software cu celelalte softuri din companie

Eficientizeaza intregul flux de lucru si asigura acuratetea datelor prin integrarea SeniorAWB tracking software cu celelalte softuri pe care le utilizezi, conectand astfel toate procesele de business.

SeniorAWB se integreaza usor cu solutiile ERP– solutie pentru managementul resurselor companiei si WMSsistem pentru gestiunea completa a depozitelor.

Descarca gratuit factsheetul SeniorAWB!
SeniorAWB - software generare tracking AWB

Cum functioneaza SeniorAWB – Air Waybill software?

Solutia SeniorAWB – Air Waybill software pentru optimizarea procesului de livrare ofera multiple avantaje de care poti beneficia daca ai cel putin un contract existent cu una dintre firmele de curierat incluse in sistem: DPD, Sameday, FAN sau Cargus. Accesul la serviciile de curierat se realizeaza cu un singur click, toti curierii fiind gestionati intr-o singura platforma. Daca serviciile de curierat partenere nu se regasesc in SeniorAWB software, la inregistrarea unei solicitari, acestea vor fi adaugate in sistem in decursul a doua saptamani.
Solutia de tracking SeniorAWB permite urmarirea statusului tuturor livrarilor intr-un singur loc, iar panoul de control ofera o analiza interactiva a hartii cu posibilitatea de a urmari atat performanta totala a curierilor, cat si performanta fiecarui curier in parte.

Performanta in livrari cu SeniorAWB software

Cu ajutorul aplicatiei software de generare AWB si tracking urmaresti rata de retur, timpul mediu de decontare a sumelor ramburs si volumul de livrari pentru fiecare curier.
Poti evalua performanta in functie de zonele de livrare si nu numai, rezultatele analizelor permitandu-ti sa iei decizii informate si sa imbunatatesti experienta de cumparare a clientilor.
Datorita legaturii dintre SeniorAWB si SeniorERP, cat si a integrarii cu alte solutii software utilizate in companie, procesele de lucru sunt strans conectate, ceea ce permite pastrarea acuratetei datelor si cresterea operativitatii in toate etapele de business.

Fluxul de lucru din aplicatia SeniorAWB

SeniorAWB software tracking AWB - automatizare livrari

Automatizarea proceselor si conexiunea dintre softuri reprezinta un mare avantaj pentru noi. Integrarea ERP cu solutia de automatizare a livrarilor am facut-o pentru a gestiona mai usor relatia cu mai multi curieri. Lucram cu 5 firme de curierat si folosim aplicatia pentru livrari pentru a alege cel mai bun curier, in functie de zona in care trebuie livrate coletele si in concordanta cu cel mai bun pret, ceea ce ne permite sa reducem costurile, dar si timpii de livrare.”

Sorin Felea, Director – Atu Tech

Care sunt beneficiile SeniorAWB – Air Waybill software?

Ai control asupra costului, duratei si calitatii fiecarei livrari

Generezi in cateva secunde AWB-uri si alte documente de transport

Urmaresti statusul AWB-urilor si al rambursurilor si monitorizezi retururile

Cresti calitatea serviciilor de livrare si a experientei de cumparare

Vizualizezi rapoarte si analize in timp real si iei decizii informate

Reduci semnificativ timpul alocat gestionarii comenzilor

Reduci costurile aferente serviciilor de curierat

Clientii primesc comenzile in cel mai scurt timp posibil

Clientii pot alege orice optiune de livrare la check-out

Transmiti notificari personalizate clientilor si cresti vanzarile

SeniorAWB software – acces la 98% din libraria de curieri din Romania

Solutia de automatizare livrari ofera acces la peste 50 de curieri locali si internationali si la platforme ecommerce partenere. SeniorAWB software de generare AWB si tracking permite accesul la 98% din libraria de curieri de pe piata din Romania. Odata ce ti-ai negociat tarifele de transport, poti adauga simplu si rapid curierii in cont, integrarea realizandu-se imediat si fara costuri suplimentare.

Ia legatura cu un consultant si afla mai multe despre platforma de automatizare a livrarilor SeniorAWB!

Contacteaza un consultant!

Descopera toate solutiile Senior Software