Distribuitorul Spyshop.ro si-a imbunatatit businessul cu softul SeniorERP

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile aduse de solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI in cadrul Spyshop.ro

Spyshop.ro foloseste solutiile integrate SeniorERP si SeniorVisualBI de la Senior Software pentru o acuratete mai buna, control sporit asupra fluxurilor de lucru si raportari corecte si detaliate.

Spy Shop a ales solutiile integrate SeniorERP si SeniorVisualBI de la Senior Software pentru a-si automatiza procesele de business.

Lider pe piata online din Romania in distributia de echipamente de securitate, spyshop.ro are peste 100.000 de produse in portofoliu si isi doreste ca softurile alese sa se integreze usor cu platforma de comert online existenta.

Functionalitatile solutiilor SeniorERP si SeniorVisualBI ii ofera distribuitorului o viziune clara si completa a afacerii, iar printre beneficiile principale obtinute dupa implementare se numara optimizarea fluxurilor de lucru si imbunatatirea strategiilor de business.

Implementarea celor doua sisteme a avut loc in mare parte de la distanta, cu minima interactiune fizica si cu respectarea recomandarilor de distantare sociala.

Cu toate acestea, primele rezultate s-au observat imediat: comenzi procesate fara erori, intr-un timp mult mai redus.

soft-erp-romania-integrare-sistem-erp-spyshop-ro-bg-2

”Dorim o crestere constanta si sanatoasa care sa se bazeze pe nevoile clientilor nostri, Senior Software fiind singura solutie ce ne poate ajuta sa automatizam procesele si sa crestem productivitatea si viteza de procesare a comenzilor. In acelasi timp, cu solutia SeniorVisualBI avem posibilitatea sa analizam mult mai detaliat toata activitatea.”

Sergiu Dangulea, General Manager Spy Shop

“Am ales sa colaboram cu Senior Software datorita usurintei de comunicare si a deschiderii de care a dat dovada echipa catre multe schimbari pe care le-am solicitat, in asa fel incat aplicatia sa se muleze dupa businessul nostru. Recomand cu incredere atat solutiile ERP si BI, cat si echipa.
Avand in vederea situatia legata de restrictiile din cauza COVID, implementarea a decurs foarte bine, chiar peste asteptari, tinand cont ca aproape 90% din implementare a avut loc remote. Au fost foarte multe integrari si automatizari intre ERP si magazinul nostru online. Rezultatele sunt bune, am realizat progrese atat in reducerea timpului de procesare a comenzilor, cat si in scaderea erorilor generate de factorul uman.”
Sergiu Dangulea
General Manager - Spy Shop

Afla mai multe despre sistemele Senior Software!

Detalii