Atu Tech, cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, a redus cu 70% timpul de facturare, cu ERP de la Senior Software

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile aduse de solutia SeniorERP companiei Atu Tech

Atu Tech, cel mai mare magazin online romanesc de sisteme de securitate, a redus considerabil timpul de facturare si a imbunatatit acuratetea datelor cu solutia ERP de la Senior Software. In urma celor mai recente investitii, printre care se numara si achizitia sistemului de management al resurselor, retailerul estimeaza ca va inregistra anul acesta o crestere de 15% a cifrei de afaceri.

Atu Tech, compania din Sibiu cu cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, a redus cu circa 70% timpul dedicat facturarii si a crescut semnificativ acuratetea datelor ca urmare utilizarii solutiei ERP de la Senior Software.

Cu peste 4.000 de produse in portofoliu si servicii oferite printr-o retea de peste 1.000 de instalatori parteneri, Atu Tech isi gestioneaza mai eficient afacerea in urma parteneriatului cu Senior Software. Retailerul a ales sa foloseasca de la acest furnizor sistemul SeniorERPsoft ERP pentru managementul resurselor, iar beneficiile nu au intarziat sa apara.

Atu Tech, cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, a redus cu 70% timpul de facturare, cu ERP de la Senior Software

“Putem spune ca am economisit cel putin 70% din timpul de facturare dupa implementarea solutiei ERP si am redus numarul de erori la mai putin de 2%. Acum, managementul poate lua decizii mult mai aplicat si mai rapid datorita informatiilor din ERP, fluxurile operationale au fost imbunatatite si totul se misca mai rapid.”

Sorin Felea – Director Atu Tech

Inainte de achizitia acestui soft ERP, compania utiliza un sistem clasic de facturare si gestiune, iar trecerea la solutia oferita de Senior Software a venit din nevoia de a duce businessul catre un alt nivel de eficienta prin automatizarea proceselor de facturare, gestiune si contabilitate.

Managerii Atu Tech au decis sa implementeze solutia ERP de la Senior Software datorita complexitatii acesteia si a posibilitatilor extinse de personalizare pe care le include. In alegerea furnizorului de sisteme software, retailerul online a tinut cont inclusiv de dedicarea continua a acestuia pentru imbunatatirea si adaptarea solutiei la cerintele pietei.

“Acum avem acces mult mai usor la informatie […] putem face diverse analize pe clienti, pe produse.”

”Cel mai mare avantaj rezultat din parteneriatul cu Senior Software il constituie informatia oferita. Acum avem acces mult mai usor la informatie datorita modului in care este structurat sistemul SeniorERP. Putem vedea exact cat am vandut per stoc / per produs / per import / per client, putem exporta date in Excel si putem face diverse analize pe clienti, pe produse.

Al doilea avantaj este posibilitatea de automatizare, incepand de la procesele de facturare si de gestiune a stocului, pana la conexiunea cu alte softuri, precum cel de automatizare a livrarilor – care ne permite sa gestionam mult mai usor relatia cu firmele de curierat.”

a mentionat Sorin Felea, Director Atu Tech

Integrarea solutiei SeniorERP cu aplicatia pentru livrari face posibila vizualizarea si gestionarea tuturor livrarilor intr-un singur loc si permite imbunatatirea deciziilor din aceasta zona. Compania Atu Tech colaboreaza cu 5 firme de curierat, iar utilizarea solutiilor de automatizare ajuta retailerul sa aleaga cel mai bun curier in functie de zona in care trebuie livrate coletele si in concordanta cu cel mai bun pret, obtinand astfel reducerea costurilor, dar si a timpilor de livrare.

Reprezentantii Atu Tech si-au propus sa continue demersurile privind digitalizarea afacerii pentru a eficientiza cat mai mult procesele operationale, aspecte prin care vor sustine cresterea businessului si planurile de mentinere a pozitiei dominante din piata.

”Pentru anul in curs, estimam o crestere de 15% a cifrei de afaceri, evolutie sustinuta de investitii de 1 milion de euro in consolidarea pozitiei de lider pe piata, diminuarea timpilor de livrare a coletelor, cresterea numarului de produse listate in site la peste 15.000 si suplimentarea stocurilor pentru toate categoriile, concomitent cu marirea echipei.”
Sorin Felea
Director Atu Tech

Despre Atu Tech

Infiintata in 2011, Atu Tech este o companie din Sibiu care ofera sisteme de securitate prin intermediul magazinului online a2t.ro, dar si servicii de consultanta si suport. Cu o cifra de afaceri de 13 milioane de euro, Atu Tech este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania. In portofoliul de produse al retailerului se regasesc: sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma, control, acces, automatizari porti, interfoane, videointerfoane etc.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 450 de implementari de succes si dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, cu o echipa formata din 160 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii