STUDIU DE CAZ VIDEO:

Automatizarea proceselor in cadrul companiei Binal MOB (Lactate Torockoi)

Mai multe detalii in urmatorul video:

Compania care fabrica branzeturile Torockoi, respectiv producatorul Binal Mob din regiunea Transilvaniei, a implementat un pachet de sisteme pentru managementul integrat al afacerii, furnizat de catre Senior Software.

Producatorul sustine ca a reusit sa faca mai multe, intr-un timp mai scurt si cu date exacte. Solutiile software au contribuit, printre altele, la optimizarea operatiunilor din fabrica si a activitatii de distributie. Totodata, producatorul a imbunatatit comunicarea cu cei 500 de parteneri si a obtinut strategii de business mai eficiente prin ajustarea planului de actiune in functie de cerintele pietei.

“Ne-a ajutat sa optimizam foarte mult cuantumul vanzarilor, in sensul ca urmarim mult mai atent cum performeaza produsul la client. Avand acces la istoricul retururilor, am putut constata unde sunt probleme, ce solutii sunt necesare si astfel am scazut foarte mult retururile.”
Marius Chiorean
Property Manager Lactate Torockoi
Compania, care proceseaza zilnic 15.000 litri de lapte in fabrica din localitate Coltesti, a obtinut aceste rezultate si multe altele cu sistemele SeniorERPpentru managementul resurselor companiei, SeniorVisualBIpentru analiza datelor si SeniorSFApentru agentii de vanzari.
Binal Mob a ales solutiile Senior Software pe baza recomandarilor de la alti clienti privind stabilitatea softurilor si a posibilitatilor extinse de customizare.

Printre rezultatele inregistrate de producatorul Binal Mob cu solutiile ERP, BI si SFA se numara:

Vizibilitate crescuta asupra costurilor si veniturilor

Trasabilitate completa asupra produselor

Operativitate in sarcinile repetitive

Rapoarte si analize cu informatii complete

Planuri mai eficiente de vanzare

Date corecte si viteza mai mare in colectarea si prelucrarea acestora

Urmarirea pozitionarii businessului in teritoriu

Reducerea semnificativa a retururilor si costurilor

Colaborare imbunatatita cu clientii si furnizorii

Viziune clara si de ansamblu asupra core-businessului

Despre companie

Infiintata in 1994 in judetul Alba, compania Binal Mob produce branzeturi si alte derivate din lactate dupa retete elvetiene, cunoscute pe piata romaneasca prin brandul Torockoi.

Producatorul foloseste lapte colectat de la fermele din Depresiunea Trascaului pe care il proceseaza in fabrica din Coltesti. Portofoliul de produse cuprinde diferite sortimente de branzeturi, unt, smantana, cascaval, telemea si parmezan.

ani experienta
l lapte procesati zilnic
mil
EURO CA

Vezi ce avantaje poate oferi businessului tau o suita de sisteme integrate!

Detalii