Senior Software lanseaza noua versiune SeniorERP ,
optimizata pentru lucrul la distanta

Descopera functionalitatile din cea mai recenta versiune SeniorERP

Senior Software lanseaza o noua versiune SeniorERP, optimizata pentru lucrul de la distanta. Sistemul este extrem de usor de utilizat si ofera functionalitati extinse de management al afacerii. Pe langa acestea, include capabilitati suplimentare pentru cresterea vanzarilor, marketing, raportare si analiza sau gestionarea eficienta a relatiilor cu clientii si partenerii. In plus, serviciile de implementare si suport pot fi realizate remote.

SeniorERP, solutia ERP pentru managementul integrat al afacerii, este disponibila intr-o noua versiune, care sustine lucrul la distanta. Cu peste 400 de implementari de succes si 17 ani de know-how incorporat, aplicatia dezvoltata si implementata de Senior Software include acum o gama extinsa de capabilitati grupate pe arii functionale perfect integrate. Acestea acopera toate componentele uzuale de business: Marketing si Vanzari, Aprovizionare si Productie, Financiar si Contabilitate, Stocuri si Logistica, Administrare si Organizare, Raportare si Analiza.

Sistemul integrat ERP de la Senior Software sustine companii fanion din diferite industrii, precum: Ocean Fish, Dacia Plant, Monte Banato, SanoVita, Caranda Baterii etc.

Printre rezultatele obtinute de utilizatorii solutiei SeniorERP mentionam: reducerea erorilor de procesare, cresterea productivitatii angajatilor si scaderea semnificativa a debitelor neincasate.

Senior Software lanseaza noua versiune SeniorERP, optimizata pentru lucrul la distanta

SeniorERP, performanta in lucrul de la distanta

Cea mai noua versiune a SeniorERP vine cu o serie de functionalitati care sustin lucrul la distanta iti permit sa colaborezi mai eficient cu partenerii de afaceri si sa gestionezi resursele din companie de oriunde te-ai afla. Printre aceste functionalitati se numara:

Dashboard-uri interactive de analiza a datelor
Pachet Office integrat: diagrame, Word, Excel, PDF
Organigrama si organizare activitati sub forma de grafic Gantt
Calendar, sistem configurabil de alerte si notificari
Chat intre utilizatori, cu legaturi la documentele din sistem
Fluxuri online de aprobare documente
Trasabilitate documente si accesarea legaturilor acestora cu un click
E-mailing integrat pentru comunicari interne si externe

„Cresterea productivitatii clientilor nostri este o prioritate pentru noi, iar SeniorERP si-a dovedit eficienta in ultimii 17 ani prin rezultatele obtinute de clientii nostri. Cu investitii semnificative si cu o echipa puternica in spate, sistemul SeniorERP este optimizat periodic in raport cu asteptarile din piata, iar anul acesta ne-am unit din nou eforturile pentru a livra o versiune care sa raspunda noului context.
Multe companii se adapteaza la situatia actuala si cauta solutii care sa le sustina planurile de business si metodele de lucru, iar utilizarea unui ERP potrivit face diferenta. Astfel, am folosit feedbackul din piata, know-how-ul a sute de implementari reusite si inovatia tehnologica pentru a livra o versiune a solutiei SeniorERP pentru viitor. Vorbim de un sistem informatic modern si adaptabil, conceput pentru a raspunde celor care doresc sa fie in permanenta conectati la business, chiar si in situatii in care se impune distantarea fizica.”

Daniel Toma
Director General Senior Software

Capabilitatile nou introduse creeaza premisele unei organizari eficiente, prin:

Un mod integrat si unitar de lucru pentru toate departamentele

Transparenta cu privire la indatoririle fiecarui angajat din companie

Coordonare si control online a intregii activitati, din orice locatie

Comunicare optimizata intre angajati, dar si cu partenerii

Informatii centralizate, ce pot fi accesate oricand si de oriunde

Acces securizat la date, pe baza de roluri de utilizator

Functionalitati suplimentare pentru cresterea eficientei

Noua versiune SeniorERP le permite managerilor sa consulte rapoarte si analize, sa atribuie taskuri, sa comunice oricand si de oriunde si sa intervina cu modificari in timp real acolo unde situatia o cere. Aceste functionalitati se traduc in economii de timp, costuri mai scazute, vanzari mai mari si profitabilitate crescuta.

Totodata, softul permite urmarirea si valorificarea potentialilor clienti si simplificarea tuturor proceselor pe care le implica activitatile comerciale. In cadrul aplicatiei pot fi setate, in functie de necesitati, o serie de alerte si notificari prin care se transmit informatii de interes catre factorii responsabili pe diferite proiecte din companie. Acestea atentionari pot sa faca referire la stocuri, comenzi, la procese ce vizeaza interactiunea cu clientii, dar si la aspecte ce tin de calitatea produselor sau serviciilor, blocaje sau intarzieri.

Functionalitatile din noua versiune simplifica si mai mult activitatea managerilor si a echipelor coordonate de acestia, contribuind la:

urmarirea eficienta a indicatorilor de performanta

monitorizarea operatiunilor in timp real

imbunatatirea proceselor decizionale

conturarea de strategii mai eficiente

un control crescut asupra afacerii

Senior Software lanseaza noua versiune SeniorERP, optimizata pentru lucrul la distanta

Cu SeniorERP am obtinut o transabilitate completa, plecand de la plasarea comenzii si pana la livrarea produselor. Putem sti in orice moment care este stadiul comenzii.”

Adrian Buica, Sano Vita

Implementare remote si suport de la distanta

Tot pentru a sustine activitatea la distanta, Senior Software realizeaza procese de implementare remote. Metoda a fost folosita deja cu succes la numerosi clienti, dintre care amintim Pro Activ, Spy Shop, Laktotrio, Seleron, Produse Moldovenesti si Mauriziaro Meat. Aceste proiecte de implementare SeniorERP au fost realizate de la distanta, fie in proportie de 100%, fie partial, in functie de preferintele companiilor.

”E clar ca Senior Software are toate toolurile necesare pentru a realiza o implementare de la distanta, inclusiv know-how-ul, o echipa de oameni profesionisti, foarte bine pregatiti. Suntem extrem de incantati de alegerea facuta, iar faptul ca implementarea s-a realizat remote nu a ingreunat sub nicio forma comunicarea dintre Pro Activ si Senior Software. E ca si cum echipa ar fi aici si nu avem niciun fel de bariera sau de sincopa.”
Alin Ionescu
Director Executiv Pro Activ

De asemenea, prin Senior CloudBridge, un sistem disponibil in cloud, utilizatorii SeniorERP pot beneficia si de serviciul de suport tot de la distanta. Operatorii Senior Software si departamentele IT ale organizatiilor se pot conecta in mod securizat la statiile de lucru ale utilizatorilor de sistem pentru a monitoriza functionarea optima a aplicatiei, pentru realizarea de upgrade-uri sau pentru a interveni rapid in remedierea unor situatii.

Descopera beneficiile pe care ti le poate aduce o solutie integrata pentru managementul afacerii!

Solicita o demonstratie personalizata!