STUDIU DE CAZ VIDEO:

Light Candel Art a redus cu 30% timpii de pregatire a comenzilor cu solutiile de management al afacerii de la Senior Software

Mai multe detalii in urmatorul video:

Distribuitorul de lumanari si candele Light Candel Art a reusit sa depaseasca provocarile de business si sa optimizeze procesele din companie, dezvoltandu-si afacerea in ritmul dorit cu ajutorul sistemelor SeniorERP, SeniorVisualBI si WMS de la Senior Software. Datorita acestor solutii, compania gestioneaza eficient stocurile, activitatile din depozit, dar si tranzactiile comerciale cu IKA si cele de pe piata traditionala, reusind totodata sa conceapa rapid strategiile potrivite de business pe baza unor analize precise si rapoarte detaliate.

“Ceea ce mi-a placut la Senior Software a fost disponibilitatea de a se potrivi dorintelor noastre. Seniorul a venit cu o oferta potrivita necesitatilor noastre si la un pret acceptabil, ceea ce a si determinat aceasta colaborare frumoasa. Solutiile Senior Software ne-au ajutat foarte mult, sunt perfecte pentru afacerea noastra, si fara acestea nu cred ca am mai putea functiona in momentul de fata.”
Ciprian Zeca
Director Economic - Light Candel Art

Ce avantaje a obtinut compania?

Ca urmare a utilizarii sistemelor integrate ERP, BI si WMS, furnizate de catre Senior Software,
echipa Light Candel Art a obtinut urmatoarele:

Management eficient al resurselor, operatiunilor financiar-contabile, vanzarilor si activitatilor logistice

Acces in timp real la informatii despre stocuri, preturi, furnizori, clienti si vanzari

Simplificarea fluxurilor de lucru, cresterea productivitatii angajatilor si imbunatatirea relatiilor cu partenerii

Reducerea cu 30% a timpului de procesare comanda si alte economii importante de timp

Optimizarea spatiului de depozitare, inventarieri rapide si estimari precise ale necesarului de stoc

Sustinere in dezvoltarea afacerii prin rapoarte detaliate si analize complexe generate simplu

Vizibilitate si control crescut asupra stocurilor si identificarea rapida si corecta a produselor din depozit

Directii si strategii de business mai eficiente, stabilite intr-un timp scurt si bazate pe date corecte

Situatia din companie inainte si dupa implementarea sistemelor ERP, BI si WMS

Decizia de a incepe colaborarea cu Senior Software a venit din dorinta distribuitorului de a optimiza procesele de lucru si de a gestiona integrat afacerea cu ajutorul unor sisteme care acceseaza o baza de date unica.

Compania, care a inceput cu 2 angajati, 15 sortimente in portofoliul de produse si un spatiu de depozitare de 80 de metri patrati, a ajuns treptat la 70 de angajati, circa 1.000 de SKU-uri si spatii de depozitare de aproximativ 5.000 m2, cu o capacitate de 10.000 de paleti. In acest context, principala provocare a distribuitorului era cea de a face fata necesitatilor de stocare si de gestiune a informatiilor legate de clienti, furnizori si marfa, iar vechiul program utilizat de companie nu era suficient de complex pentru a acoperi toate nevoile businessului.

Prin urmare, pentru a-si imbunatati activitatea si a realiza un management integrat al afacerii, distribuitorul s-a indreptat spre oferta pusa la dispozitie de Senior Software, formata din sistemele ERP, BI si WMS. Softurile i-au permis cresterea vanzarilor si dezvoltarea afacerii.

light candel art utilizeaza cu succes sistemele integrate erp bi si wms de la senior software 2

“Informatiile pe care le avem in SeniorERP sunt extrem de multe: preturi, vanzari, clienti, furnizori, iar toate aceste date sunt aduse in fata in momentul in care ai nevoie de ele. Pe langa SeniorERP, de la Senior Software am achizitionat si solutia BI, iar, mai apoi, sistemul WMS. Cu BI, realizam rapoarte si analize, iar extragerea informatiilor necesare se face rapid, ceea ce ne permite sa economisim timp. WMS-ul ne ajuta sa gestionam optim depozitul, ne arata in fiecare moment unde avem fiecare articol si de ce cantitate dispunem pe fiecare tip de produs. Dupa implementarea acestei solutii am avut o crestere a cifrei de afaceri cu circa 40%, care s-a realizat cu ajutorul WMS-ului.”

Ciprian Zeca, Director Economic – Light Candel Art

Despre Light Candel Art

Business infiintat in 2008, Light Candel Art este o afacere care se ocupa de distributia de lumanari, candele, betisoare parfumate, uleiuri aromate etc.

In prezent, compania are o cifra de afaceri de peste 124 milioane RON, iar majoritatea vanzarilor sunt realizate catre marile magazine si hipermarketuri din diferite colturi ale tarii. De asemenea, distribuitorul comercializeaza produse si prin intermediul propriului magazin online, dar si prin platforma marketplace trada.ro.

mil
RON CA
m2
suprafata depozit
angajati

Afla cum poti obtine si tu astfel de rezultate cu sistemele integrate de la Senior Software!

Detalii