Flexibil creste profitabilitatea

companiei cu sistemele

de productie Senior Software

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile solutiilor pentru productie

Flexibil, producatorul de sisteme anti-vibratie, a devenit o afacere mult mai profitabila datorita investitiei in sistemele APS si MES de la Senior Software. Activitatea de productie a companiei este imbunatatita, operatiunile din fabrica sunt planificate minutios, iar angajatii sunt remunerati conform volumului si calitatii produselor realizate.

Flexibil, unul dintre cei mai importanti producatori europeni de cauciuc vulcanizat pe metal, cu aplicatii speciale, a eficientizat fluxurile de lucru si productia din fabrica datorita sistemelor Senior Software.

Prin intermediul solutiilor APS de planificare a productiei si MES de management al activitatilor pentru productie, firma din Maramures a obtinut urmatoarele avantaje:

Planificarea amanuntita a productiei, tinand cont de constrangerile existente

Administrare eficienta a numarului de comenzi, a materiei prime si a capacitatii de productie

Monitorizare optima a operatiunilor, viziune de ansamblu si control complet

Remunerarea angajatilor conform volumului realizat si calitatii produselor

Fluidizarea fluxului de informatii si acces rapid la date actualizate

Productivitate extinsa si termene mici de livrare

Flexibil creste profitabilitatea companiei cu sistemele de productie Senior Software

Sistemele APS si MES, un pas important catre Industry 4.0

Prin intermediul solutiilor Senior Software, producatorul respecta intocmai standardele de productie, retetele si termenul de executie, asigurand astfel calitatea loturilor si a produselor. Compania Flexibil functioneaza in prezent la cel mai inalt nivel de eficienta, iar fluxul de date a fost fluidizat.

Afla mai multe despre solutiile pentru producatori!
Vezi mai multe detalii!
”Comenzile de client sunt introduse in ERP, de unde sunt preluate automat in MES, iar pe baza structurii arborescente a produselor se genereaza comenzi de productie pentru diferite departamente. Aceste comenzi sunt preluate in APS, unde se realizeaza planificarea productiei, un avantaj major fiind posibilitatea planificarii luand in calcul toate constrangerile care apar.
In APS vedem numarul de comenzi disponibile si daca e nevoie sa ajustam capacitatea de productie, sa crestem sau sa reducem numarul de schimburi. Graficul Gantt ne ofera ”vederea din elicopter” asupra productiei, fiind o facilitate foarte utila.
MES este o solutie deschisa ce se preteaza usor la integrarea cu diferitele sisteme si componente din cadrul firmei, fiind o baza pentru Industria 4.0, cea in care toate elementele comunica intre ele si se sincronizeaza unul cu altul. Utilizand MES, asimilam in productie mult mai rapid diferitele produse noi”
Nicolae Borota
Director Tehnic - Flexibil

De ce sa alegi solutiile Senior Software pentru producatori?

APS te ajuta sa folosesti la maxim resursele din fabrica, sa-ti adaptezi usor capacitatea de productie in functie de cerere si sa planifici activitatile de mententanta.
MES, pe de alta parte, permite transmiterea automata a informatiilor catre muncitorii din unitatea de productie, astfel incat operatiunile din fabrica sa se desfasoare cat mai rapid si fara erori. Ambele solutii sunt o baza pentru industrializarea 4.0, care transforma fabrica intr-o entitate independent si interconectata.
Viteza crescuta de generare a programarii
Modelare corecta a datelor
Vizibilitate asupra planificarii
Conectare utilaje
Referinte si Know-how
Analize de tipWhat-If

Despre Flexibil

Flexibil produce componente si sisteme anti-vibratie si de izolare a zgomotului, utilizate in diverse domenii industriale. Compania proiecteaza, testeaza si produce sisteme anti-vibratie din cauciuc si cauciuc-metal, fabricand peste 2500 de produse cu aplicatii speciale. Produsele Flexibil sunt exportate in tari din Europa, Asia si Orientul Mijlociu, compania inregistrand o cifra de afaceri de aproximativ 7 milioane de euro.

Despre Senior Software

Senior Software este unicul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat peste 450 de implementari de succes si dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, APS, MES, E-commerce si Hardware. Senior Software isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, cu o echipa formata din 160 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii