Studiu de caz VIDEO:

Optimizarea proceselor de productie si vanzari in cadrul companiei Mirdatod Prod

Solutii implementate: SeniorERP & SeniorVisualBI

Mai multe detalii in urmatorul video:

Mirdatod Prod, producator al brandului ”Telemea de Ibanesti”, a avut o evolutie impresionanta in ultimii 4 ani, de cand utilizeaza sistemele performante pentru managementul integrat al afacerii, ERP si BI, furnizate de Senior Software.

Cu ajutorul solutiilor pentru gestionarea resurselor si analiza datelor producatorul si distribuitorul de branzeturi si alte derivate din lapte a obtinut multiple beneficii, simplificand si imbunatatind procesele de productie si vanzari.

“In urma cu 4 ani nu vedeam atat de multe oportunitati si atat de multe informatii obtinute intr-un timp asa de scurt, sa putem analiza lucrurile si sa luam decizii. Acum, sigur ca vedem adevarata valoare a acestui soft. E o diferenta de la cer la pamant fata de modalitatea de lucru de dinainte.”
David Todoran
Administrator, Mirdatod Prod

Ce avantaje a obtinut compania?

Printre schimbarile inregistrate in companie, cu sustinerea sistemelor SeniorERP si SeniorVisualBI, se numara:

Automatizarea operatiunilor din productie si vanzari

Gestionarea optimizata a resurselor

Reducerea timpilor de lucru si de procesare comenzi

Reducerea costurilor din productie

Acuratete crescuta a datelor si trasabilitate

Identificarea si solutionarea rapida a problemelor

Generarea de rapoarte si analize detaliate

Rapiditate in accesarea oricarei informatii

Imbunatatirea procesului decizional

Formarea de noi parteneriate avantajoase

Vizibilitate completa asupra stocurilor

Control crescut asupra intregii afaceri

In 2018, compania a decis sa investeasca in sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI, inlocuind vechiul soft utilizat de producator. Decizia a avut la baza necesitatea de a automatiza operatiunile de planificare si gestionare a resurselor, dar si de raportare si analiza, cu solutii scalabile si usor de folosit, care sa sustina, fara probleme, extinderea afacerii.

Pe langa faptul ca a simplificat enorm modul de lucru, sistemul ERP ofera companiei, in cateva zeci de secunde, date esentiale pentru desfasurarea activitatilor de zi cu zi.

Informatiile din BI, pe de alta parte, au dus la deschiderea unei noi fabrici, la formarea unor parteneriate avantajoase si la extinderea gamei de produse.

In continuare, prin parteneriatul cu Senior Software, compania are in plan sa creasca si mai mult productia, utilizand fabricile din Ibanesti si Reghin la capacitate maxima si, totodata, sa intareasca pozitia brandului pe piata de produse lactate.

Studiu de caz VIDEO: Optimizarea proceselor de productie si vanzari in cadrul companiei Mirdatod Prod

“Cu ERP de la Senior Software, lucrurile sunt mult mai facile pe zona de vanzari, situatiile si informatiile vin mult mai repede. Sistemul […] ne ofera, in doar cateva zeci de secunde, date despre materii prime, consum, cantitati si despre absolut orice din productie. Solutia SeniorVisualBI ne-a influentat doar pozitiv. Inclusiv decizia de a construi o alta fabrica s-a bazat pe analiza si informatiile din BI.

Ii sfatuiesc pe cei care au ca tel extinderea afacerii sa foloseasca solutiile smart. Cred ca este imposibil sa ai o imagine cat mai complexa asupra companiei fara un soft performant.”

David Todoran – Administrator, Mirdatod Prod

Despre companie

Mirdatod Prod desfasoara activitati de productie si distributie de branzeturi si alte produse lactate. Compania a inceput activitatea in 1995, ca o afacere de familie, si a devenit cunoscuta pe piata din Romania prin produsul ”Telemea de Ibanesti”, cu atestat DOP. Detinuta de fratii Mircea si David Todoran, compania are sediul in judetul Mures, dispune de 185 de angajati si proceseaza in fabricile din Ibanesti si Reghin circa 80.000 litri lapte pe zi, materie prima colectata de la peste 4.000 de fermieri din zona. In 2021, compania a avut o cifra de afaceri de 13,5 miloane euro, iar pentru 2022 managerii acesteia se asteapta sa atinga 20 milioane euro. Portofoliul de produse al companiei cuprinde: cascaval, urda, unt, chefir, branza de burduf si multe altele, acestea fiind comercializate atat pe piata interna, cat si in afara Romaniei.

ani experienta
angajati
litri lapte procesati zilnic

Afla cum poti obtine si tu beneficii majore pentru afacerea ta cu pachetul ERP +BI!

Detalii