dEpurtat.ro: “Cu SeniorERP, astazi avem o companie solida cu perspective mari de dezvoltare”

Afla ce beneficii a obtinut distribuitorul in urma implementarii SeniorERP

Retailerul dEpurtat.ro a castigat mai mult control asupra afacerii, a facut economii de mii de lei pe luna si a crescut vanzarile online cu 20% cu ajutorul solutiei SeniorERP de la Senior Software.

In numai cateva luni, managerii companiei au observat beneficiile incontestabile ale sistemului ERP asupra afacerii, determinandu-i sa fie increzatori in planurile de extindere in alte tari.

Cautand cea mai buna solutie ERP din piata, retailerul a ajuns la decizia de a achizitiona SeniorERP dupa ce softul i-a fost recomandat de catre o alta firma care-l utiliza deja de cativa ani.

Dupa numai cateva luni de utilizare, dEpurtat.ro economiseste peste 15.000 lei/luna cu sistemul SeniorERP de la Senior Software.

Cel mai mare magazin online cu incaltaminte pentru femei, din Romania, a investit intr-un soft modern de tip ERP pentru a automatiza activitatile repetitive si pentru a gestiona mai eficient comenzile zilnice.

Compania a inregistrat cresteri ale vanzarilor online, a economisit timp si a redus costurile pe mai multe procese si departamente.

In scurt timp de la implementare, retailerul a observat deja rezultate usor de cuantificat:

Economii de timp de peste 4 ore/zi – prin automatizarea activitatilor de realizare NIR, generare facturi, import borderou curieri etc.

Economii de peste 15.000 lei/luna – prin eliminarea necesitatilor de recompensare a clientilor ca urmare a comenzilor anulate

Cresterea cu 20% a vanzarilor online – prin controlul eficient al stocului si acces la informatii exacte despre disponibilitatea produselor

Procesarea a peste 800 de comenzi pe zi – cu circa 300 mai mult fata de perioada cand procesele se desfasurau cu pixul si hartia sau in Excel

Reducerea comenzilor cu probleme de la cateva sute la circa 3-4 comenzi/luna.

Datorita contributiei SeniorERP, vanzarile online au crescut cu 20%, exact ce am avut nevoie in anul cu pandemia. Cu ERP am capatat incredere si control si am castigat foarte mult timp. Numai pe partea de NIR am economisit undeva la 2 ore pe zi, iar asta inseamna enorm. In plus, sistemul ne-a permis sa acceleram si sa investim mai mult in campaniile de marketing. Intr-un an de zile, prin automatizarea data de SeniorERP, reusim sa economisim sume importante.

Nicolae Slav, CEO dEpurtat.ro

Alte schimbari din compania dEpurtat.ro dupa automatizare

Compania detinea deja o platforma ecommerce, iar in paralel cu implementarea solutiei ERP de la Senior Software, retailerul de incaltaminte a realizat si automatizarea depozitelor. Astfel, SeniorERP a fost integrat cu alte doua softuri, iar comunicarea si preluarea datelor, impreuna cu actualizarea informatiilor se desfasoara acum intr-un timp mult mai scurt. Dupa automatizarea afacerii, echipa dEpurtat.ro a observat multe alte schimbari, precum:

Capacitatea de lucru sporita cu acelasi numar de angajati

Vizibilitate asupra stocurilor si a informatiilor pentru vanzari

Eliminarea operatiunilor manuale repetitive

Cresterea satisfactiei clientilor

Vizibilitate asupra situatiei incasarilor de la curieri

Generarea rapida a unor rapoarte de profitabilitate pe furnizori

dEpurtat.ro: “Cu SeniorERP, astazi avem o companie solida cu perspective mari de dezvoltare”

Acuratete crescuta a datelor si in procesarea comenzilor

Conturarea strategiei de business pe baza unor informatii corecte

Reducerea semnificativa a numarului de erori umane

Validarea automata a comenzilor

Control mai mare al timpilor de livrare a comenzilor de la furnizori

Sincronizarea si actualizarea datelor in timp real

”Astazi simt ca functionam ca o companie din anul 2021”

Odata cu utilizarea softului SeniorERP, conducerea dEpurtat.ro este mai increzatoare in planurile de extindere a afacerii in alte tari.

”Pana sa implementam SeniorERP eram putin blocati si reticenti in a ne dezvolta si in alte tari. Exact dupa ce am facut implementarea am prins curaj sa ne extindem in Bulgaria si urmeaza si alte tari. Acum vorbim de Grecia si Ungaria, dar avem in vedere si Polonia si Italia.
Astazi simt ca functionam ca o companie din anul 2021. ERP-ul m-a ajutat sa ma organizez si sa structurez mai bine departamentele. Oamenii sunt acum uniti, conectati si mai productivi. Ne-am stabilizat din punct de vedere operational si ne putem focusa mai mult pe dezvoltare. Cu SeniorERP, astazi avem o companie solida cu perspective mari de dezvoltare.”

a adaugat Nicolae Slav

Despre dEpurtat.ro

Cu o cifra de afaceri de aproape 5 milioane euro, dEpurtat.ro comercializeaza incaltaminte pentru dama, avand o experienta in retail de aproximativ 10 ani. Businessul detine doua depozite si doua magazine fizice in Bucuresti, la care se adauga magazinul online, procesand in total circa 800 comenzi pe zi. Compania comercializeaza produse in Romania si Bulgaria, urmand sa extinda activitatea in Grecia, Ungaria, Polonia si Italia.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat peste 450 de implementari de succes si dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Senior Software isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din 160 de angajati.

Vrei sa afli mai multe despre solutiile Senior Software?

Detalii