Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Barta Ati gestioneaza 11 magazine si 11 depozite cu solutiile Senior Software

Barta Ati, important distribuitor de bauturi, tigari, dulciuri si cafea din Satu Mare, isi gestioneaza cu succes activitatile de distributie, retail, cash&carry si van sales cu ajutorul solutiilor ERP, SFA si Retail de la Senior Software.

Cu o cifra de afaceri de peste 80 de milioane de lei inregistrata in 2013, Barta Ati comercializeaza de peste 20 ani o gama larga de bauturi alcoolice, tigari, dulciuri, racoritoare, cafea. Compania isi defasoara activitatea in judetul Satu Mare, prin intermediul a 11 magazine, 11 depozite si 25 de agenti de vanzari.

solutiile Senior Software

Din dorinta de a creste eficienta operatiunilor desfasurate si de a obtine o vizibilitate crescuta asupra acestora, managerii Barta Ati au cautat sa implementeze o solutie completa, capabila sa gestioneze toate componentele afacerii. In acest sens, au ales sistemele integrate SeniorERP, SeniorSFA si SeniorERP for Retail.

In domeniul nostru piata se schimba foarte des, marii comercianti incearca sa acapareze cat mai mult, iar singurul mod in care o companie de dimensiune medie precum Barta Ati poate supravietui este avand un soft de incredere, care sa ne protejeze informatiile, sa ne atentioneze atunci cand ceva nu este corect, sa ne ofere siguranta asupra inregistrarilor contabile si o viziune de ansamblu asupra afacerii. Solutia integrata de la Senior Software indeplineste aceste conditii, iar acum, dupa un an si jumatate de la implementare, pot declara ca este o solutie buna.

A declarat domnul Ludovic Barta, Director General Barta Ati.

In prezent, cu SeniorERP sunt gestionate cele peste 27000 de produse comercializate de Barta Ati, impreuna cu stocurile si preturile acestora, precum si politicile comerciale stabilite in relatia cu clientii si furnizorii. Integrarea sistemului ERP cu solutiile SFA – pentru automatizarea activitatii agentilor de vanzare mobila si Retail – pentru eficientizarea vanzarii prin magazine proprii, le-a permis managerilor companiei sa aiba un control mai bun asupra tuturor canalelor de vanzare, avand in vedere ca:

  • Toti cei 25 de agenti de vanzari preiau comenzile direct de la clienti cu ajutorul aplicatiei mobile SeniorSFA, de unde sunt trimise direct catre ERP, pentru a fi procesate si pregatite pentru livrare. Ulterior, tot in ERP sunt generate automat documentele ulterioare, precum avize si facturi.
  • Cele 11 magazine detinute de companie utilizeaza solutia de Retail, unde sunt emise pana la 7000 de bonuri fiscale pe zi. Acestea sunt transmise la finalul zilei cumulat catre sistemul ERP.

In ceea ce priveste solutia de retail, aceasta ne ofera securitatea si siguranta pe care am cautat-o, in calitate de manageri, la un asemenea sistem: le impune utilizatorilor sa faca operatiunile corect, spre deosebire de vechiul soft care le permitea sa nu inchida ziua, sa introduca documente pentru perioade anterioare samd.

A adaugat domnul Barta.

Barta Ati este recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea celor peste 140 de angajati.

 

Descarca acum o prezentare completa a solutiilor noastre!