Servicii ERP de la Senior Software

Calitatea serviciilor

garanteaza succesul implementarii ERP

Fiecare companie are nevoie de un sistem informatic performant de gestiune a resurselor proprii si a relatiei cu clientii. O implementare de succes depinde in aceeasi masura de calitatea intrinseca a sistemului, cat si de modul in care acesta este parametrizat conform necesitatilor clientului.
Datorita experientei acumulate deja in domeniu, precum si a calitatii personalului, Senior Software ajuta companiile sa-si atinga propriile obiective de crestere, oferind servicii ERP cu valoare adaugata.

Implementarea a decurs foarte bine, chiar peste asteptari, tinand cont ca aproape 90% din implementare a avut loc remote. Au fost foarte multe integrari si automatizari intre ERP si magazinul nostru online. Lucrurile merg bine, rezultatele sunt bune.”

Sergiu Dangulea, General Manager Spy Shop

Senior Software ofera servicii ERP care ajuta clientii sa obtina beneficii precum:

Siguranta

Datelor afacerii, oferita prin intermediul serviciilor de backup.

Fiabilitate

Demonstrata de portofoliul mare de clienti care utilizeaza sistemul.

Costuri predictibile

Preturile sunt comunicate in mod transparent clientului, prin contract.

erp-servicii-q-a

Incredere in furnizor

Garantata de experienta acestuia in implementarea de solutii ERP.

Stabilitate

Orice schimbare din mediul de business este integrata rapid in sistem.

Scalabilitate

Beneficiezi de aceeasi performanta indiferent de dimensiunea companiei.

Ce le oferim clientilor ?

Know-how

In urma experientei acumulate, am adaptat sistemul ERP cerintelor specifice companiilor, respectand dorinta acestora de simplitate in utilizare, automatizare a operatiunilor repetitive, scalabilitate si operare in timp real.

Specializare

Fluxurile de lucru specifice sunt implementate in mare masura in sistem, iar procesele de afaceri ne sunt familiare, de aceea timpul de implementare este redus si ne este usor sa conducem clientul catre obiectivele propuse.

Tehnologie

Tehnologia de ultima generatie integrata in SeniorERP reprezinta o garantie in plus oferita firmei care implementeaza un sistem ERP ca dezvoltarea viitoare nu va fi limitata, ci va fi sustinuta de infrastructura informatica.

Calitate

Procesul de implementare este foarte clar definit si controlat, iar dupa finalizarea acestuia, proiectul este preluat de catre departamentul de suport, astfel incat suntem in permanenta alaturi de clientii nostri.

Servicii ERP oferite de Senior Software

Analiza proceselor de afaceri

Presupune cunoasterea si stabilirea fluxului de activitati si documente specifice, analiza datelor si problemelor de integrare. Sunt identificate posibilitatile de optimizare si customizarile necesare pentru desfasurarea la parametrii optimi a activitatii clientului. Afla mai multe! →

Managementul de proiect

Presupune cercetarea in profunzime a necesitatilor utilizatorilor, a resurselor disponibile pentru proiect, precum si a complicatiilor sau riscurilor care pot afecta proiectul. Furnizeaza o fundatie solida si un reper fata de care poate fi evaluata desfasurarea proiectului. Afla mai multe! →

Implementarea sistemului

Odata cu demararea implementarii unei aplicatii de tip ERP intreaga activitate a companiei clientului se bazeaza pe experienta si cunostintele implementatorilor. De aceea, este nevoie de multa atentie in incredintarea acestei responsabilitati, pentru a asigura bunastarea propriei companii. Afla mai multe! →

Dezvoltari personalizate

Pentru a furniza un instrument informatic eficient, cerintele de dezvoltare trebuie tranformate in specificatii comun agreate si validate din punct de vedere functional. Senior Software asigura dezvoltari customizate la cerere pentru satisfacerea necesitatilor clientilor. Afla mai multe! →

Suport post-implementare

Pentru a asigura satisfactia clientului si dupa implementarea aplicatiei, Senior Software pune la dispozitia acestora sistemul de suport post-implementare. Clientii pot apela la serviciul de suport pentru intrebari de natura tehnica sau in cazul unor eventuale raportari ale unor situatii de functionare anormala a solutiei. Afla mai multe! →

Mentenanta sistemului

Senior Software pune la dispozitia companiilor care nu au un departament IT un serviciu de mentenanta a SeniorERP. Acesta este menit sa asigure buna functionare a aplicatiei si sa micsoreze semnificativ riscul aparitiei intreruperilor de activitate. Afla mai multe! →

+

Implementari

Ani de experienta

Utilizatori activi

mld.

EUR gestionate cu SeniorERP

Concentreaza-te mai mult pe afacere si mai putin pe mentenanta sistemului ERP
Senior CloudBridge este prima solutie software de pe piata romaneasca cu ajutorul careia poti sa gestionezi solutia SeniorERP on premises prin cloud.
Aceasta permite conectarea securizata a operatorilor Senior Software la statiile de lucru ale companiilor care utilizeaza SeniorERP, prin intermediul celei mai rapide platforme cloud la nivel mondial, Microsoft Azure.

Administrarea si mentenanta sistemului ERP

Monitorizarea continua a functionarii corecte a SeniorERP precum si a sistemului de operare (OS) si realizarea upgrade-urilor aplicatiei printr-un singur click.

Managementul customizarilor din ERP

Toate customizarile efectuate asupra SeniorERP sunt centralizate in Senior CloudBrigde. Aici, sunt analizate, imbunatatite si generalizate, iar apoi pot fi aplicate rapid clientilor.

Care sunt beneficiile?

50% reducere a cheltuielilor de upgrade

60% scadere a timpului petrecut la sediul clientului

Reducerea costurilor cu instalarea si configurarea solutiei pe noi statii de lucru

Scaderea semnificativa a timpului de upgrade

Eliminarea necesitatii de blocare temporara a activitatii utilizatorului pentru implementarea diverselor customizari