Spy Shop si-a optimizat activitatea de vanzari si operatiunile logistice, cu sistemele integrate ERP si WMS

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile aduse de solutiile WMS si ERP distribuitorului Spy Shop

Spy Shop, distribuitor de top in comertul online cu sisteme de securitate, a imbunatatit procesele logistice si de vanzari si a conectat toate fluxurile de lucru, cu programe Senior Software. Flexibile si customizabile, acestea i-au permis companiei sa obtina o mai buna gestionare a stocului si a comenzilor, economii majore de timp, strategii de vanzare profitabile si clienti multumiti.

Sustinut de solutiile ERP si WMS de la Senior Software, Spy Shop, lider al pietei online din Romania in distributia de sisteme de securitate, monitorizare si supraveghere, a reusit sa imbunatateasca fluxurile de lucru si sa tripleze cifra de afaceri, ajungand la 20 de milioane euro.

Decizia de a incepe colaborarea cu Senior Software a venit ca urmare a dorintei managerilor Spy Shop de a gestiona integrat afacerea si a eficientiza intreaga activitate. Anterior acestui parteneriat, informatiile din companie nu puteau fi centralizate intr-o baza unica de date, iar procesele de lucru nu erau conectate si se desfasurau cu dificultate, deoarece distribuitorul utiliza softuri neintegrare.

In urma implementarii sistemelor integrate SeniorERP soft pentru gestionare resurse si WMS – soft pentru management depozit, Spy Shop a reusit sa solutioneze usor provocarile intampinate, sa automatizeze procesele si sa fluidizeze fluxul de date, obtinand multiple beneficii:

Procesarea tuturor comenzilor in ziua plasarii acestora
Scaderea ratei de retur cu aproximativ 40%
Conceperea rapida de strategii de business eficiente
Reducerea timpilor de picking cu pana la 80%
Scaderea cu 40% a timpului dedicat pregatirii comenzilor
Imbunatatirea acuratetei stocurilor cu 60%

Prin integrarea solutiei SeniorERP cu magazinul online si cu programul pentru managementul depozitelor, distribuitorul din Timisoara a optimizat intregul proces de preluare si pregatire comenzi si a obtinut vizibilitate si control crescut asupra afacerii.

implementarea sistemelor software erp si wms in cadrul spy shop

”Inainte de implementarea sistemului SeniorERP, nu aveam o imagine foarte clara a profilului de client, a marjelor pe anumite grupe si categorii de produse si nu puteam controla 100% evolutia noastra. […] Dupa implementare, lucrurile au devenit mult mai clare […]. Stim fiecare segment de clienti ce anume cumpara, stim unde suntem profitabili si putem sa stabilim categoriile si produsele cheie in care sa investim pentru viitor. […] solutia pusa la dispozitie de Senior Software a fost cea mai buna optiune si ne-a ajutat sa devenim numarul 1 in Romania pe segmentul de security.

Cu sistemul WMS de la Senior Software, toate problemele cu care ne confruntam au ajuns sa se rezolve […]. Softul ne-a ajutat la scurtarea traseelor din depozit cu 40%, la identificarea rapida a produselor, la scaderea considerabila a erorilor umane si la multe alte aspecte.”

Florin Maritescu, CEO – Spy Shop

Cu ajutorul WMS-ului, compania din Timisoara si-a eficientizat operatiunile logistice din cele 4 depozite si gestioneaza cu precizie un stoc in valoare de peste 5 milioane de euro. De asemenea, angajatii din depozit au devenit mai productivi, lucrand eficient si intr-un mod mai organizat, datorita faptului ca pot identifica corect si rapid produsele in timpul procesului de picking.

Despre Spy Shop

Spy Shop se ocupa cu distributia de echipamente de securitate, supraveghere si monitorizare, punand la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse, de la peste 40 de branduri, pe care le comercializeaza prin intermediul magazinului online spy-shop.ro. Distribuitorul dispune de un personal format din 75 de angajati, o retea de distributie de peste 2000 de instalatori si detine spatii logistice cu o suprafata totala de 5000 de metri patrati.

Despre Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software este furnizor si dezvoltator de sisteme integrate pentru managementul afacerilor, care a realizat peste 500 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii. Compania implementeaza sisteme ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware si isi desfasoara activitatea in 5 locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, Timisoara), cu o echipa de peste 200 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii