Control si trasabilitate completa

pentru Ideal Feroluc, cu sistemele integrate

Senior Software

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile aduse de solutiile SeniorERP, SeniorVisualBI si WMS distribuitorului Ideal Feroluc

Ideal Feroluc, compania din Bacau care se ocupa de import si distributie de accesorii pentru mobilier, a investit in solutiile Senior Software pentru a-si automatiza activitatea din depozite si mare parte din procesul de vanzare. Astfel, distribuitorul a obtinut economii majore de timp, acces in timp real la raportari si analize detaliate, trasabilitate completa si control asupra afacerii.

Ideal Feroluc, distribuitorul de accesorii pentru mobilier si tapiterie din Bacau, a investit intr-un pachet de sisteme software integrate furnizat de Senior Software, achizitie care i-a adus economii insemnate de timp si o gestionare eficienta a resurselor companiei.

Businessul a ales solutiile WMS, SeniorERP si SeniorVisualBI, sisteme care i-au permis sa automatizeze o buna parte din fluxurile de lucru, sustinand totodata planurile de extindere ale afacerii.

Prin digitalizarea proceselor, posibila cu WMS, activitatea depozitelor din Bacau si Brasov a fost cu mult simplificata, angajatii asimiland rapid noul mod de lucru. Sistemul permite gestionarea usoara a operatiunilor si resurselor din zonele de depozitare, ceea ce ii ofera distribuitorului o gama larga de beneficii, printre care se numara:

Reducerea considerabila a timpilor pentru picking si etichetare

Imbunatirea acuratetii si a controlului asupra stocului si taskurilor

Asezare la raft si depozitare inteligenta, in functie de sezonalitate, cantitate etc.

Eficientizarea livrarilor si a verificarilor din zona de livrari

Asigurarea unei trasabilitati end-to-end

feroluc comunicat wms erp bi soft gestionare afaceri bg 1
“Acum, totul se rezuma la cateva secunde per reper. Avem control total asupra marfurilor.”

”Sistemul face tot ceea ce mi-am dorit sa faca un WMS, plus multe alte lucruri care nu credeam ca sunt posibile si ma ajuta foarte mult. Asigura trasabilitate completa, oferind vizibilitate asupra stocului si a intregului proces, incepand de la receptia si depozitarea produselor in zona de paleti si trecerea acestora prin etapele de picking si livrare.
Inainte, cu vechiul program, alocam cam un minut pentru fiecare reper, iar la 1000 de repere / zi, ajungeam la 1000 de minute dedicate doar pentru acest task, adica 40% din munca in program. Acum, totul se rezuma la cateva secunde per reper. Avem control total asupra marfurilor. Cu WMS stim oricand, cu exactitate, ce stoc si ce cantitate avem pe fiecare locatie […] facem inventar pe locatie fara sa intrerupem vanzarile.”

a mentionat Lucian Mariut, Administrator – Ideal Feroluc

Prin utilizarea sistemelor ERP si BI, echipa Ideal Feroluc si-a propus sa automatizeze operatiunile financiare si contabile, sa personalizeze politica de preturi si sa valorifice cat mai eficient resursele companiei. Distribuitorul isi permite acum sa realizeze simplu rapoarte complexe si detaliate si poate urmari eficient fluxul de comenzi pe trimestru.

Mai mult, cu SeniorERP se asigura un control crescut asupra costurilor si o sporire a profitabilitatii datorita definirii si urmaririi corecte a centrelor de cost si profit. Agentii de vanzari pot prelua si pot introduce usor comenzile de clienti in sistem, pot realiza oferte, vizualiza facturi neincasate sau pot urmari targete de vanzari.

Despre Ideal Feroluc

Cu sediul in Bacau, Ideal Feroluc este o companie specializata in importul si distributia de accesorii functionale si decorative pentru mobilier, tapiterie, dulgherie si tamplarie. Ideal Feroluc dispune de doua depozite in Brasov si Bacau, de 250 si respectiv 2000 mp, un magazin fizic destinat producatorilor de mobila, un magazin online (idealferoluc.ro) si un personal format din 50 de angajati. Businessul si-a inceput activitatea in 2011, iar in prezent are o cifra de afaceri ce depaseste 5 milioane de euro.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 450 de implementari de succes si dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, cu o echipa formata din 160 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii