AnveloSHOP.ro isi gestioneaza operatiunile cu sistemele Senior Software

Citeste despre beneficiile obtinute de AnveloSHOP cu ajutorul solutiilor SeniorERP si SeniorVisualBI

AnveloSHOP.ro, unul dintre cei mai importanti vanzatori de anvelope si jante din mediul online, si-a imbunatatit procesele din companie cu ajutorul sistemelor software SeniorERP si SeniorVisualBI.

Magazinul online AnveloSHOP.ro si-a imbunatatit considerabil productivitatea si gestiunea stocurilor si a redus timpul de procesare a comenzilor, urmare a implementarii unui pachet de softuri de la Senior Software. Cu o cifra de afaceri de peste 5,6 milioane euro si o oferta vasta de anvelope si jante noi, retailerul online realizeaza un management mai eficient al resurselor si emite rapoarte si analize relevante pentru deciziile de business utilizand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Sistemele folosite i-au permis companiei sa automatizeze o serie de procese repetitive precum:

Actualizarea produselor in site

Importul listelor de preturi si a facturilor de achizitie

Generarea documentelor de livrare

„Am obtinut castig de timp, indiscutabil. Cele mai importante avantaje sunt: culegerea centralizata, cu un efort redus, a tuturor datelor importante pentru derularea afacerii si obtinerea de rapoarte concludente si in timp real. Nu mai putem sa ne dispensam de aceste solutii.“
Gabriel Tofan
Managing Director AnveloSHOP.ro

Comenzile online sunt acum livrate in aceeasi zi, exceptand perioadele aglomerate (ninsori abundente, Black Friday). Rapoartele de business, ce pot fi emise din solutiile ERP si BI, permit obtinerea unei imagini reale si corecte asupra companiei, lucru ce ajuta la imbunatatirea proceselor decizionale. In ceea ce priveste viitorul AnveloSHOP.ro, echipa de management este convinsa ca solutiile software vor juca in continuare un rol cel putin la fel de important in optimizarea activitatii.