Marvel a optimizat cu 30% spatiul de depozitare si a redus cu 50% timpul de inventariere

Citeste articolul pentru detalii despre implementarea solutiei WMS in cadrul Marvel

Marvel, distribuitor de masti si echipamente de protectie din Suceava, a implementat sistemul WMS pentru managementul depozitului, de la Senior Software.

Dupa utilizarea solutiei, compania a optimizat cu 30% spatiul pentru depozitare, a scazut timpul de procesare a comenzilor, a redus timpul de inventariere cu peste 50%, iar instruirea noilor angajati se desfasoara in doar cateva zile, fata de 3-4 luni cat dura inainte.

erp-marvel-comunicat

Alte rezultate obtinute de Marvel cu solutia WMS includ:

Automatizarea operatiunilor precum generarea de documente de transport, AWB-uri, transferuri intre gestiuni etc.

Scurtarea traseelor de picking

Posibilitatea de inventariere pe zone si categorii produs

Identificarea rapida a produselor in depozit

Cresterea productivitatii angajatilor

Beneficiul pe care l-am resimtit imediat dupa Go Live a fost usurinta cu care oamenii din depozit identifica produsele.
Bogdan Spatariu

Bogdan Spatariu

Manager Operatiuni – Marvel
„Acest lucru, combinat cu rutele prestabilite impreuna cu echipa Senior Software, au dus la eficientizarea timpilor de pregatire a comenzilor si cresterea productivitatii angajatilor. Timpii de inventariere au scazut cu cel putin 50%, iar prin reorganizarea depozitului s-a obtinut optimizarea spatiului cu cel putin 30%. Anumite operatiuni cum ar fi generarea de documente de transport, generarea AWB-urilor, transferuri intre gestiuni si multe altele au fost automatizate, scutind astfel persoanele responsabile de acele lucruri. Am castigat timp, prin urmare, am castigat bani.“
Bogdan Spatariu

Rezultatele obtinute cu solutia WMS a determinat conducerea Marvel sa extinda colaborarea cu Senior Software, investind in doua sisteme software suplimentare: SeniorERP – pentru gestionarea resurselor si SeniorVisualBI – pentru analize detaliate si rapoarte complexe.

„Experienta placuta pe care am avut-o in urma implementarii sistemului WMS ne-a condus spre o noua decizie: de a lucra in continuare si pe partea de ERP si BI cu echipa Senior Software. Acest lucru ne va ajuta in scalabilitatea afacerii si obtinerea unei imagini cat mai precise asupra cerintelor din piata. Recomandam cu caldura solutiile Senior Software si altor companii.“
Managerul Operatiuni al Marvel