STUDIU DE CAZ VIDEO:

Distribuitorul Verdon proceseaza rapid un volum mare de comenzi si realizeaza simplu rapoarte detaliate cu sistemele integrate ERP si BI

Mai multe detalii in urmatorul video:

Verdon Solution, companie din Sibiu ce comercializeaza online produse pentru agricultura si peisagistica, se bucura de procese de lucru optimizate si de control si vizibilitate completa asupra intregii afaceri, de cand foloseste sistemele integrate ERP si BI de la Senior Software. Distribuitorul a eliminat provocarile pe care le intampina si a reusit sa se dezvolte in ritmul dorit, ca urmare a automatizarii si a conectarii tuturor zonelor de business din companie.

“Marele avantaj oferit de SeniorERP este ca putem gestiona atat comenzile pentru care avem stoc, cat si pe cele pentru care nu avem stoc suficient si, in felul acesta, nu ratam nicio oportunitate de vanzare. Un alt mare plus al ERP-ului il reprezinta faptul ca ne ofera libertatea sa il integram cu alte softuri in care lucram. Legat de BI, in acest sistem e foarte usor sa vizualizezi grafic un raport si faptul ca, odata ce l-ai customizat, acesta se schimba in timp real, cronologic, este de mare importanta pentru noi.”
Adrian Blaga
CEO - Verdon Solution

Ce avantaje a obtinut compania?

Ca urmare a implementarii sistemelor integrate SeniorERP si SeniorVisualBI, echipa Verdon a inregistrat multiple avantaje, printre care se numara:

Organizarea tuturor informatiilor intr-o singura baza de date

Inlocuirea activitatilor manuale cu procese automatizate

Acces simplu si rapid la informatii si fluxuri de lucru conectate

Acuratete crescuta a datelor, asigurata prin utilizarea de sisteme integrate

Transmiterea cu usurinta a informatiilor dintr-un sistem in altul

Rapoarte financiar-contabile obtinute intr-un timp foarte scurt si fara erori

Importul automat in ERP al borderourilor trimise de curieri

Analize complexe realizate rapid, folosind date actualizate

Rapoarte P&L usor de generat si customizat

Strategii de business, care permit dezvoltarea afacerii

Situatia din companie inainte si dupa implementarea sistemelor ERP si BI

Decizia de a incepe colaborarea cu Senior Software a venit ca urmare a dorintei managerilor Verdon de a gestiona mai eficient afacerea. Inainte, distribuitorul utiliza un soft care prezenta multiple limitari si nu permitea analiza stocurilor, fluxurilor, comenzilor etc. O serie din procese se realizau manual, precum necesarul de aprovizionare stoc pe baza comenzilor de la clienti ce nu putea fi acoperite de stocul fizic, sau importul borderourilor trimise de curieri. Acestea erau consumatoare de timp si alte resurse, dar si predispuse erorilor.

De asemenea, generarea rapoartelor de contabilitate si a celor cu privire la vanzari, stocuri, profitabilitate si nu numai, era un proces anevoios, iar interventia umana in astfel de cazuri nu putea garanta acuratetea datelor. Lipsa vizibilitatii si a controlului asupra situatiilor din companie erau aspecte care ridicau dificultati in activitatea de zi cu zi, in scalarea businessului si in trasarea masurilor potrivite pentru dezvoltare.

In urma parteneriatului cu Senior Software, distribuitorul Verdon si-a optimizat intreaga activitate, realizand managementul integrat al afacerii.

Majoritatea operatiunilor au fost automatizate, procesele de raportare au fost imbunatatite si simplificate, iar, datorita integrarii sistemului ERP cu celelalte softuri din companie, echipa Verdon se bucura de fluxuri de lucru neintrerupte si acuratete maxima. In prezent, distribuitorul dispune de control si vizibilitate end-to-end asupra afacerii si are posibilitatea sa se dezvolte in ritmul dorit.

implementarea sistemelor software erp si bi in cadrul verdon solutions

“Schimbari pozitive au aparut imediat dupa implementare: fluxuri bine stabilite, finalizarea unei comenzi intr-un ritm accelerat, administrarea simpla a partenerilor, clientilor, comenzilor, stocurilor, vanzarilor, dar si a zonei de contabilitate, inclusiv e-Factura. Cel mai mult ne-a ajutat in organizarea companiei intr-un singur sistem, ne-a centralizat tot ce aveam nevoie intr-un singur loc.

Este foarte important sa te inconjori cu oameni care stiu ce fac si au viziune asupra viitorului, cum sunt cei de la Senior Software.”

Claudiu Taranu, CTO – Verdon Solution

Despre Verdon Solution

Verdon Solution este o companie infiintata in 2014, cu sediul in Sibiu, ce se ocupa cu comercializarea online de produse destinate agriculturii si peisagisticii, precum seminte, pesticide, ingrasamant, unelte de gradinarit, masini si scule pentru constructii.

Compania dispune de o suprafata de depozitare de 2.500 de metri patrati, spatiu logistic care deserveste magazinul online.

m2 suprafata depozitare
mil
RON CA
produse in portofoliu

Afla cum poti sa iti optimizezi activitatea cu pachetul ERP + BI!

Detalii