Program Software ERP pentru Stocuri si Logistica

Coduri de bare | Trasabilitate | Stocuri in timp real |
Planificare & optimizare livrari

program ERP pentru gestiune Stocuri si Logistica

Sistem ERP ce transforma stocurile de marfa in profit

Urmareste stocurile de la receptie pana la livrare si optimizeaza costurile aferente. Cu sistemul ERP pentru stocuri si logistica ai trasabilitate asupra tuturor operatiunilor: receptie, gestionare, livrare si retur.
Integreaza un program software ERP de gestiune stocuri, cu solutii de optimizare a aprovizionarii, gestionare depozit si optimizare rute pentru a avea vizibilitate end-to-end asupra lantului logistic.

In ceea ce priveste partea de logistica se vede o imbunatatire: acum avem acces mai rapid la informatii privitoare la pret, la situatia stocurilor si de asemenea, putem aproxima data de livrare in functie de informatiile pe care sistemul ERP le furnizeaza. Accesul mai usor la date a simplificat fluxurile de lucru interne si ne-a ajutat sa eficientizam relatia cu clientii.”

Cornelia Radovici, Proprietar Trima – Birotica & Papetarie

Avantajele solutiei software de gestiune a stocurilor

Multi-entitate

Gestioneaza simultan stocurile din mai multe locatii, respectiv din mai multe depozite, inclusiv transferurile dintre acestea.

Atasare imagini la produse

Simplifica identificarea produselor, atasandu-le imagini chiar in sistemul ERP. Foloseste-le cu succes si la intalnirile cu clientii.

Suport pentru mii de articole

Oricat de mare ar fi nomenclatorul de produse, SeniorERP ofera aceeasi performanta si acuratete a datelor.

Caracteristici nelimitate articole

Adauga orice informatie relevanta pentru produs, fie in campurile predefinite din sistem, fie in campuri personalizate.

Coduri secundare produse

Pastreaza o evidenta a codurilor de produs de la furnizori, atunci cand lucrezi cu propriul sistem de codificare

Gestiune coduri de bare

Ataseaza coduri de bare fiecarui articol in parte, utile in procesele de identificare a marfurilor, transfer sau inventariere.

“Cu ERP, am castigat cateva ore bune intr-o zi de lucru. Urmarim mult mai rapid ce se produce deoarece avem o viteza mai buna in a controla daca s-a indeplinit ceea ce s-a programat. Discutam de cel putin o treime din zi castig.”

Liviu Semenescu, Pangram – Monte Banato

Software ERP – functionalitati pentru stocuri si logistica

Gestiune stocuri
Functionalitatea de gestiune stocuri a programului ERP are ca rol principal urmarirea si controlul articolelor stocabile din cadrul companiei. Acopera toate activitatile legate de stocuri, incepand cu identificarea produselor pana la operatiile care au loc cu acestea.
Programul SeniorERP gestioneaza cu succes stocurile a mii de articole in relatie cu mii de parteneri, precum si locatii sau gestiuni multiple de stocare a marfurilor.
Coduri secundare
In relatia cu furnizorii, producatorii sau clientii de tip hypermarket, apare nevoia de a comunica cu acestia in codurile si denumirile specifice. SeniorERP software pentru stocuri poate gestiona un numar virtual nelimitat de coduri de denumiri secundare, care sunt atasate la nivel de produs si partener, astfel incat comenzile de aprovizionare sau avizele si facturile clientilor sa fie emise automat in formatele agreate.
Produse echivalente
In cazul articolelor compuse sau a kiturilor, care sunt formate din mai multe articole, reteta sau formula de realizare a acestora poate contine si alternative pentru unele componente. Astfel, cand se genereaza un astfel de produs, daca nu este stoc disponibil pentru unul dintre articolele componente, programul de gestiune ERP va realiza produsul final utilizand un produs echivalent, definit anterior de catre utilizator.
Unitati de impachetare
In cazul in care societatea vinde marfa in anumite unitati de masura, insa o receptioneaza de la furnizor in altele – de exemplu se aprovizioneaza in baxuri si vinde la bucata – softul de gestiune SeniorERP permite mentionarea, la nivel de articol, a unitatii de masura in care se vor emite comenzile catre clienti.
laptop-productie-si-aprovizionare-screenshot-sistem-erp-senior-v3

ERP logistica – functionalitati pentru activitatea de transport

Consum combustibil

Inregistreaza in programul ERP de logistica istoricul alimentarilor si pune la dispozitia utilizatorilor un sistem de analiza a consumului in modurile tabular si grafic.

Transportatori si Curierat rapid

Gestioneaza eficient relatia cu transportatorii externi si companiile de curierat, urmarind centralizat costurile si activitatea acestora in softul ERP pentru logistica.

Trasabilitate si management complet al stocurilor - program de gestiune ERP

module ERP software productie si aprovizionare
Loturi
Lotul reprezinta o grupare de produse cu aceleasi caracteristici referitoare la data, locul si conditiile de fabricatie si are o importanta majora in trasabilitatea stocurilor.
In cazul descarcarii de gestiune de tip FIFO, LIFO sau FEFO, apar operatiuni specifice la nivel de lot. Programul software de logistica SeniorERP permite gestionarea loturilor de articole precum si a operatiunilor cu acestea: schimbarea numarului lotului, corectie data expirare, schimbare stare vandabilitate, calitate etc.
Coduri de bare
Automatizarea activitatilor cu privire la stocuri presupune implementarea de tehnologii de citire a codurilor de bare.
In softul de gestiune si logistica SeniorERP pot fi alocate coduri de bare la nivel de articol, fiind facilitata identificarea acestora. Totodata, se diminueaza semnificativ timpul alocat receptiilor, miscarilor de stoc, respectiv pregatirii si livrarii comenzilor catre clienti.
Declaratia de conformitate
Este un document obligatoriu pe care producatorii sau reprezentantii autorizati ai acestora trebuie sa il semneze pentru a declara ca produsele lor respecta cerintele UE.
In softul gestiune SeniorERP poti personaliza si tipari cu usurinta declaratii de conformite pentru produsele tale.
Certificate de garantie
Tipareste direct din SeniorERP certificate de garantie pentru produsele care se preteaza si urmareste interventiile de service realizate asupra acestora.
Programul de gestiune stocuri si logistica este concepot astfel incat sa poti adauga cu usurinta comenzi de service pentru a urmari fluxul logic al inregistrarilor efectuate din momentul in care acestea ajung in service si pana in momentul in care clientul reintra in posesia lor.
Ambalaje
SeniorERP permite o gestionare clara a ambalajelor cu regim returnabil. Acestea sunt usor de identificat in cadrul nomenclatorului de articole al softului de gestiune.
Asocierea dintre marfa si ambalajele care o insotesc se realizeaza de pe fisa marfii la nivel de relatie de vanzare.

“Stocul poate fi vizualizat in timp real si se pot face rezervari de stoc pe baza comenzilor, lucruri pe care agentii nostri nu puteau sa le faca cu vechiul soft. Astfel, pot sa micsorez numarul comenzilor neonorate, sa gestionez mai bine volumul de nelivrate.”

Liviu Semenescu, Director General Pangram – Monte Banato

Documente de insotire a marfii generate din softul de gestiune SeniorERP:

AWB

Document cu numar unic de inregistrare, ce insoteste coletele expediate prin curier.

POD

Sau Dovada de livrare, prin care se confirma receptia marfurilor de catre destinatar.

Program Software ERP pentru Stocuri si Logistica

Gestiunea stocurilor cu un program ERP

SeniorERP acopera toate activitatile legate de stocuri, incepand cu identificarea produselor, pana la operatiile care au loc cu acestea.

Sistemul gestioneaza articole stocabile si nestocabile, iti permite sa urmaresti in timp real miscarile de stoc si sa optimizezi procesele de inventariere.

Programul de gestiune stocuri asigura inclusiv service pentru produsele pe care le comercializezi si tine o evidenta clara a ambalajelor cu caracter returnabil.

Managementul complet al stocurilor: soft ERP integrat cu WMS

O gestionare corecta a stocurilor in programul software de gestiune ERP va facilita integrarea cu solutia WMS, destinata automatizarii fluxurilor din depozit si optimizarii stocurilor.

Tehnologiile WMS de scanare a codurilor de bare, identificare inteligenta a marfii, reorganizare a asezarii si nu numai, contribuie semnificativ la scaderea costurilor si cresterea satisfactiei clientilor.

WMS gestioneaza eficient toate procesele din cadrul depozitului, de la receptie, pana la asezare, reaprovizionare, picking si livrare.

Program Software ERP pentru Stocuri si Logistica

“Datorita automatizarii, numarul comenzilor cu probleme a scazut foarte mult, a crescut acuratetea datelor, am optimizat multe dintre procese si am economisit foarte mult timp si sume importante de bani.
SeniorERP este integrat cu alte doua softuri din compania noastra, astfel incat comunicarea si preluarea datelor, impreuna cu actualizarea informatiilor se produc rapid si corect. Avem vizibilitate si control asupra afacerii.”

Nicolae Slav, CEO dEpurtat.ro

Program Software ERP pentru Stocuri si Logistica

Organizeaza si planifica activitatea de livrare

Planifica eficient livrarile, pe fiecare zona de livrare, adaugand comenzile cu drag-and-drop si tinand cont de gradul de incarcare a masinii, disponibilitatea soferilor si a masinilor etc.

Genereaza direct programul de gestiune al stocurilor SeniorERP toate documentele necesare pentru transport: CMR (scrisoare de transport), AWB.

Scade costurile de livrare a comenzilor catre clienti prin stabilirea unor rute optime de transport.

Livreaza marfa rapid, la cele mai mici costuri

Completeaza infrastructura pentru managementul stocurilor cu o solutie de optimizare a rutelor auto, care te ajuta sa livrezi marfa clientilor la timp si corect.

Sistemul TMS se integreaza perfect cu programul software SeniorERP si cu solutia WMS. Astfel, obtii acea vizibilitate completa a lantului logistic care favorizeaza cresterea performantei afacerii.

Planifica eficient livrarea comenzilor catre clienti, pe rute optime de transport, ca sa scazi costurile si sa cresti calitatea serviciilor.

Program Software ERP pentru Stocuri si Logistica

Extinde capabilitatile sistemului de gestiune ERP cu:

Vrei sa afli daca SeniorERP este potrivit
pentru nevoile companiei tale?

Companii care si-au automatizat activitatea cu SeniorERP: