ERP – Studiu de caz – Bohemia / Koh-I-Noor – distributie Papetarie

Decizia implementarii SeniorERP am luat-o pe baza referintelor din piata.

Am inceput cautarea unui ERP pentru afacerea noastra de distributie pe baza recomandarilor. Decizia implementarii SeniorERP am luat-o pe baza referintelor din piata. Asa cum au dovedit-o indicatorii de business, SeniorERP si echipa Senior Software si-au dovedit compatibilitatea cu obiectivele noastre.
Maravela Dinu

Maravela Dinu

Director General, Koh-I-Noor Hardtmuth Romania

Background

Koh-I-Noor Romania este reprezentantul exclusiv pentru Romania al Koh-I-Noor Hardtmuth din Cehia, cunoscut pentru produsele de top de birotica si papetarie. Traditia brand-ului Koh-I-Noor in Romania si revenirea cu o gama diversificata de produse pe piata romaneasca sunt factori determinanti pentru pastrarea in topul preferintelor clientilor.

Provocare

Portofoliul impresionant de produse importate si distribuite pe piata romaneasca, derularea activitatii prin diverse canale de distributie locale si necesitatea unui timp redus de raspuns fata de clienti au constituit provocarile implementarii la demararea proiectului.

ERP – Studiu de caz – Bohemia / Koh-I-Noor – distributie Papetarie

Strategia propusa

Solutia propusa si implementata de Senior Software in cadrul Koh-I-Noor Romania are in vedere viitoarea extindere a activitatii de distributie pe intreg teritoriul tarii, cu multiple canale si puncte de lucru. Fiecarui canal de distributie i se pot genera rapoarte amanuntite pentru evaluare in functie de performante. Implementarea SeniorERP este structurata in jurul modulului de gestiune (achizitii-vanzari, gestiune stocuri, facturare), carora se pot adauga module de contabilitate, personal, mijloace fixe, rate, analiza financiara sau gestiunea activitatilor de service.
Acest fapt se traduce prin cresterea performantei, a nivelului de securitate si de scalabilitate in procesarea si utilizarea informatiilor, potrivit nivelului atins de companie.

Contributia noastra

Prin alegerea SeniorERP, Koh-I-Noor Romania are avantajul unei activitati continue, in cazul deschiderii de noi puncte de lucru in teritoriu este necesar un efort de timp scurt, fara pierderea controlului asupra datelor. Din start, divizia ERP a Senior Software a programat un studiu care sa acopere evolutia pe termen mediu – lung, in sens specific de crestere a volumului afacerii. Pe perioada efectiva de implementare, Senior Software s-a implicat activ in sprijinirea angajatilor Koh-I-Noor Romania la trecerea catre noua solutie software.

Beneficii asteptate

SeniorERP asigura optimizarea activitatii in cadrul companiilor de import si distributie, sprijinind buna functionare a procesului si cresterea cotei de business a Koh-I-Noor Romania. Solutia Senior Software permite controlul si managementul vanzarilor/achizitiilor, rapoarte si analize specifice gestiunii, vanzarilor si distributiei, analiza costului marfurilor si poate evidentia si optimiza nivelul stocurilor.