SeniorFeed

Optimizeaza transferul de informatii in relatiile
de tip B2B (Business to Business)

Solutie pentru optimizarea si simplificarea procesului de vanzare

Maximizeaza eficienta procesului de vanzare cu sistemunl pentru ecommerce SeniorFeed 3

Cresti vanzarile si dezvolti relatii comerciale solide cu SeniorFeed!

SeniorFeed este un software special conceput pentru a optimiza transferul de informatii in relatiile de tip Business to Business (B2B), care se integreaza perfect cu SeniorERP. Sistemul asigura un flux constant de informatii actualizate catre partenerii de afaceri referitor la portofoliul de produse.

Aceasta abordare consolideaza relatiile de business si eficientizeaza procesul de vanzare, eliminand barierele de comunicare care pot aparea in schimbul de e-mailuri sau discutii telefonice.

“Ne-am dorit, in primul rand, ca solutia aleasa sa fie integrata cu sistemul pentru planificarea resurselor, pentru a fi posibila trimiterea directa in ERP a tuturor comenzilor, sa accesam aceeasi baza de date, iar actualizarea informatiilor sa se faca in timp real. Prin platforma ecommerce de la Senior Software suntem prezenti peste tot si oricine poate avea acces la produsele noastre.”

Dinu Maravela – CEO Koh-I-Noor Hardtmuth Romania

De ce sa alegi solutia SeniorFeed pentru exportul de fluxuri de produse?

Asigura precizia datelor transmise

Optimizeaza procesul de transfer date

Minimizeaza timpul de plasare comenzi

Imbunatateste relatia cu partenerii

Creste volumul de
vanzari

Eficientizeaza utilizarea resurselor

Solutia pentru exportul de feeduri de produse, integrata cu SeniorERP

SeniorFeed este un instrument care permite unei companii sa transmita catalogul de produse catre alte companii, ce se integreaza perfect cu sistemul SeniorERP – soft pentru planificarea resurselor intreprinderii.

SeniorERP gestioneaza o gama extinsa de informatii despre produse, inclusiv codul produsului, denumirea, stocul disponibil si pretul. Aceste date sunt extrase de catre SeniorFeed, iar ulterior informatiile sunt convertite in format XML. Datele in format XML, respectiv codul si denumirea produselor, stocul si pretul acestora sunt transmise catre clienti, iar acestia la randul lor le pot utiliza pentru a actualiza datele din propriile platforme de vanzari online.

In cadrul acestui proces, toate politicile comerciale stabilite cu fiecare partener de afaceri sunt respectate in mod riguros. Acest lucru asigura ca fiecare partener dispune exact de preturile pe care le-a negociat cu furnizorul.

Afla mai multe informatii de la un consultant

Cum functioneaza solutia SeniorFeed
pentru export feeduri de produse?

Cum-functioneaza-solutia-SeniorFeed-pentru-export-feeduri-de-produse seniorerp 2

Alege solutia ecommerce potrivita pentru promovarea afacerii tale!

Fie ca ai nevoie de o un magazin online pentru activitati de tip business-to-consumers (B2C) sau de un magazin online business-to-business (B2B), Senior Software iti pune la dispozitie cele mai bune platforme ecommerce (de vanzari online).

Portal B2BMagazin B2C

Descopera toate solutiile Senior Software

Proiecte implementate