STUDIU DE CAZ VIDEO:

Producatorul branzeturilor Torockoi: “Aceste solutii digitale iti spun exact ce ai de facut astazi, ca maine sa faci profit”

Mai multe detalii in urmatorul video:

De Coltesti, compania din judetul Alba care produce branzeturile Torockoi, a fluidizat procesele de lucru si gestioneaza integrat afacerea cu sisteme software perfect conectate, puse la dispozitie de Senior Software. Solutiile software folosite de companie sunt: SeniorERPsoft pentru gestionarea resurselor, SeniorVisualBIsoft pentru analiza si raportare, MESsoft pentru managementul activitatii de productie si SeniorSFAsoft pentru automatizarea fortei de vanzari.

“Sistemul ERP a venit de fiecare data in intampinarea problemelor pe care noi le-am ridicat. Prin integrarea dintre SeniorERP si programul SFA, am obtinut un flux mult mai bun de transmitere a datelor din teren spre partea de procesare, spre fabrica, si ulterior spre depozit, apoi catre zona de pregatire si livrare produse.

BI-ul, pe de alta parte, ne ofera o vedere de ansamblu clara si ne ajuta sa luam anumite decizii. Solutia MES a digitalizat procesele din cadrul unitatii de productie, ne-a ajutat sa reducem costurile si sa eliminam timpii de inactivitate si riscul de eroare umana. In prezent, oamenii sunt mult mai conectati la ceea ce facem, toata lumea stie exact ce are de facut, iar interconectarea dintre sisteme ne permite sa avem o transparenta mult mai mare.”

Marius Chiorean
Director Vanzari - De Coltesti (Lactate Torockoi)

Avantaje si beneficii obtinute de companie:

Acces instant la date actualizate (productie, stoc, vanzari, clienti)

Economii de 3 ore pe zi in pregatirea facturilor, a comenzilor etc.

Vizibilitate crescuta asupra operatiunilor si resurselor companiei

Reducerea costurilor prin automatizarea proceselor

Trasabilitate completa, de la materia prima la produs finit si invers

Eliminarea riscului de eroare umana din procesul de pregatire comanda

Urmarirea facila a productiei si mentinerea unui standard ridicat de calitate

Viteza mai mare si acuratete maxima in transmiterea comenzilor din teritoriu

Imbunatatirea procesului decizional si a performantelor de business

Compensarea angajatilor dupa performante dovedite si cresterea productivitatii

“Este linistitor faptul ca avem toate solutiile de la acelasi provider”

Colaborarea cu Senior Software a inceput din dorinta echipei De Coltesti de a avea un partener stabil, cu rezultate dovedite, ce dispune de o suita completa de sisteme pentru managementul afacerii si poate furniza solutii potrivite si sustinerea necesara in fiecare etapa de dezvoltare.

Cu sistemele Senior Software, producatorul a obtinut control total asupra operatiunilor de business, de la preluarea comenzilor, lansarea lor in productie, gestionarea resurselor si monitorizarea etapelor de lucru din fabrica, pana la obtinerea produselor finite si livrarea acestora catre client.

“Este linistitor faptul ca avem toate solutiile de la acelasi provider. Ca si companie, iti doresti un partener de incredere ce are un paletar cat mai larg si lucreaza atat la un nivel mai mic, cat si la un nivel mai mare, stiind astfel sa te ajute in fiecare etapa de dezvoltare.

Relatia cu Senior Software a inceput in 2018 si a fost intotdeauna una trasparenta, corecta, iar prin solutiile implementate putem spune ca dispunem de o digitalizare integrata. Tot ce operam in ERP, se vede in MES, iar ce facem in MES, se vede automat in ERP. Mai departe, totul ajunge intr-un tablou general in BI si te ajuta sa iei decizii concrete care sa iti imunatateasca activitatea. Afli cum sa devii mai bun in ceea ce faci. Aceste solutii digitale te pregatesc pentru viitor, adica iti spun exact ce ai de facut astazi, ca maine sa faci profit.”

Marius Chiorean, Director Vanzari – De Coltesti (Lactate Torockoi)

Despre De Coltesti

Compania De Coltesti, cunoscuta pentru produsele lactate Torockoi, a fost infiintata in 1994. Afacerea din judetul Alba se concentreaza pe productia de branzeturi si alte derivate din lapte. Produsele sunt realizate in fabrica din localitatea Coltesti, producatorul urmand retete elvetiene si utilizand tehnologii de ultima generatie.

Gama de produse include: diverse sortimente de cascaval, branza moale, unt, branza maturata si nu numai. Produsele, realizate cu lapte provenit de la fermele din Depresiunea Trascaului, sunt livrate catre clienti prin flota proprie a companiei De Coltesti.

parteneri deserviti
litri de lapte procesati zilnic
mil
EURO CA

Afla cum poti obtine si tu rezultate remarcabile cu sistemele integrate de la Senior Software!

Detalii