Producatorul branzeturilor Torockoi si-a eficientizat activitatea si planuieste sa acceseze noi piete internationale

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile aduse de solutiile MES, ERP, BI si SFA producatorului De Coltesti

De Coltesti si-a optimizat operatiunile din fabrica cu tehnologii de ultima generatie si se pregateste sa intre pe noi piete din Europa. Cu ajutorul sistemelor moderne de la Senior Software, producatorul de branzeturi a redus costurile si a imbunatatit semnificativ performantele de business prin eficientizarea fluxurilor de lucru.

De Coltesti, producatorul branzeturilor Torockoi, monitorizeaza activitatea de productie, de la lansarea comenzii pana la obtinerea produsului finit, cu solutia MES de la Senior Software.

Sistemul folosit de producator, vine in completarea celorlalte solutii implementate in companie: ERP – soft management resurse, BI – soft raportare & analiza si SFA – soft automatizare forta de vanzare.

Printre rezultatele pe care compania De Coltesti le-a inregistrat cu suita de programe perfect integrate, se numara:

Automatizarea activitatilor si a fluxurilor de date
Conectarea proceselor de business
Reducerea cu 40% a timpului dedicat pregatirii comenzilor
Eliminarea sarcinilor manuale si predispuse erorilor
Reducerea semnificativa a costurilor de business
de coltesti utilizeaza cu succes sistemul MES pentru managementul productiei

”In momentul in care am implementat solutia MES, lucrurile s-au simplificat enorm. Tot ceea ce operam in ERP, se vede in MES si invers. Mai departe, prin integrarea dintre ERP si SFA, am obtinut un flux mult mai bun de transmitere a datelor din teren catre fabrica, si ulterior catre depozit, apoi spre zona de pregatire si livrare produse. Iar cu BI, toate datele de interes sunt adunate si puse la dispozitia noastra in timp real.

Am economisit cam 3 ore pe zi, iar riscul de a exista erori privind cantitatea sau lotul a fost eliminat. Este foarte usor sa urmaresti procesul de productie si sa mentii calitatea produselor cu solutia MES. […] Interconectarea dintre sisteme ne permite sa avem o transparenta completa asupra productiei. Oamenii sunt mult mai conectati la ceea ce facem si toata lumea stie exact ce are de facut.”

Marius Chiorean, Director Vanzari – De Coltesti

Cu o cifra de afaceri de circa 5 milioane de euro, producatorul proceseaza 15.000 de litri de lapte pe zi si deserveste peste 700 de parteneri. Produsele, realizate dupa retete elvetiene, sunt livrate pe teritoriul Romaniei catre magazinele din comertul traditional si marile lanturi de magazine, dar si catre partenerii din zona HoReCa. Torockoi exporta o parte din produsele sale, cum ar fi branzeturile maturate, in tari precum Belgia si Ungaria, iar odata cu extinderea capacitatii de stocare, producatorul are in plan sa acceseze noi piete europene.

”Planul nostru este sa devenim tot mai buni in ceea ce facem si vrem ca branza Torockoi sa ajunga sa fie recunoscuta pentru calitatea sa, nu doar pe plan national, ci si international.”

Marius Chiorean

Marius Chiorean

Director Vanzari - De Coltesti

Despre De Coltesti

Infiintata in 1994 in judetul Alba, compania De Coltesti este specializata in productia de branzeturi si alte derivate din lactate, recunoscute pe piata romaneasca sub brandul Torockoi. Producatorul utilizeaza lapte provenit de la fermele din Depresiunea Trascaului, pe care il proceseaza in fabrica din Coltesti. Portofoliul de produse al companiei cuprinde diverse sortimente de branzeturi, unt, smantana, cascaval, telemea si parmezan.

Despre Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software este furnizor si dezvoltator de sisteme integrate pentru managementul afacerilor, care a realizat peste 500 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii. Compania implementeaza sisteme ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware si isi desfasoara activitatea in 5 locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, Timisoara), cu o echipa de peste 200 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii