Agroland gestioneaza comenzile mai usor cu sistemele Senior Software

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile aduse de solutiile integrate ERP si B2B de la Senior Software

Agroland si-a imbunatatit procesele din companie si a crescut vanzarile cu ajutorul solutiilor integrate ERP si B2B de la Senior Software.

Agroland, cea mai mare retea de magazine agricole din Romania, a crescut vanzarile si a imbunatatit fluxurile de lucru din companie cu ajutorul sistemelor SeniorERP si SeniorB2B de la Senior Software.

Cele mai importante beneficii aduse in activitatea companiei dupa implementarea celor doua sisteme sunt:

Fluxuri de lucru automatizate

Economii de timp si acuratete crescuta

Comunicare mai buna cu partenerii si clientii

Sustinere in cresterea vanzarilor

Procesare mult mai rapida a comenzilor

Reduceri majore in numarul de erori

Gestionare mai eficienta a resurselor companiei

Actualizare corecta si in timp real a datelor

Vizibilitate mai mare a produselor in website

Transparenta si trasabilitate completa a tranzactiilor

agroland implementare sisteme software erp si business to business

“B2B ne-a ajutat sa trecem de la comenzile realizate prin e-mail la comenzi automatizate, cu transmitere foarte rapida in ERP si cu generare imediata de facturi si avize. Am scurtat foarte mult timpii si am eficientizat activitatea, eliminand erorile umane.
In plus, totul este mai clar si transparent. Clientii au o imagine clara asupra tuturor gamelor de produse, isi fac singuri comenzile si au acces la istoricul acestora, in timp ce produsele au o expunere mai buna si le putem atasa imagini, detalii de produs. Am inregistrat cresteri in vanzari, iar solutia B2B a contribuit la acest aspect.”

Valentina Balan, Project Manager – Agroland Business System

Despre Agroland

Agroland Business System este o afacere din Timisoara, infiintata in 1997. In prezent, compania detine cel mai mare lant din Romania de magazine specializate pe segmente de gradinarit, ingrijirea animalelor de companie si hobby farming. Comercializarea produselor se realizeaza atat in mod direct prin magazinele traditionale, cat si online prin intermediul magazinului virtual.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat peste 450 de implementari de succes si dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, cu o echipa formata din 160 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii