Monte Banato gestioneaza productia mai rapid cu 3 ore/zi, cu sistemele de la Senior Software

Citeste articolul pentru a vedea ce beneficii au adus solutiile Senior Software

Producatorul pastelor Monte Banato foloseste sistemele Senior Software pentru gestionarea afacerii. Compania a redus cu aproximativ 3 ore / zi monitorizarea planului de productie.

Monte Banato gestioneaza productia mai rapid cu 3 ore/zi, cu sistemele de la Senior Software

Pangram este producatorul renumitelor paste Monte Banato si are o capacitate de productie de 37 tone / zi si o cifra de afaceri de aproximativ 9 milioane euro. Compania si-a automatizat fabricile folosind solutiile Senior Software ERP pentru gestionarea resurselor, SFA pentru managementul vanzarilor de pe teren si BI pentru analize si rapoarte complexe.

Producatorul pastelor Monte Banato a scazut circa o treime din timpul dedicat urmaririi productiei si, prin inlocuirea Excel-ului a redus timpii de lucru de la cateva zile la cateva ore.

Cu ERP, am castigat cateva ore bune intr-o zi de lucru. Urmarim mult mai rapid ce se produce deoarece avem o viteza mai buna in a controla daca s-a indeplinit ceea ce s-a programat.
Liviu Semenescu

Liviu Semenescu

Director General Pangram – Monte Banato
„Discutam de cel putin o treime din zi castig. Urmarim totul dimineata, la prima ora, iar inainte de implementare, abia la ora pranzului reuseam sa avem o viziune exacta asupra zilei precedente si a stocurilor.“
Liviu Semenescu

Beneficiile obtinute de producatorul renumitelor paste Monte Banato dupa implementarea sistemelor Senior Software includ:

Reducerea timpului de urmarire a productiei – cel putin 2-3 ore pe zi economisite

Scaderea timpilor de raportare de la cateva zile la cateva ore

Reducerea erorilor umane

Eliminarea activitatilor manuale repetitive

Gestionarea la distanta a vanzarilor de pe teren

Transmiterea si procesarea mai rapida a comenzilor

„Implementarea acestor softuri are o importanta strategica. Acum, suntem pe drumul pe care ne doream sa fim de mult timp – cel al automatizarii, un drum deschis de colaborarea cu o firma puternica si stabila cum e Senior Software. Pentru noi, cele mai importante beneficii sunt eliminarea pierderilor de timp si a erorilor umane. Am redus timpul la cateva ore, fata de cateva zile cat era inainte cand se lucra in Excel.
O prima schimbare a fost modul mai flexibil de a obtine informatiile. Cu BI poti sa urmaresti foarte rapid si sa compari tot timpul ceea ce ti-ai bugetat. Putem sa directionam bugetul exact acolo unde avem nevoie si sa urmarim executia lui, pentru ca avem mai multe tipologii de promotii acordate, iar noi, in momentul de fata, stim ce efect a avut fiecare promotie. Un alt plus e ca solutiile ERP si SFA sunt din aceeasi familie. Stocul poate fi vizualizat in timp real si se pot face rezervari de stoc pe baza comenzilor, lucruri pe care agentii nostri nu puteau sa le faca cu vechiul soft. Astfel, pot sa micsorez numarul comenzilor neonorate, sa gestionez mai bine volumul de nelivrate.“

Directorul Pangram SA