EDI

Solutie de automatizare a transferului
de date si documente cu IKA si furnizorii

Transfer electronic | Comunicare rapida | Erori eliminate

Descopera solutia pentru transferul rapid al datelor si documentelor

Este o platforma prin care poti transfera electronic, in format XML, informatii si diferite documente de business rezultate in urma relatiilor comerciale cu partenerii.

Functionalitatile EDI sunt integrate in SeniorERP – sistemului de gestionare a resurselor, iar astfel, transferul catre sistemele ERP (sau de alt tip) ale companiilor partenere in afaceri, se face imediat, fara alte interventii.

De ce sa folosesti EDI?

Transferul electronic al datelor diminueaza sau chiar elimina acele costuri referitoare la printarea, trimiterea sub forma de fax, stocarea & arhivarea documentelor de business si, inclusiv, cele legate de expedierea si preluarea acestora.

Renuntarea la metoda de prelucrare si timitere a documentelor in format fizic permite, totodata, si eliminarea erorilor din documente, rezultate din manipularea manuala.

Simplifici comunicarea cu IKA

Transmiti mai rapid documente

Obtii reduceri considerabile de costuri

Castigi un avantaj competitiv

Imbunatatesti relatiile cu partenerii

Pastrezi corectitudinea datelor tale

“Principalele obiective pe care le-am urmarit prin implementarea sistemului sunt cresterea nivelului de incredere al clientilor, un grad mai mare de satisfactie al acestora, astfel crescand veniturile companiei dar si eficienta angajatilor si simplificarea proceselor interne, scurtarea timpilor pe activitati si eliminarea elementelor neproductive, astfel reducand costurile.”

Edgar Zoltan, Manager Asigurarea Calitatii – Vitacom Electronics

“Odata cu cresterea volumului de munca ne-am dorit sa avem mai multa stabilitate si siguranta in ceea ce priveste datele companiei. Implementarea solutiilor integrate de la Senior Software a avut consecinte pozitive in activitatea fiecarui angajat Lumy Tools si ne-a oferit siguranta lucrului bine facut. Cu ajutorul acestora am reusit sa obtinem mai mult timp pentru interpretarea rezultatelor si luarea deciziilor corecte.”

Moisa Gheorghe, Director Comercial – Lumy Tools

EDI – Electronic Data Interchange

Utilizeaza inteligent resursele

Prin functionalitatile Electronic Data Interchange obtii o rotatie mai rapida a stocurilor, utilizezi mai eficient spatiile de depozitare si reduci considerabil costurile operationale.

Transferul electronic al datelor diminueaza sau chiar elimina acele costuri referitoare la printarea, trimiterea sub forma de fax, stocarea & arhivarea documentelor de business si, inclusiv, cele legate de expedierea si preluarea acestora.

Renuntarea la metoda de prelucrare si timitere a documentelor in format fizic permite, totodata, si eliminarea erorilor din documente, rezultate din manipularea manuala.

Fii mai productiv si vinde mai mult

Usor de utilizat si personalizabila, EDI ofera transparenta si permite procesarea intr-un timp redus a unui volum mai mare de documente de business. Astfel, rezulta o crestere a productivitatii si eficientei fluxurilor informationale.

Accesul la date despre trasabilitatea comenzilor si transmiterea automata a informatiilor iti permit sa emiti in timp real raportari corecte pe baza carora poti ajusta procesele decizionale in raport cu cerintele din piata.

Elimini situatiile de out-of-stock si scurtezi timpii de aprovizionare, aspecte ce influenteaza direct cresterea volumului de vanzari.

EDI – Electronic Data Interchange
Ce obtii prin integrarea sistemului SeniorERP cu platforma EDI

Comunicarea cu furnizorii/clientii/partenerii si schimbul eficient de informatii si documente in relatiile comerciale este o componenta extrem de importanta de business.

SeniorERP integreaza cu succes functionalitatile de EDI pentru importatori, producatori si distribuitori, standardizand si eficientizand schimburile comerciale printr-un transfer al datelor pe cale electronica, sigur, rapid si cu informatii corecte.

Add-on-ul EDI integrat in ERP le ofera utilizatorilor o modalitate mult mai simpla si mai putin costisitoare de transfer al documentelor catre IKA, permite imbunatatirea comunicarii cu marile lanturi de magazine si adaptarea la conditiile acestora.

Beneficii clienti

Printre cele mai importante schimbari semnalate de companiile care folosesc SeniorERP cu functionalitati de EDI se mai numara:

Vrei sa afli mai multe despre integrarea cu EDI?

Solicita o demonstratie gratuita!

DESCOPERA TOATE SOLUTIILE SENIOR SOFTWARE

Clienti