Cariere

Cine suntem?

Cariere
Suntem unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, inregistrand o crestere constanta in fiecare an. Succesul proiectelor noastre se datoreaza profesionalismului si know-how-ului echipei, dar si parteneriatelor incheiate de-a lungul timpului cu jucatori de talie mondiala, cu care impartasim trasaturi precum dinamismul, inovatia si, cel mai important, dorinta de a transforma tehnologia in beneficii directe pentru companii
Daniel Toma
Director General Senior Software

Solutia CPM de la Senior Software ne ofera atat acces in timp real la informatie, cat si posibilitatea de a o modifica oricand, iar prezentarea bugetelor se realizeaza intr-un mod mult mai prietenos decat intr-un simplu Excel.”

Daniela Vasile, Director Financiar Porsche Romania

Senior Software in cifre

  • Referinte: sistemele noastre sunt utilizate de companii din tara si strainatate, cu activitati de distributie, productie, retail, servicii, din domenii precum FMCG, materiale de constructii, farmaceutice, echipamente si altele.
  • Know-how: cunostintele noastre se traduc in bune practici si fluxuri personalizate inglobate in solutii specializate pentru vanzari si marketing, gestiune, productie si logistica, raportare si analiza date.
  • Tehnologie: Utilizam cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international care ne permit sa oferim clientilor solutii moderne disponibile pe o varietate mare de dispozitive.
Ani de experienta
+

Implementari

Utilizatori activi
mld. EUR
Gestionati cu SeniorERP

Primul lucru pe care l-am observat dupa implementarea solutiei CPM a fost interfata web intuitiva, dar si o mai mare coerenta in date, validari formale si consolidare a informatiilor. Totodata, procesul de bugetare s-a simplificat considerabil.”

Daniela Petra, CFO Regina Maria

Tehnologia din spatele solutiilor

Platforma .NET

Este cadrul de dezvoltare utilizat de catre programatorii SeniorERP. Acesta permite realizarea, distribuirea si rularea aplicatiei ERP.

.NET Core

Un cadru de programare modern, care permite scrierea de software care poate fi distribuit pe toate sistemele de operare importante.

SQL Server

Asigura gestionarea optima si in siguranta a volumelor mari de date. SeniorERP este compatibil cu SQL Server incepand cu versiunea 2008/R2.

HTML

Este un limbaj de marcare, utilizat pentru crearea paginilor web, ce pot fi afisate prin intermediul unui browser (navigator).

Windows Server

Serverul SeniorERP este compatibil cu Windows Server incepand cu versiunea 2008/R2.

Angular

Este un cadru de dezvoltare web utilizat in solutia mobila a SeniorERP, care aduce standardele de programare .Net in mediul web.

Cordova

Este un framework care permite constructia de solutii hibride dezvoltate in HTML, Javascript si CSS, utilizat la crearea aplicatiei mobile SeniorERP.

JavaScript

Reprezinta un limba de programare folosit mai ales pentru introducerea unor functionalitati in paginile web, facandu-le mai interactive.

CSS

CSS (Cascading Style Sheets) reprezinta un standard pentru formatarea elementelor unui document HTML.

IIS

IIS, sau Internet Information Services este setul de servicii destinat serverului SeniorERP. Se remarca prin flexibilitate, siguranta si scalabilitate.

Workflow Foundation

Este o tehnologie .NET care permite redefinirea facila a proceselor de business, in conditiile respectarii stricte a fluxurilor nou create.

Azure

Un serviciu de cloud computing utilizat pentru gazduirea de aplicatii in centre de date securizate. Permite scalarea si modificarea rapida a sistemelor.

La fel de important ca solutia in sine, ne-am dorit sa putem conta pe un partener profesionist si de incredere. Astfel, sistemul ales impreuna cu un partener precum Senior Software au fost solutia perfecta pentru noi.”

Javier de Jerónimo, Corporate Controller – Eldon

Alatura-te echipei Senior Software!

Joburi active

Laravel Web Developer

Laravel Web Developer

Alatura-te celor peste 180 de angajati intr-unul din cele 5 sedii de birouri din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara si Iasi.
Afla mai multe

Web Designer

Alatura-te celor peste 180 de angajati intr-unul din cele 5 sedii de birouri din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara si Iasi.
Afla mai multe
Web Designer
Consultant Suport ERP

Consultant Suport ERP

Alatura-te celor peste 180 de angajati intr-unul din cele 5 sedii de birouri din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara si Iasi.
Afla mai multe

Aplica!

Vrei sa demonstrezi ca locul tau e alaturi de noi?
Impresioneaza-ne cu CV-ul tau!

Clienti