Consultanta ERP si Suport Post-implementare

suport si consultanta ERP – Enterprise Resource Planning

Consultanta ERP si Suport Post-implementare

Pentru a asigura satisfactia clientilor si dupa implementarea aplicatiei, Senior Software pune la dispozitie acestora un sistem de suport post-implementare si consultanta ERP. Prin intermediul acestuia, consultantii ERP raspund clientilor la intrebari de natura tehnica sau li se asigura suport in cazul unor situatii de functionare anormala a solutiei.
Serviciul de suport si consultanta ERP este disponibil de luni pana vineri, in intervalul orar 09.30 – 18.30 si este accesibil clientilor din prima zi post Go Live.

Echipa de suport si consultanta ERP ofera urmatoarele servicii:

Preluarea de intrebari de natura tehnica

Preluarea de intrebari referitoare la utilizarea sistemului ERP

Inregistrarea de bug-uri sau neconformitati in utilizarea aplicatiei

Analizarea si rezolutia categoriilor descrise anterior

Avantajele folosirii sistemului de suport si consultanta ERP:

Costuri de suport predictibile si scalabile
Clientii cunosc costurile aferente si pot primi explicatii detaliate ale facturilor, unde sunt mentionate toate activitatile realizate precum si durata acestora

Consultanta ERP din partea unor specialisti
Departamentul de suport Senior Software este format din consultanti ERP si specialisti cu experienta si abilitati ridicate tehnice, IT, de contabilitate sau business

suport si consultanta ERP – beneficii suport post implementare ERP

Cresterea fiabilitatii sistemului ERP
Orice situatie aparuta poate fi semnalata in timp util, fiind prevenite astfel intreruperile de activitate sau persistenta unor probleme de functionare a sistemului ERP

Cresterea increderii personalului
Stiind ca au tot timpul acces la specialisti si consultanti ERP care cunosc aplicatia si le pot oferi raspunsuri prompte, utilizatorii vor avea mai multa incredere sa opereze in sistem

“Am ales sa colaboram cu Senior Software pentru ca ne-am dorit un partener din Romania care sa ne asigure suport oricand este necesar si care sa ne ofere softuri personalizabile si scalabile, astfel incat sa sustina extinderea businessului”

Adrian Buica – IT Manager Sano Vita

Suport si consultanta ERP – cum functioneaza ?

Senior Software asigura suportul aplicatiei si consultanta ERP printr-un sistem de ticketing, dupa un SLA (Service Level Agreement). Companiile care au contracte active de mentenanta si suport tehnic au asigurat un timp de raspuns la incidente, conform celor stipulate in contract.
1 Clientul trimite solicitarea catre departamentul de suport si consultanta ERP, sistemul creand automat un ticket ce va fi alocat unui consultant de suport.
2In functie de SLA-ul agreat si de prioritatea cererii, clientul va primi raspuns la solicitarea formulata intr-un anumit interval de timp.
3Odata ce solicitarea a fost solutionata, ticketul va fi inchis, iar clientul va primi pe e-mail confirmarea rezolvarii.

“Oamenii din echipa Senior Software ne-au oferit incredere, echilibru, implicare, disponibilitate si know-how. Au inteles si au identificat nevoile fiecarui departament si fiecarui individ. Am dialogat si am gasit cele mai bune solutii si putem spune ca ii consideram parte din echipa Pro Activ.”

Alin Ionescu, Director Executiv Pro Activ

Prioritizarea incidentelor

Incidentele semnalate de clienti sunt incadrate in diferite categorii de prioritati, in functie de natura lor. De asemenea, clientul are oricand posibilitatea de a apela la responsabilul de cont (Account Manager) atunci cand considera ca incidentul are o prioritate diferita fata de cea alocata de catre departamentul de suport si consultanta ERP.

Prioritate scazuta
  • Sistemul este functional in cea mai mare parte
  • Sunt afectate grupuri mici de utilizatori
  • Nici un proces critic de business nu este afectat
Prioritate standard
  • Afecteaza grupuri mari de utilizatori
  • Afecteaza procese de business importante
  • Nu afecteaza procese de business critice
Prioritate mare*
  • Impiedica operarea in aplicatie
  • Impiedica desfasurarea functiilor critice de business
  • Are impact major asupra intregii organizatii
* Incidentele cu prioritate mare, care afecteaza intreaga organizatie, apar destul de rar si sunt generate, in majoritatea cazurilor, de probleme tehnice – fie ale serverului, fie ale retelei. Din acest motiv, le oferim clientilor servicii de mentenanta a serverelor SeniorERP, servicii de backup in cloud sau optiunea de a muta intreaga infrastructura in cloud, care previn aparitia unor astfel de probleme.

Pentru ca un incident sa poata fi deschis, trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Sa fie transmis departamentului de suport al Senior Software telefonic sau prin E-mail

Sa contina descrierea detaliata a problemei si scenariul in care aceasta a aparut

Sa fie transmis departamentului de suport de catre un contact desemnat de beneficiar

Clientul sa poata puna la dispozitia Senior Software conexiunea VPN, atunci cand este solicitata

Afla mai multe despre beneficiile automatizarii proceselor!

Detalii

Companii care au ales sa automatizeze activitatea cu SeniorERP: