SeniorAWB

Sistem pentru automatizarea
si optimizarea procesului de livrare

Extinde beneficiile sistemului ERP pentru un proces de livrare mai eficient, la costuri reduse

Automatizeaza procesul de livrare cu SeniorAWB

SeniorAWB este o solutie digitala pentru eficientizarea procesului de livrare, ce permite vizualizarea si gestionarea tuturor livrarilor intr-un singur loc. Softul ofera acces la toate serviciile de curierat nationale si internationale, iar automatizarea posibila cu SeniorAWB simplifica operatiunile, reduce costurile si asigura promptitudine in livrari.

Sistemul permite evaluarea serviciilor de curierat si urmarirea KPI-urilor, putand astfel sa iei cele mai bune decizii si sa imbunatatesti relatiile de business. Alocarea dinamica a comenzilor, posibila prin solutia SeniorAWB, contribuie la cresterea performantei in livrari si la scurtarea timpilor de lucru.

SeniorAWB

De ce sa alegi SeniorAWB?

+25 optiuni de livrare disponibile

25% scadere a costurilor lunare de livrare

+700 puncte de pick up & drop off

15% crestere a performantei de livrare

+50 curieri nationali si internationali

20h economisite lunar in gestionarea comenzilor

Operativitate crescuta prin integrarea SeniorAWB cu celelalte softuri din companie

Eficientizeaza intregul flux de lucru si asigura acuratetea datelor prin integrarea SeniorAWB cu celelalte softuri pe care le utilizezi, conectand astfel toate procesele de business.

SeniorAWB se integreaza usor atat cu solutiile ERP– solutie pentru managementul resurselor companiei si WMSsistem pentru gestiunea completa a depozitelor.

Descarca gratuit factsheetul SeniorAWB!
integrarea senior awb pentru gestiunea livrarilor cu seniorerp pentru managementul resurselor companiei

Cum functioneaza SeniorAWB?

Solutia pentru optimizarea procesului de livrare ofera multiple avantaje de care poti beneficia daca ai cel putin un contract existent cu una dintre firmele de curierat incluse in sistem: DPD, Sameday, FAN sau Cargus. Accesul la serviciile de curierat se realizeaza cu un singur click, toti curierii fiind gestionati intr-o singura platforma. Daca serviciile de curierat partenere nu se regasesc in SeniorAWB, la inregistrarea unei solicitari, acestea vor fi adaugate in sistem in decursul a doua saptamani.
Solutia SeniorAWB permite urmarirea statusului tuturor livrarilor intr-un singur loc, iar panoul de control ofera o analiza interactiva a hartii cu posibilitatea de a urmari atat performanta totala a curierilor, cat si performanta fiecarui curier in parte.

Performanta in livrari cu SeniorAWB

Cu ajutorul aplicatiei urmaresti rata de retur, timpul mediu de decontare a sumelor ramburs si volumul de livrari pentru fiecare curier. 
Poti evalua performanta in functie de zonele de livrare si nu numai, rezultatele analizelor permitandu-ti sa iei decizii informate si sa imbunatatesti experienta de cumparare a clientilor.
Datorita legaturii dintre SeniorAWB si SeniorERP, cat si a integrarii cu alte solutii software utilizate in companie, procesele de lucru sunt strans conectate, ceea ce permite pastrarea acuratetei datelor si cresterea operativitatii in toate etapele de business.

Fluxul de lucru din aplicatia SeniorAWB

schema senior awb sistem pentru automatizarea livrarilor senior erp

Automatizarea proceselor si conexiunea dintre softuri reprezinta un mare avantaj pentru noi. Integrarea ERP cu solutia de automatizare a livrarilor am facut-o pentru a gestiona mai usor relatia cu mai multi curieri. Lucram cu 5 firme de curierat si folosim aplicatia pentru livrari pentru a alege cel mai bun curier, in functie de zona in care trebuie livrate coletele si in concordanta cu cel mai bun pret, ceea ce ne permite sa reducem costurile, dar si timpii de livrare.”

Sorin Felea, Director – Atu Tech

Care sunt beneficiile SeniorAWB?

Ai control asupra costului, duratei si calitatii fiecarei livrari
Generezi in cateva secunde AWB-uri si alte documente de transport
Urmaresti statusul AWB-urilor si al rambursurilor si monitorizezi retururile
Cresti calitatea serviciilor de livrare si a experientei de cumparare
Vizualizezi rapoarte si analize in timp real si iei decizii informate
Reduci semnificativ timpul alocat gestionarii comenzilor
Reduci costurile aferente serviciilor de curierat
Clientii primesc comenzile in cel mai scurt timp posibil
Clientii pot alege orice optiune de livrare la check-out
Transmiti notificari personalizate clientilor si cresti vanzarile

Acces la 98% din libraria de curieri din Romania

Solutia de automatizare livrari ofera acces la peste 50 de curieri locali si internationali si la platforme ecommerce partenere. SeniorAWB permite accesul la 98% din libraria de curieri de pe piata din Romania. Odata ce ti-ai negociat tarifele de transport, poti adauga simplu si rapid curierii in cont, integrarea realizandu-se imediat si fara costuri suplimentare.

Ia legatura cu un consultant si afla mai multe despre platforma de automatizare a livrarilor SeniorAWB!

Contacteaza un consultant!

Descopera toate solutiile Senior Software