UrsPack tine sub control costurile productiei si gestioneaza activitatea de vanzari cu sisteme Senior Software

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile aduse de solutile SeniorERP si SeniorVisualBI companiei UrsPack

UrsPack, unicul producator de ambalaje biodegradabile din Romania care se adreseaza exclusiv industriei HoReCa, si-a imbunatatit afacerea automatizand majoritatea proceselor. Compania suceveana tine sub control stocurile si costurile productiei, realizeaza analize detaliate de business si gestioneaza eficient vanzarile si relatiile cu clientii, cu ERP si BI de la Senior Software. Sustinut de solutii software perfect integrate, producatorul anticipeaza o dublare a cifrei de afaceri in 2023.

Jucatorul de top din industria de ambalaje biodegradabile din Romania, UrsPack, foloseste solutiile SeniorERPsoft ERP pentru gestionarea resurselor si SeniorVisualBIsoft Business Intelligence pentru raportare, analiza si vizualizare date, din portofoliul Senior Software. Cu o cifra de afaceri de circa 3 milioane de euro, UrsPack este singura companie din Romania care produce si personalizeaza la nivel industrial ambalaje biodegradabile din carton si se adreseaza exclusiv industriei HoReCa. Lunar, compania realizeaza in fabrica din Suceava zeci de milioane de ambalaje, din portofoliul acesteia facand parte numeroase restaurante si fast-food-uri, precum Mesopotamia, Spartan, Noodle Pack, Salad Box si Il Locale.

Solutiile de management al afacerii pe care UrsPack le utilizeaza din octombrie 2022, i-au oferit companiei numeroase beneficii, printre care se numara controlul costurilor de productie si al stocurilor, dar si o imagine clara asupra intregii afaceri. Pe baza rezultatelor obtinute pana in prezent, dar si a strategiilor de business pe care producatorul le va pune in aplicare cu ajutorul sistemelor Senior Software, acesta preconizeaza dublarea cifrei de afaceri in 2023.

Urspack utilizeaza cu succes sistemele software erp si bi pentru productie si distributie de la senior software 2023

”Ne-am dorit in mod special sa avem control asupra costurilor de productie. Sistemele Senior Software au influentat pozitiv atat partea de productie si vanzari, cat si cea de depozit si livrare. In zona de productie putem estima un consum si un cost mult mai realistic, iar pe partea de vanzari putem gestiona eficient tot ceea ce se discuta cu clientii, toate informatiile fiind structurate intr-un singur loc. Referitor la zona de depozit – livrare, ne ajuta mult sistemul cod de bare si procesul de scanare, pentru ca ne ofera control asupra stocurilor.

SeniorVisualBI ne ajuta prin rapoartele pe care le putem scoate cu privire la clienti, parteneri, produse, vanzari. Putem realiza analize rapide referitoare la fluctuatia costurilor, a vanzarilor catre anumiti clienti si in legatura cu evolutia produselor dupa criterii de interes. De asemenea, solutia de Business Intelligence ne ajuta in tot ceea ce inseamna estimari pe termen mediu si lung, cresteri la nivel de parteneri si nu numai, inclusiv pe zona de achizitii si, in mod special, pe partea de vanzari.”

Lucian Gradinaru, Director Executiv – UrsPack

Vezi studiul de caz video!

Anterior parteneriatului cu Senior Software, producatorul a intampinat dificultati pe mai multe planuri din lipsa unui program capabil sa gestioneze centralizat un volum imens de date si care sa sustina ritmul accelerat de dezvoltare a afacerii. Informatiile de business erau dispersate in diverse aplicatii neintegrate, iar accesul la datele de interes necesita mult timp si presupunea implicarea mai multor resurse, inclusiv pentru verificarea acuratetei acestora.

De asemenea, echipa UrsPack nu beneficia de o imagine clara asupra costurilor de productie sau asupra situatiei stocurilor din depozite. Raportarile cu privire la clienti, produse, parteneri, vanzari necesitau mult timp si alocarea unui numar mare de resurse, iar, in final, acestea nu cuprindeau intotdeauna informatii detaliate si actualizate. Structurarea si gestionarea informatiilor rezultate din relatia cu clientii era iarasi o preocupare care cauza dificultati pentru producator.

Ne dorim sa oferim cat mai multor companii posibilitatea de a inlocui ambalajele care sunt din plastic cu cele realizate din materiale biodegradabile. De la inceput ne-am propus sa fim eco-friendly si, in fiecare an, incercam sa ne dezvoltam tot mai mult si sa fim din ce in ce mai eficienti, iar un impediment foarte mare a fost faptul ca nu am avut un program destul de bun care sa ne ajute in acest sens.

Senior Software a venit cu o solutie excelenta pentru a digitaliza tot ceea ce se intampla in companie, de la productie si vanzari si pana la gestionarea depozitelor, iar acest lucru ne ajuta sa ne dezvoltam intr-un ritm armonios si foarte bine controlat. Sistemele ne permit sa scalam vanzarile si sa gestionam fiecare produs, sa ne dam seama unde avem pierderi, unde putem face mai mult, astfel incat sa obtinem profit mai mare. Suntem foarte multumiti de aceste sisteme si, impreuna cu Senior Software, vom dezvolta UrsPack ca sa ajunga acolo unde ne dorim.”

Vasile Avram Ursaciuc, Administrator – UrsPack

In ceea ce priveste planurile de viitor, producatorul urmareste sa imbunatateasca serviciile oferite clientilor, punandu-le la dispozitia acestora un portal pentru vanzari business-to-business performant, care sa ofere experiente cat mai bune de cumparare.

Despre UrsPack

Cu sediul in Suceava, UrsPack este unicul producator de ambalaje biodegradabile, cu capital 100% romanesc, care se adreseaza exclusiv industriei HoReCa. Compania produce, personalizeaza si comercializeaza o gama variata de ambalaje din carton pentru restaurante, fast-food-uri, catering, cofetarii si patiserii. Businessul dispune de o suprafata de 5.000 mp, are un personal format din 70 de angajati si puncte de lucru in toata tara, producand lunar zeci de milioane de ambalaje.

Despre Senior Software

Senior Software este furnizor si dezvoltator de sisteme software performante pentru managementul integrat al afacerilor. Fondata in 2003, compania a realizat peste 450 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii. Senior Software implementeaza sisteme ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in cinci locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, Timisoara) cu o echipa formata din peste 180 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii