Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

AnveloSHOP.ro isi gestioneaza operatiunile cu sistemele Senior Software

AnveloSHOP.ro, unul dintre cei mai importanti vanzatori de anvelope si jante din mediul online, si-a imbunatatit procesele din companie cu ajutorul sistemelor software SeniorERP si SeniorVisualBI.

logo anveloshop erpMagazinul online AnveloSHOP.ro si-a imbunatatit considerabil productivitatea si gestiunea stocurilor si a redus timpul de procesare a comenzilor, urmare a implementarii unui pachet de softuri de la Senior Software. Cu o cifra de afaceri de peste 5,6 milioane euro si o oferta vasta de anvelope si jante noi, retailerul online realizeaza un management mai eficient al resurselor si emite rapoarte si analize relevante pentru deciziile de business utilizand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Sistemele folosite i-au permis companiei sa automatizeze o serie de procese repetitive precum:

  • Actualizarea produselor in site
  • Importul listelor de preturi si a facturilor de achizitie
  • Generarea documentelor de livrare

Am obtinut castig de timp, indiscutabil. Cele mai importante avantaje […] sunt: culegerea centralizata, cu un efort redus, a tuturor datelor importante pentru derularea afacerii si obtinerea de rapoarte concludente si in timp real. Nu mai putem sa ne dispensam de aceste solutii

Gabriel Tofan, Managing Director AnveloSHOP.ro

Comenzile online sunt acum livrate in aceeasi zi, exceptand perioadele aglomerate (ninsori abundente, Black Friday). Rapoartele de business, ce pot fi emise din solutiile ERP si BI, permit obtinerea unei imagini reale si corecte asupra companiei, lucru ce ajuta la imbunatatirea proceselor decizionale. In ceea ce priveste viitorul AnveloSHOP.ro, echipa de management este convinsa ca solutiile software vor juca in continuare un rol cel putin la fel de important in optimizarea activitatii.

Citeste comunicatul integral pe www.seniorsoftware.ro

Descarca prezentarea completa a sistemului SeniorERP!