Business Intelligence - SeniorVisualBI

Puterea informatiei din SeniorERP – BI Software la un click distanta

Analize KPI | Previziuni & Simulari | Grafice & Dashboarduri

Descopera SeniorVisualBI- BI dashboard software

Business Intelligence software – raportare si analiza vizuala a datelor, perfect integrat cu SeniorERP

BI-ul e un spectacol intreg. Cu SeniorVisualBI scoti niste chestii la care nici nu poti visa. Ne ajuta foarte mult in analize, raportari. Extragem o gramada de informatii si urmarim indicatorii importanti precum vanzarile, rezultatele saptamanale, lunare, anuale, legate de agenti, de produse, de contabilitate, stocuri.
Horatiu Vonica
Director General Rocast

Self-service

Utilizatorii isi pot crea singuri rapoartele si dashboardurile dorite in platforma BI (Business Intelligence), cu minim de efort, fara sa fie nevoie sa apeleze la ajutorul unui programator.

Drag-and-drop

Orice informatie poate fi adaugata intr-un raport din platforma software BI printr-un simplu drag-and-drop, celelalte dimensiuni actualizandu-se automat in functie de aceasta.

Interactiv

Interfata intuitiva din BI dashboard software le ofera utilizatorilor modalitati diverse de a interactiona cu datele, realizand cu usurinta grafice comparative sau analize what-if.

BI Business Intelligence Software – afla mai multe despre SeniorVisualBI

Monitorizeaza si analizeaza volumele mari de date generate de compania ta cu solutii Business Intelligence. Ia decizii informate, care sa favorizeze cresterea si dezvoltarea afacerii.

Descarca prezentarea!
Imi place SeniorVisualBI pentru ca imi permite sa imi construiesc singura rapoartele, nu mai am nevoie de un programator care sa faca acest lucru pentru mine. Urmarim de la viramente si incasari pana la vanzari detaliate pe produs, furnizor sau client.
Roxana Jeglinschi

Roxana Jeglinschi

Director IT si Dezvoltare Caranda Baterii
Procesul decizional s-a imbunatatit categoric datorita generarii rapide si cu acuratete a situatiilor trimestriale si a rapoartelor lunare. Cu SeniorVisualBI avem acces usor la informatii exacte intr-un timp foarte scurt si putem afla in orice moment, orice informatie dorim.
Adrian Buica

Adrian Buica

IT Manager Sano Vita

De ce sa alegi SeniorVisualBI – software de analiza financiara?

Sistemul BI Business Intelligence Software iti permite sa analizezi un volum imens de date, aducand la un click distanta informații despre articole, parteneri, cash-flow, profit, discounturi, mijloace fixe, stocuri si nu numai.

Indiferent de volumul de date, acestea pot fi reprezentate și analizate printr-un număr nelimitat de vizualizări. In plus, cu un BI software poti sa:

Vizualizezi informatiile

Interactionezi cu datele

Realizezi previziuni

Testezi diverse scenarii

Colaborezi eficient

Iei deciziile potrivite

Ce iti ofera SeniorVisualBI - solution Business Intelligence?

BI Dashboard Software – dashboarduri inteligente

Combina intr-un singur ecran rapoarte geografice si analize predictive cu ajutorul unui BI software de analiza financiara. Completeaza cu informatii demografice, si astfel poti afla care este relatia intre evolutia vanzarilor, caracteristicile clientilor si impartirea lor teritoriala.

Adauga diverse filtre in BI Dashboard Software iar actualizarea datelor se va realiza automat, in functie de componentele selectate din grafic.

Analize geografice cu BI software

Pune datele pe harta” ca sa afli raspuns la intrebari precum: unde sunt clientii de top sau unde exista o rata mai mare a vanzarilor dupa cantitati si tipuri de produs?

BI – Business Intelligence software te ajuta sa stabilesti cele mai bune strategii pentru cresterea performantei in vanzari si imbunatatirea afacerii.

“Cu solutia Business Intelligence obtinem rapoarte concludente in timp real, iar datele importante sunt centralizate cu un efort redus. SeniorVisualBI a contribuit la imbunatatirea procesului decizional.”

Gabriel Tofan – Managing Director AnveloSHOP.ro

Analize predictive & what-if – solutii Business Intelligence

Cu analizele predictive poti estima valorile viitoare pentru categorii specifice de indicatori, tinand cont de aspecte privind sezonalitatea sau evolutia businessului.

Functia What-if din platforma software BI dashboard iti permite sa testezi diferite scenarii pentru a obtine o imagine asupra impactului produs de acestea asupra afacerii.

Grafice interactive

Ai la dispozitie o gama variata de grafice interactive, de la cele uzuale, pana la cele mai complexe. Acestea sunt utile pentru compararea datelor si evidentierea rapida a valorilor minime si maxime, respectiv pentru evidentierea relatiei dintre parte si intreg sau urmarirea gradului de atingere a obiectivelor prestabilite.

Alege modalitatea cea mai potrivita de afisare a datelor: line chart, bar chart, pie chart, Gannt, histrograme, treemaps, heat maps si multe altele.

Disponibil oriunde

BI software SeniorVisualBI poate fi accesat de pe desktop, web, sau chiar de pe dispozitive mobile.

Functionalitatile unui BI software de analiza financiara si modul de prezentare a informatiilor sunt adaptate automat, in functie de natura dispozitivului de pe care sunt accesate.

Solutii business intelligence – beneficii

Acces rapid la date

Rapoartele si analizele pot fi generate din BI dashboard in doar cateva minute si este extrem de usor sa interactionezi cu ele.

Angajati mai productivi

Rezultatele fiecarui om in parte pot fi urmarite si ajustate permanent in solutia Business Intelligence, pentru a obtine obiectivele urmarite.

Decizii mai bune

Functiile integrate de predictie si analiza comparativa iti permit sa iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta.

Mobilitate sporita

Ai acces la rapoartele din BI dashboard dorite de oriunde si de pe orice dispozitiv, si chiar le poti exporta si trimite prin e-mail.

Vizibilitate asupra afacerii

Sistemul reuneste toate datele generate de compania ta si iti ofera modalitati intuitive de a le vizualiza.

Relatii mai bune cu clientii

Cunosti tot timpul care sunt preferintele clientilor tai si poti sa iti ajustezi oferta si serviciile in functie de acestea.

Solutii Business Intelligence – inovatia pe primul loc

Solutia Business Intelligence se dezvolta permanent pentru a tine pasul cu afacerea ta. Iata care sunt cateva dintre cele mai recente capabilitati ale solutiei:

Naratiunea

Utilizatorii pot adauga diverse comentarii si note pe rapoartele pe care le impartasesc in platforma BI software, oferind astfel un context analizelor.

Inteligenta artificiala

Le aduce utilizatorilor functionalitati precum folosirea limbajului natural pentru interogarea si explicarea datelor din rapoarte.

Big data

Exploreaza si analizeaza cu usurinta volumele mari de date si le transforma in analize intuitive cu BI dashboard software, pe baza carora poti lua rapid decizii.

Platforma BI recunoscuta in intreaga lume

SeniorVisualBI este dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in solutii de vizualizarea datelor si raportare

Pentru al optulea an consecutiv, Tableau Software este plasat ca lider intre platformele de Analiza si Business Intelligence de catre Gartner (companie de consultanta si cercetare in tehnologie, recunoscuta la nivel global).

#1Mondial

in analiza si vizualizarea datelor

60.000+ utilizatori

se bucura de beneficiile platformei

Prezenta in peste

50de tari

la nivel global

Implementata in peste

250

de companii din Romania

Inca nu te-ai convins?

Descopera live cum poate un software Business Intelligence sa iti duca afacerea la alt nivel.

Solicita o intalnire!

Descopera toate solutiile Senior Software

Clientii nostri au ales sa automatizeze activitatea cu SeniorERP: