Software ERP CRM – Customer Relationship Management

Oportunitati | Oferte de vanzare | Formulare | Comenzi | Vizite & taskuri

ERP CRM software – vanzari, marketing, service

Functionalitati CRM in softul ERP accesibile oricand, de oriunde

CRM este un instrument esential pentru orice companie care urmareste sa simplifice si sa optimizeze procesul de vanzare si gestionare a relatiilor cu clientii.

SeniorERP ofera functionalitati CRM in platforma software ERP in cloud accesibile atat din web, cat si de pe mobil. Astfel, utilizatorii au la dispozitie, oricand si de oriunde, instrumente performante pentru marketing si vanzari. Organizarea activitatilor zilnice, setarea de notificari si accesul rapid la date despre vanzari, clienti si stocuri sunt doar cateva din avantajele pe care le aduce componenta CRM din softul ERP.

Perfect integrata cu sistemul ERP, componenta CRM iti ofera acces la informatii despre:

Clienti si potentiali clienti

Pe care le poti accesa oricand, de oriunde

Oportunitati

Care pot fi convertite cu usurinta in comenzi

Produse si stocuri

Actualizate in timp real din sistemul ERP

Contacte

Ai numere de telefon si adrese la indemana oricand

ERP CRM software – platforma CRM SeniorERP

Vizite si taskuri

Care permit organizarea eficienta a activitatii

Oferte de vanzare

Cu detalii complete despre produse si preturi

Formulare de marketing

Cu ajutorul carora preiei usor informatii din teren

Comenzi de client

Pe care le trimiti automat in ERP pentru procesare

Cu SeniorERP am obtinut o trasabilitate completa, plecand de la plasarea comenzii si pana la livrarea produselor. Putem sti in orice moment care este stadiul comenzii.”

Adrian Buica, Sano Vita

De ce sa alegi un software ERP ce integreaza CRM de la Senior Software?

Usor de utilizat

Aplicatia ERP CRM are un design intuitiv, orientat spre imbunatatirea experientei utilizatorilor si cresterea productivitatii.

Mobil

Sistemul ERP CRM in cloud este accesibil atat din web, cat si de pe mobil, astfel incat utilizatorii pot folosi oriunde si oricand functionalitatile CRM.

Integrat cu ERP

Angajatii din teren au acces imediat la informatii cu privire la clienti, preturi si stocuri, iar datele colectate de acestia ajung in ERP.

Raportare

Direct din aplicatia mobila ERP CRM, angajatii de pe teren isi pot verifica in timp real progresul activitatilor cu ajutorul rapoartelor.

Care sunt beneficiile pe care le obtii cu un software ERP CRM?

Functionalitatile CRM din solutia software ERP – SeniorERP te ajuta sa atingi urmatorul nivel de performanta in vanzari si sa imbunatatesti comunicarea si relationarea interna si externa.

Fiind un instrument intuitiv si personalizabil, componenta CRM iti asigura flexibilitate mai mare in vanzari si mai multe contracte castigate deoarece te ajuta sa:

Automatizezi taskurile repetitive

Imbunatatesti timpii de raspuns

Urmaresti noi oportunitati

Campanii eficiente de marketing

Optimizezi procesele de vanzare

Cresti calitatea serviciilor cu clientii

ERP CRM software – centralizare si organizare informatii

Colectare, centralizare si organizare informatii in ERP CRM in cloud

Deoarece ai acces la functionalitatile de CRM din softul ERP atat din web, cat si de pe un terminal mobil, datele si materialele despre potentiali clienti pot fi adaugate in sistem direct de pe teren, in timp real.

Toate informatiile adunate si introduse in sistemul software ERP CRM in cloud sunt usor de accesat, astfel incat echipa de vanzari are la dispozitie toate resursele necesare ca sa obtina o trecere rapida de la potentiali clienti la contracte incheiate.

Cu ajutorul formularelor din CRM agentii de pe teren pot completa pe loc, direct din aplicatia mobila ERP, informatii despre produsele competitiei, gradul de satisfactie a clientilor, preferintele acestora etc.

Organizare taskuri si urmarire activitati

Sistemul ERP CRM in cloud de la Senior Software iti permite sa inregistrezi vizitele la clienti, impreuna cu informatiile aferente acestor activitati, dar si alte detalii importante pentru procesul de vanzare.

Totodata, poti urmari indeaproape ofertele si vizitele la clienti, rezultatele vanzatorilor si orice alte activitati. Poti dispune modificari in timp real real in sistemul ERP CRM, acolo unde este cazul sau poti implementa usor fluxuri de vanzare personalizate.

In plus, se pot seta alerte si notificari pentru a asigura indeplinirea activitatilor dupa criteriile stabilite.

ERP CRM software – organizare taskuri, activitati

“Solutia ERP prezinta functionalitati superioare si permite integrarea unei game mai mari de activitati precum oferte, trimitere de e-mailuri si rapoarte, comunicare prin task-uri etc.”

Tiberius Eva – Atma Grup

ERP CRM software – analizare date, strategii

Analizare date cu ERP CRM si concepere strategii

Pastrand istoricul despre clienti / potentiali clienti si clasificand informatiile pe categorii, datele sunt mult mai usor de analizat in platforma software ERP CRM, cu scopul de a aduce plus valoare companiei.

Poti pune in aplicare campanii de marketing personalizate, menite sa transforme rapid potentialii clienti in noi clienti.

De asemenea, echipa de marketing se poate folosi de datele din CRM pentru a genera noi oportunitati de vanzare pentru clientii existenti deja in sistem.

Soft ERP CRM – comunicare imbunatatita & interventie rapida

CRM-ul permite o comunicare si o relationare mai stransa atat intre departamentele din companie, cat si cu factorii externi (clienti/parteneri).

In cadrul sistemului software ERP CRM in cloud SeniorERP ai la dispozitie un serviciu de e-mailing care te ajuta sa comunici mai rapid si mai eficient cu partenerii.

Mai exact, poti sa primesti e-mailuri si sa urmaresti statusul acestora, activitatea destinatarului, dar si sa automatizezi operatiuni de instiintare de plata dupa data scadenta. In plus, creezi sabloane personalizate si asociezi adrese de e-mail partenerilor noi sau deja existenti in sistem.

ERP CRM software – comunicare intre departamente