STUDIU DE CAZ VIDEO:

Spy Shop, liderul pietei online din Romania in distributia de echipamente de securitate, a redus cu 40% timpul de procesare comenzi

Mai multe detalii in urmatorul video:

Cu ajutorul sistemelor SeniorERP si WMS, de la Senior Software, compania Spy Shop din Timisoara, a automatizat majoritatea proceselor de lucru si gestioneaza integrat afacerea. In prezent, businessul realizeaza managementul optim pentru 4 depozite, ce au un stoc permanent in valoare de 5 milioane de euro, si proceseaza intr-un timp mai scurt si fara erori comenzile provenite din magazinul online, reducand totodata rata de retur. Darorita sistemelor perfect integrate, distribuitorul de echipamente de securitate dispune de o imagine clara asupra afacerii, ceea ce ii permite sa isi desfasoare optim activitatea, sa valorifice la maxim resursele companiei si sa conceapa cele mai eficiente strategii de business.

“Dupa implementarea solutiei ERP de la Senior Software, lucrurile au devenit mult mai clare. Stim fiecare segment de clienti ce anume cumpara, stim unde suntem profitabili si, astfel, putem sa stabilim categoriile de produse si produsele cheie in care sa investim pentru viitor. Solutia SeniorERP a optimizat fluxurile noastre prin interconectarea tuturor platformelor si, astfel, putem sa fim mai eficienti cu mai putini oameni.”
Florin Maritescu
CEO – Spy Shop

Ce avantaje si beneficii a obtinut compania?

Eliminarea activitatilor redundante si fluidizarea
fluxului de date

Conectarea magazinului online cu ERP si preluarea rapida si fara erori a datelor

Cresterea acuratetei informatiilor si reducerea cu 40% a ratei de retur

Transmiterea in timp real a comenzilor catre depozit si gestionarea optima a stocului

Scaderea cu 40% a duratei de timp necesara procesarii comenzilor de clienti

Depozitarea inteligenta a produselor si scurtarea traseelor de picking

Reducerea cu 80% a timpilor de picking si imbunatatirea cu 60% a acuratetei stocurilor

Conceperea de strategii eficiente cu privire la vanzari, profit, categorii de clienti / produse

Instruirea noilor operatori din depozit in maxim 5 zile, fata de cateva luni

Imbunatatirea relatiilor cu clientii si identificarea de noi oportunitati de business

Situatia din companie inainte si dupa implementarea sistemelor ERP si WMS

Decizia de a incepe colaborarea cu Senior Software a venit din dorinta distribuitorului de a optimiza procesele de lucru si de a gestiona integrat afacerea cu ajutorul unor sisteme care acceseaza o baza de date unica. La alegerea furnizorului de solutii software, distribuitorul a tinut cont de feedbackul din piata.

Inainte de implementarea sistemelor ERP si WMS de la Senior Software, compania folosea solutii neintegrate care prezentau o serie de limitari si cauzau dificultati in gestionarea afacerii. Anterior parteneriatului cu Senior Software, informatiile nu puteau fi centralizate intr-o singura baza de date si procesele de lucru nu erau conectate, iar managerii nu dispuneau de o imagine clara asupra vanzarilor, stocului si nu numai. In depozite, identificarea produselor se facea cu dificultate, apareau erori, iar instruirea noilor angajati dura cateva luni.

Dupa implementarea sistemelor de la Senior Software, toate aceste provocari au fost solutionate datorita automatizarii fluxurilor de lucru si a legaturilor formate intre diferite zone de business. Distribuitorul a obtinut mai mult control si vizibilitate asupra afacerii si poate identifica rapid directiile potrivite de business pe baza analizelor si rapoartelor detaliate din ERP. Intregul proces de preluare si pregatire comenzi a fost eficientizat ca urmare a integrarii SeniorERP cu magazinul online si cu solutia pentru managementul depozitelor.

Spy Shop, liderul pietei online din Romania in distributia de echipamente de securitate, a redus cu 40% timpul de procesare comenzi

“Odata cu implementarea solutiilor SeniorERP si WMS, relatia cu clientii s-a imbunatatit. Pana acum, colaborarea cu Senior Software este una foarte buna, am avut foarte mult sprijin din partea echipei de suport si, daca lucrurile merg in aceeasi directie, vad un viitor stralucit pentru ambele companii.

Privind in urma, am ajuns la concluzia ca solutia oferita de Senior Software a fost cea mai buna optiune si, astfel, ne-a ajutat sa devenim numarul 1 in Romania pe segmentul de security.”

Florin Maritescu, CEO – Spy Shop

Despre Spy Shop

Cu o cifra de afaceri de 20 de milioane de euro, Spy Shop este jucator de top pe piata online din Romania in distributia de echipamente de securitate.

Compania din Timisoara dispune de o gama variata de produse de securitate, monitorizare si supraveghere, avand in portofoliu peste 40 de branduri, pe care le comercializeaza prin intermediul magazinului spy-shop.ro. Totodata, furnizorul are o retea de distributie de peste 2000 de instalatori si 4 depozite cu o suprafata totala de 5000 de metri patrati.

+
branduri comercializate
m2 suprafata depozite
mil
EURO CA

Afla cum poti obtine si tu rezultate remarcabile cu sistemele integrate de la Senior Software!

Detalii