REGINA MARIA a redus la jumatate timpul de bugetare si de analiza HR , in urma parteneriatului cu Senior Software

Citeste articolul pentru detalii despre beneficiile aduse de solutia pentru Analiza & Bugetare HR

Reteaua de sanatate REGINA MARIA foloseste sistemul de management al performantei in HR, de la Senior Software, o solutie customizabila ce sustine flexibilitatea & mobilitatea si permite o buna gestionare a bugetelor de resurse umane. Astfel, compania a redus cu pana la 50% timpul dedicat operatiunilor de analiza si bugetare si a obtinut control asupra proceselor cu privire la resursa umana.

Raportarile detaliate referitoare la resursa umana sunt realizate in timp real si de oriunde de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA, de cand operatorul utilizeaza solutia de Analiza si Bugetare HR de la Senior Software.

Cu peste 7.500 de angajati si colaboratori in mai bine de 200 de locatii, operatorul de servicii medicale private detine vizibilitate asupra cheltuielilor salariale si pozitiilor bugetate, intr-un mod structurat.

Operatorul a crescut controlul asupra proceselor de HR si a reusit sa reduca la 50% timpul dedicat pentru fiecare din urmatoarele activitati:

Importul de date actual

Analiza pe mai multe versiuni de buget

Analiza pe costuri bugetate vs. realizate

Transferul pozitiilor bugetate

regina maria implementare cpm hr soft gestiune resurse umane bg 2

“Solutia ne ajuta sa avem un control mai bun al costurilor salariale si al pozitiilor bugetate, sa comunicam usor cu managerii, cu Departamentul de Controlling si sa crestem performanta responsabililor HR. Automatizarea a contribuit in mod semnificativ la eficientizarea procesului, prin evitarea erorilor de calcul si prin scurtarea timpului de lucru alocat anterior centralizarii datelor la nivel de Grup, analizelor si tuturor etapelor necesare obtinerii versiunii finale de buget”

Irina Somanescu, HR Director, Reteaua de sanatate REGINA MARIA

Sistemul de Analiza si Bugetare de la Senior Software se integreaza usor cu alte aplicatii si sustine operatorul de servicii medicale in procesul de crestere a performantei in HR. Platforma ce poate fi accesata oricand si de oriunde, ofera utilizatorilor mobilitatea necesara pentru a-si putea realiza atributiile fara nicio restrictie.

Despre Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA

Reteaua de sanatate REGINA MARIA a fost fondata in anul 1995, fiind furnizor de servicii medicale private. Grupul detine peste 200 de locatii proprii, iar numarul de angajati si colaboratori depaseste 7.500. REGINA MARIA este primul operator care a introdus in Romania conceptul de abonamente medicale pentru companii, avando cifra de afaceri de 237 de milioane de euro.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 450 de implementari de succes si dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, cu o echipa formata din 160 de angajati.

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software!

Detalii