STUDIU DE CAZ VIDEO:

Producatorul Laguna Serv are control in timp real asupra stocurilor si acces la rapoarte consolidate

Mai multe detalii in urmatorul video:

Laguna Serv, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier tapitat din Maramures, a obtinut control in timp real asupra stocurilor de materie prima si produse finite si, totodata, acces la rapoarte consolidate privind situatia reala a companiei, cu ajutorul solutiilor ERP si BI de la Senior Software. Cu o cifra de afaceri de circa 15 milioane de euro, compania isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de aproximativ 35.000 de metri patrati, in care produce tapiterii si mobilier tapitat pe care le distribuie la nivel national, prin reteaua proprie de 25 de magazine, dar si pe plan international, in tari precum Ungaria si Franta.

“Implementarea sistemelor integrate de la Senior Software este un mare plus pentru societatea noastra. Datorita solutiei SeniorERP detinem control in timp real asupra stocurilor de materie prima si produse finite, iar prin intermediul solutiei SeniorVisualBI avem acces la informatii centralizate privind situatia financiara a companiei.

In plus, putem urmari schimbarile la nivel de articol, monitorizand in acelasi timp progresele inregistrate, precum si evolutia in piata a unui anumit model de mobilier. Astfel, pe baza rapoartelor gestionate in sistem, putem sa ne dezvoltam si sa crestem productivitatea companiei.”

Alina Kertesz
Asistent Manager - Laguna Serv

Ce avantaje a obtinut compania?

In urma implementarii sistemelor integrate SeniorERP si SeniorVisualBI, producatorul Laguna Serv a obtinut urmatoarele beneficii:

Control in timp real asupra stocurilor de materii prime si produse finite

Monitorizarea individuala a magazinelor, pentru a determina profitabilitatea

Analize si rapoarte detaliate privind evolutia produselor in piata

Automatizarea proceselor de lucru si cresterea productivitatii

Eliminarea sarcinilor manuale si predispuse erorilor

Procesarea rapida si corecta a comenzilor online

Eficientizarea si imbunatatirea relatiilor cu clientii

Centralizarea informatiilor financiare ale companiei

„Senior Software ne-a oferit suport si solutii adaptate pe nevoile noastre”

In 2022, compania decis sa investeasca in sistemele SeniorERP – pentru managementul integrat al operatiunilor si SeniorVisualBI – pentru analize si rapoarte detaliate, pentru a-si optimiza timpii de lucru si a avea acces la analize si rapoarte detaliate, structurate intr-o baza unica de date.

Prin integrarea solutiei SeniorERP cu platforma de ecommerce B2C a companiei, producatorul gestioneaza sute de comenzi zilnic, pe care le proceseaza in timp real, si a renuntat la modalitatea veche de introducere manuala a comenzilor, eficientizand activitatea si eliminand riscul de aparitie a erorilor. In plus, afacerea are acces la rapoarte, in timp real, privind evolutia businessului si situatia financiara a firmei, dar si posibilitatea sa urmareasca trendurile din piata si performanta produselor.

“Fiind in plina crestere si dezvoltare, am cautat solutii si programe de gestiune prin care sa optimizam timpii de lucru si sa avem acces la rapoarte si analize detaliate si in timp real. Senior Software ne-a oferit suport si solutii adaptate pe nevoile noastre.

Noi detinem si un magazin online, iar Senior Software a reusit sa integreze in sistemul ERP si platforma de comert electronic, comenzile fiind procesate in timp real. Datorita acestei integrari, munca noastra a fost usurata si am eliminat modalitatea veche de introducere manuala a comenzilor online, acestea fiind de ordinul sutelor pe zi.”

Alina Kertesz, Asistent Manager – Laguna Serv

In continuare, compania doreste sa creasca vanzarile B2B prin portalul online achizitionat de la Senior Software. Mai mult, prin platforma de ecommerce B2B, producatorul va imbunatati relatia cu partenerii, oferindu-le posibilitatea de a urmari in timp real statusul comenzilor, documentele aferente si evolutia productiei, din momentul lansarii comenzilor catre fabrica, pana la incarcarea in masina si livrarea produselor catre client.

Despre Laguna Serv

Infiintata in 1994, Laguna Serv este unul dintre cei mai mari producatori de mobilier tapitat din Maramures. Cu o cifra de afaceri de circa 15 milioane de euro, compania isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de aproximativ 35.000 de metri patrati, cu o echipa formata din 200 de angajati.

Laguna Serv produce tapiterii si mobilier tapitat, pe care le distribuie atat pe plan national, prin reteaua proprie de 25 de magazine, cat si la nivel international, in tari precum Ungaria si Franta.

m² spatiu
mil
EURO CA
angajati

Afla cum poti obtine si tu beneficii majore cu pachetul ERP + BI!

Detalii