Cel mai mare depozit de carte din Romania foloseste WMS de la Senior Software

Cel mai mare depozit de carte din tara a fost deschis recent de catre Libris.ro.

Cel mai mare depozit de carte din tara a fost deschis recent de catre Libris.ro. Compania a ales sa utilizeze solutia WMS de la Senior Software pentru a automatiza operatiunile din noul spatiu de stocare.

Anul acesta, Libris.ro a hotarat sa raspunda trendului crescator estimat pentru vanzari prin deschiderea celui mai mare depozit de carte din Romania si automatizarea acestuia cu o solutie de management performanta. Astfel, compania recunoscuta ca unul dintre cei mai mari retaileri de carte din tara, a decis sa isi gestioneze noul depozit, cu o suprafata totala de 5.000 de metri patrati, cu sistemul WMS furnizat de catre Senior Software.

Am ales sa implementam sistemul WMS de la Senior Software pentru a creste rapiditatea si calitatea livrarilor. Astfel, noile fluxuri logistice ne vor permite ca toate promisiunile librariei noastre online sa fie tinute, dar si sa facem loc pentru noi angajamente.
Laura Teposu
General Manager Libris.ro

Cresterea capacitatii de livrare si o mai mare acuratete a datelor sunt doar doua dintre numeroasele beneficii inregistrate de Libris.ro ca urmare a extinderii spatiului de stocare si a investitiilor facute in sisteme software. Solutia pentru gestiunea depozitului, utilizata in prezent de retailerul de carte, a fost completata cu o serie de echipamente hardware de la Trada, precum cititor de coduri de bare, imprimanta termica, cartuse imprimanta si toner imprimanta.

Flexibila si intuitiva, solutia WMS permite echipei manageriale gestionarea unui numar nelimitat de produse si angajati, sistemul fiind prevazut cu functionalitati de scanare marfa la receptie, pick-by-light/by-voice, inventariere automata, raportare, urmarire KPI si nu numai.

Soft-ul va contribui la cresterea productivitatii angajatilor, la obtinerea unei vizibilitati end-to-end si a unei trasabilitati complete. Astfel, Libris.ro va beneficia de un control deplin asupra stocurilor si o procesare mai rapida a comenzilor, toate acestea cu o reducere semnificativa a erorilor umane.

Solutia WMS este dezvoltata pe platforma Mantis, lider in domeniul furnizarii de sisteme informatice si consultanta pentru logistica din sud-estul Europei. Sistemul incorporeaza bune practici testate si validate de catre peste 600 de companii din intreaga lume.