RPW Logistics renunta la pix si hartie in favoarea fluxurilor automatizate, cu sistemul WMS de la Senior Software

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile aduse de solutia WMS companiei RPW Logistics

RPW Logistics gestioneaza mai simplu si rapid fluxul de ambalaje, cu ajutorul solutiei WMS de la Senior Software. Furnizorul de servicii logistice a optimizat operatiunile din depozit si a obtinut vizibilitate asupra stocului, imbunatatind totodata acuratetea proceselor si sporind satisfactia clientilor.

Compania RPW Logistics din Timis, specializata in managementul ambalajelor, renunta la pix si hartie, automatizand fluxurile de lucru cu ajutorul solutiei WMS de la Senior Software.

Astfel, RPW Logistics a eliminat neregulile din depozit cauzate de lipsa automatizarii si isi gestioneaza activitatile intr-un mod mult mai organizat.

Totodata, cu ajutorul WMS (Warehouse Management System), managerii RPW Logistics au simplificat operatiunile din depozit, obtinand vizibilitate si acuratete asupra stocului si imbunatatind semnificativ relatia cu clientii.

RPW Logistics desfasoara activitati de logistica si productie, pe o suprafata de peste 20.000 mp si cu o capacitate de procesare a ambalajelor de 1.500 de repere pe ora.

Odata cu implementarea sistemului de automatizare a depozitului, compania a obtinut multiple beneficii.

implementare sistem wms depozite solutie gestiune depozit la rpw logistics

“WMS ne ajuta sa ne optimizam spatiul in depozit si am reusit sa cream locatii fixe, unde stim exact ce tip de ambalaj trebuie pus sau luat.”

Marcel Crepcia – Operations Manager RPW Logistics

Printre beneficiile si avantajele obtinute de RPW Logistics in urma utilizarii sistemului WMS de la Senior Software se numara:

Vizibilitate asupra stocului si asupra operatiunilor
din depozit

Simplificarea proceselor de lucru si optimizarea spatiului de depozitare

Imbunatatirea eficientei operationale si eliminarea activitatilor deficitare

Imbunatatirea acuratetei si controlului asupra stocurilor si operatiunilor din depozit

Feedbackul bun si foarte
bun
obtinut de
la clienti

Cresterea productivitatii si gestionarea eficienta a activitatii angajatilor

”Inainte de implementarea WMS as putea spune ca lucram intr-un mare haos. Livrarile se luau de catre colegi telefonic, iar pregatirile se faceau pe baza de pix si hartie. Prin urmare, lucram destul de ineficient si feedbackul clientului era destul de prost.

Datorita implementarii sistemului WMS, astazi avem acuratete ridicata la receptii, la vizualizarea stocurilor, la pregatiri.

Acest sistem ne ajuta sa ne optimizam spatiul in depozit. Am reusit sa cream locatii fixe, unde stim exact ce tip de ambalaj trebuie pus sau luat.”

a mentionat Marcel Crepcia.

Cu ajutorul sistemului de management al performantei depozitului, RPW Logistics a crescut rapid productivitatea, managerii avand acces la informatii importante, precum cati paleti a reusit un angajat sa realizeze sau sa livreze in timpul programului. Totodata, compania din Timis beneficiaza de o interfata personalizata a sistemului WMS care ofera clientilor vizibilitate asupra unor date de interes.

Despre RPW Logistics

RPW Logistics este un furnizor de servicii logistice si servicii de 3PL, din Timis, specializat in managementul ambalajelor. Compania acopera activitati precum: receptie si sortare ambalaje, spalare ambalaje cu utilaje speciale, paletizare si stocare, impachetare ambalaje, livrari. Furnizorul de servicii logistice inregistreaza o cifra de afaceri ce depaseste 3 milioane de euro si are peste 120 de angajati.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 450 de implementari de succes si dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, cu o echipa formata din 160 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii