Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Implementare 100% de la distanta in premiera pentru Senior Software

Prima companie care a beneficiat de o implementare 100% remote a sistemelor Senior Software – SC Pro Activ – a inceput deja sa noteze rezultate importante, precum trasabilitatea, securizarea afacerii si controlul datelor si operatiunilor.

In aceasta perioada, am observat […] ca multe companii se adapteaza, sunt active, cauta solutii pentru a merge mai departe si pentru a evolua. Suntem incantati sa colaboram cu echipe manageriale care au inteles utilitatea unui sistem informatic capabil sa asigure comunicarea la distanta si un grad mare de automatizare a proceselor de business […]. In prezent, avem toata echipa de implementare ocupata.

Daniel Toma, Director General Senior Software.

logo new pro activIn contextul restrictiilor impuse de autoritati, Senior Software ofera optiunea implementarii de la distanta a sistemelor software. Pro Activ, un distribuitor de materiale de constructii cu o cifra de afaceri de 13 milioane euro, este primul client Senior Software unde implementarea sistemelor software s-a facut 100% remote. Solutiile implementate sunt: SeniorERP, SeniorVisualBI si HR.

E clar ca Senior Software are toate toolurile necesare pentru a realiza o implementare de la distanta, inclusiv know-how-ul, o echipa de oameni profesionisti, foarte bine pregatiti. Suntem extrem de incantati de alegerea facuta, iar faptul ca implementarea s-a realizat remote nu a ingreunat sub nicio forma comunicarea dintre Pro Activ si Senior Software. E ca si cum echipa ar fi aici si nu avem niciun fel de bariera. Solutiile alese sunt vitale pentru adaptarea la dinamica pietei.

Alin Ionescu, Director Executiv Pro Activ

Securizarea businessului, trasabilitatea si managementul resurselor si operatiunilor au fost cateva dintre primele rezultate observate la numai cateva zile dupa Go Live.

Softul ne ajuta sa avem control de la A la Z. Nu mai avem vulnerabilitatile pe care le aveam inainte cu vechiul soft si acest lucru, pentru mine, este fabulos pentru ca ma pot concentra 100% pe agenda de business. […] In continuare, ma astept sa observ o crestere profesionala a angajatilor, un randament net superior si o crestere a profitabilitatii.

a adaugat Directorul Executiv Pro Activ

Controlul si vizibilitatea remote a activitatii si managementul imbunatatit al resurselor sunt principalele beneficii pe care distribuitorul a sperat sa le obtina in urma implementarii softurilor.

[…] Nu poti sa faci saltul calitativ in business daca nu ai armele necesare, iar Senior Software pentru Pro Activ este arma de care aveam nevoie pentru a face diferenta intre noi si ceilalti jucatori de pe piata. Este toolul complet si se identifica cu “ADN-ul” nostru. Go Live-ul, pentru noi, a fost ziua in care am intrat intr-o alta etapa, intr-un alt nivel

 

a completat Alin Ionescu

 

Pachetul de solutii implementat ofera numeroase functionalitati si beneficii, cum ar fi:

  • Reducerea erorilor umane
  • Automatizarea operatiunilor repetitive
  • Management imbunatatit si planificare a resurselor
  • Imbunatatirea fluxurilor operationale
  • Control si trasabilitate
  • Date si rapoarte exacte, transmise rapid
  • Prelucrare comenzi, chitante si facturi
  • Acces remote la orice informatie

Citeste comunicatul integral pe www.seniorsoftware.ro

 

Descarca acum o prezentare completa a solutiilor noastre!