Presedintele Asociatiei “Produs in Bucovina”: “Vrem sa trecem muntii cu Senior Software si sa fim prezenti la nivel national”

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile aduse de solutiile SeniorERP si SeniorECommerce in cadrul Laktotrio

Laktotrio este un producator sucevean de branzeturi, comercializate in peste 500 de magazine fizice din Romania.

Compania este membra a Asociatiei “Produs in Bucovina” si a decis sa isi optimizeze afacerea prin implementarea a doua solutii din portofoliul Senior Software: SeniorERP pentru gestionarea resurselor si platforma Ecommerce pentru cresterea vanzarilor online.

Ne asteptam sa reducem din operatiunile manuale repetitive care sunt predispuse erorilor si consumatoare de timp, sa avem o gestionare mai buna a resurselor si sa optimizam procesarea comenzilor.
Gabriel Lemnariu

Gabriel Lemnariu

Director General Laktotrio
„Asadar, la final de proiect, toate comenzile, fie ca vorbim de cererile venite prin agentii de vanzari, fie ca vorbim de cele intrate prin magazinul online, se vor duce direct in soft si prelucrarea acestora se va face imediat.“
Gabriel Lemnariu

Odata cu dezvoltarea magazinului online, producatorul de branzeturi va creste vanzarile, respectand dorinta clientilor care se orienteaza din ce in ce mai mult spre cumparaturile online, inclusiv in domeniul alimentar. Astfel, Laktotrio va scurta numarul de intermediari pana la clientul final, cu costuri mai mici de vanzare.

SeniorERP si platforma Ecommerce, impreuna, reprezinta solutia de viitor care asigura succesul pentru producatori, acel lant scurt necesar in industria alimentara. Sa ajungi direct la consumatorul final, fara intermediari – este visul oricarui producator.
Platforma Ecommerce ne ajuta sa ajungem la clienti mult mai rapid, cu niste costuri mult mai mici si avand o vizibilitate mult mai buna a companiei si a produselor pe piata. Clientii vor putea transmite comenzile electronic, acestea fiind centralizate automat si trimise direct in sistem pentru picking.“
Gabriel Lemnariu
Presedintele Asociatiei “Produs in Bucovina”

Managementul companiei Laktotrio a ales sa investeasca in sistemele Senior Software in ciuda perioadei de criza, lansand totodata un apel catre producatorii din Romania.

Nu imi este frica sa investesc, chiar si in aceste conditii vitrege si recomand colegilor sa faca la fel. Vrem sa trecem muntii cu Senior Software si sa fim prezenti la nivel national pentru ca este un furnizor capabil sa implementeze un astfel de proiect. Fiecare dintre noi trebuie sa investeasca in tehnologie, dupa posibilitati. Recomand colegilor din Asociatia “Produs in Bucovina” si tuturor producatorilor din Romania sa se axeze pe oportunitati in aceasta perioada: sa investeasca in utilaje, softuri si oameni.“
Gabriel Lemnariu
Presedintele Asociatiei “Produs in Bucovina”