project management ERP - implementare sistem ERP

Reusita proiectului de implementare ERP – project management

Managementul de proiect ERP – project management reprezinta componenta de baza a tuturor implementarilor de succes. Cercetarea in profunzime a necesitatilor utilizatorilor, a resurselor disponibile, precum si a complicatiilor sau riscurilor care pot afecta proiectul, furnizeaza o fundatie solida si un reper fata de care poate fi evaluata desfasurarea proiectului.

Managerul de proiect este persoana desemnata sa planifice, coordoneze, verifice, coreleze activitatea intregii echipe de proiect. Aceste activitati de project management ERP sunt desfasurate pe toata perioada de implementare si chiar in perioada de post-implemetare a proiectului.

Implementare si project management ERP – de ce sa colaborezi cu noi?

Know How
Experienta a peste 500 de implementari ale sistemului ERP si project management, la pachet cu bunele practici din domeniul tau de activitate.

Expertiza
O echipa de consultanti cu peste 20 de ani de experienta in cele mai diverse domenii de activitate: distributie, productie, logistica, project management ERP.

Specializare
Echipe mixte de consultanti specializati pe domenii precum: tehnic, IT, contabilitate sau organizarea fluxurilor de business.

Activitati parcurse de managerul de proiect ERP

project management ERP – activitati manager de proiect

“Echipa Senior Software a fost alaturi de noi pe toata perioada implementarii, de la partea de analiza si pana la Go Live. Deoarece implementarea a coincis cu mutarea in noul depozit, adaptarea a fost mai rapida decat ne-am asteptat. Intr-o saptamana am fost perfect functionali”

Laura Teposu – Business Development Director Libris.ro

Project management ERP – realizarea planului de proiect

Scopul fazei de planificare a proiectului este acela de a confirma cerintele proiectului in ceea ce priveste planificarea temporala si participantii. De asemenea, se agreeaza cadrul de implementare si se definesc rolurile si responsabilitatile consultantilor Senior Software, respectiv ale personalului din partea clientului.
Etapa de planificare este una dintre activitatile de project management ERP si consta in intocmirea planului de proiect de implementare, in colaborare cu clientul. Managerul de proiect desemnat de Senior Software va tine permanent legatura cu reprezentantii companiei. Tot in aceasta etapa se identifica activitatile critice si ordinea acestora si este efectuat calculul riscurilor asociate implementarii.

Automatizarea proceselor de project management ERP

Managementul de proiect este componenta de baza a procesului de implementare, de care depinde in mare masura reusita proiectului de automatizare a proceselor din companie.

Discuta cu un consultant!
Planul de proiect realizat in prima etapa de project management ERP va reflecta distributia activitatilor necesare pentru indeplinirea obiectivelor clientului. In urma evaluarii disponibilitatii resurselor si nivelurilor de competenta, fiecare sarcina din planul de proiect va fi alocata angajatului potrivit, iar planurile de activitati rezultate vor circula intre toti membrii echipei. Planul va fi mentinut pe tot parcursul proiectului de implementare a sistemului ERP, pentru a reflecta performantele reale, comparativ cu cele planificate, si orice modificari agreate pentru realizarea corespunzatoare a acestuia.

“Am ales sa colaboram cu Senior Software datorita usurintei de comunicare, faptul ca sunt foarte deschisi catre multe schimbari pe care le-am solicitat, in asa fel incat aplicatia sa se muleze dupa businessul nostru. Recomand cu incredere atat solutiile, cat si echipa Senior Software.”

Sergiu Dangulea – General Manager Spy Shop

Evaluarea si calibrarea continua a proiectului

Managerul de Proiect ERP va realiza evaluari, impreuna cu toti membrii echipei de proiect, pentru a determina progresele realizate si a rezolva problemele care intarzie indeplinirea anumitor sarcini. Odata discutata starea curenta a proiectului, Managerul de Proiect va actualiza planul si va informa toti membrii relevanti ai echipei asupra progresului. In plus, acesta va identifica directiile de actiune corespunzatoare pentru rezolvarea problemelor aparute pe parcursul implementarii.

Descopera mai multe detalii despre ultimele noastre proiecte implementate!

Detalii

Companii care au ales sa automatizeze activitatea cu SeniorERP: